Goran Kolarević Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 (edited) DA I JA PREDSTAVIM SVOJ AUTIĆ GOLF 3 1.9TD 1994g. KAD SAM GA UZEO NIJE BIO U MENE NI PAR DANA I ODMA BUM NISAM GA NI STIGAO USLIKATI OVAKO JE IZGLEDAO NAKON OKRŠAJA GOLF VS TOYOTA SREĆA PA NIJE JAKO I JOŠ BOLJE NISAM KRIV Nije imao ni alu felge jadan Prednji kraj malo nastradao Istog dana sam u roku sat vremena nabavio dijelove i počelu su radovi do kasno u noć naravno nema posla ako se prije dobro nenajede i onda moraš raditi sjedećki sramota 320 u ruke i udri pošto nisam imao šlajfericu Dobar posao se nemože napraviti ako se nezapali koja cigara Pošto mi badlook nije izgledao nesta bajno morao sam ga malo skratiti jedno 1-2cm Mislio sam ga cijelog u ovu boju ali sam se predomislio sinula mi neka druga ideja Mada nebi izgledalo loše ni ovako Kad je svakome Golfu kilometar sat i ostalo osvijetljeno zeleno ja odlučio da na svom to promjenim Gotov proizvod Sam svoj majstor pošto GSI ima usise ja sam jedan nabacio na Golfinu pošto mi je to baš fora ispalo je dobro ja zadovoljan Došao red na šmirglanje i filer sreća kupio sam šlajfericu Tražio sam ovakve MSW felge ali ih nisam mogao nabaviti nigdje U toj mojoj potragi ulete mi ALESSIO euro ET38 7*15 za kikiriki Evo jedna onako bezveze u Požegi više slika uskoro Komentari primjedbe prijedlozi i pohvale dobrodošli http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=58652 Edited December 14, 2011 by Goran Kolarević
Goran Kolarević Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 (edited) nakon dugo vremena ja došao ali mojom krivicom pošto sam bio izgubio lozinku i nisam se mogao prijaviti došle su mi i neke sitnice iz njemacke naravno baksuz jos nije sve ni slikao kljućevi su spremni malo sam se igrao sa centralnim htjeo sam napraviti da se gepek otvara na dugme i napokon uspio pa smo ga malo zaštitili i malo modificirali zadnju stranu i napokon dosao malo red na felge kad sam ih obojao vise mi se nije svidjala boja pa smo malo unutrasnjost mijeljali Komentari primjedbe prijedlozi i pohvale dobrodošli http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=58652 USPUT AUTO JE GOTOV I PRODAJE SE SLIKE STAVIM KASNIJE CIJENA 1700EURA 0997686269 Edited December 28, 2012 by Goran Kolarević
Recommended Posts