Pirelli_Im Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Oće mi netko objasnit di su i zašto su nestala dva oglasa koja sam jutros postavio????
TROJKA Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Oće mi netko objasnit di su i zašto su nestala dva oglasa koja sam jutros postavio???? vjerovatno si bumpo prije 14dana
ivan0703 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 nestalo je i pitanje koje san tebi postavija u onom topicu 'stakla za farove' pita san sta se događa s onim autom kad se sve s njega prodaje,a sad vidin da ga nema vjerojatno je problem u golfu
TheFog Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 jesu li oglasi bili u skladu s pravilima (s cijenom, nisu iz usluge, nisu linkovi na neki oglasnik,...)? ivan: to je mozda bio offtopic pa je obrisan
Pirelli_Im Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Oglas je u skladu sa pravilima i već dugo je stajao tu i sad je odjednom izbirsan, želim znati razlog!?!
Pirelli_Im Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 vjerovatno si bumpo prije 14dana to nije razlog da se oglas obriše, a i bump je regularan!!!
ivan0703 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ivan: to je mozda bio offtopic pa je obrisan istina..bija je offtopic,al ima puno postova koji su off topic pa se nebrisu uostalom..nema veze..nebunin se ja
Trojan Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 istina..bija je offtopic,al ima puno postova koji su off topic pa se nebrisu uostalom..nema veze..nebunin se ja Onda je na tebi da taj broj offtopic postova smanjiš i kao odgovoran član pošalješ PM drugom članu ako ga želiš pitat nešto nevezano za temu. Tako mi imamo manje posla, a ti imaš manje offtopica za čitat po raznim thredovima
TheFog Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Oglas je u skladu sa pravilima i već dugo je stajao tu i sad je odjednom izbirsan, želim znati razlog!?! ime oglasa, datum, rubrika, daj mi bilo sto od podataka
Pirelli_Im Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 ime oglasa, datum, rubrika, daj mi bilo sto od podataka Sad je sve riješeno, oglas je netko izbirsao, sada sam postavio novi pa ga valjda nece opet maknit, hvala
oglascado Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Oglasi iz usluge imaju za to predviđenu rubriku Više dijelova s istog auta ide u isti oglas a ne 2 ili više oglasa I inače ČEMU ODMAH OTVARANJE TOPICA I PROZIVANJE,SPEKTAKULARNO LIJEPO POŠALJEŠ PM NEKOM OD ADMINA;ILI MODOVA PA SE OBJASNITE AKO JE POTREBNO
Pirelli_Im Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Oglasi iz usluge imaju za to predviđenu rubriku Više dijelova s istog auta ide u isti oglas a ne 2 ili više oglasa I inače ČEMU ODMAH OTVARANJE TOPICA I PROZIVANJE,SPEKTAKULARNO LIJEPO POŠALJEŠ PM NEKOM OD ADMINA;ILI MODOVA PA SE OBJASNITE AKO JE POTREBNO samo samo sam čeka kad ćeš me ti popljuvat da je oglas iz usluge tamo bi i bio!!!! ja pitam ali nitko ništa nezna! neka volim ja ovako!
oglascado Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 ma šta ja uopče pišen Samo vi trpajte oglase Neče ih niko dirat Evo mene je strah moderirat,da me ne sretnete ljuti na ulici
Recommended Posts