TheFog Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Nikol Tomičić je 11-godišnja djevojčica iz Karlovca koja boluje od teške i rijetke bolesti. Dijagnosticirana joj je aneurizmatična cista kostiju. U konzultaciji s liječnicima privatne klinike u Beču, a uzimajući u obzir činjenicu da je bolest dosta uznapredovala, preporučen je što hitniji operativni zahvat kako bi se ova vrsta dobroćudnog tumora odstranila. U želji i nadi da kao institucija pomogne ovoj djevojčici, Policijska uprava karlovačka kao partner priključila se Športskom aerobik klubu Dinamic, u organizaciji humanitarnog koncerta koji će se održati u petak, 16. prosinca u Domu HV Zrinski s početkom u 20 sati. Ujedno Policijska uprava karlovačka poziva i druge institucije i ljude dobre volje da se priključe ovoj hvale vrijednoj akciji i svojim dobrovoljnim prilozima ili kupnjom karata pomognu u liječenju ove vesele i drage djevojčice. Uplate se mogu vršiti na štedni račun Karlovačke banke d.d. broj 2400008-1011111116, poziv na broj 05 1066-814000-3314416 na ime Irena Baždar - Tomičić. Više na http://www.mup.hr/111512.aspx
Jura Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Također u prostorima Super Nove u Karlovcu u subotu popodne održat će se humanitarna prodaja likovnih radova djece iz osnovnih škola sa područja grada Karlovca, pa dođite i kupite nešto simbolično. Marija i ja ćemo biti tamo, uzet će neke svoje radove koje će se također moći kupiti, a sve u svrhu pomoći maloj Nikol. Hvala
Baljulji Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Evo dokaza kako su pojedinci doveli ovaj forum da postane beskoristan i jadan. PAZI OVO!!!! MALA DJEVOJČICA. 11 GODINA, Bože mi oprosti, ali život joj je ugrožen... U 4 dana pregledano 177puta, dva odgovora i od ta dva odgovora su poziv u pomoć. Nikakav odogovor podrške ili tome slično Topići : "VW KALENADAR" odgovora 21, pogleda 787 ( klikovi rastu jer je u offtopicu krenula rasprava ), napomena : i dalje ne raste topic gjde se moli za POMOĆ MALOJ 11 godina staroj CURICI! "ZAMOLBA" u svega nekoliko minuta 6 odgovora i 80 klikova ( klikovi rastu i dalje ) "DA PODIJELIM S VAMA DRUGOVI MOJI" trebam li pisati koliko klikova i odgovora ima tu i koliko taj topik nema veze s vezom ovoga foruma - bar toga na internetu ima u izobilju, klikneš i drkaš na slike doma koliko te volja??? ( klikovi rastu i dalje ) Moram li i dalje pisati kako je sve ovo žalosno da išta drugo može biti vrijednije od života te male djevojčice? Nadam se da će se svejedno skupiti toliko sredstva da se transiraju dodatno dalje kome je, ne daj Bože, potrebna pomoć za isto ili slično. P.S. molim FOGa i MIRU da ne dozvole daljenje, ne daj Bože, prepucavanje u ovom topiku. Žalosno, jaaako žalosno...
Emma Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 SVAKA ČAST NA AKCIJI,UPLAĆENO malo al od srca <3
Mexx Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 uplatio i ja... :/ nadam se da ce se uspit skupit dovoljno
vlaho 2901 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Nadam se da ce se skupit dovoljno sredstava da mala Nikol ode na tu operaciju. Ovim putem njoj i njenoj obitelji zelim sve najbolje za nadolazece blagdane, a maloj Nikol puno snage da izdrzi sve to! Uplaceno na racun..
Trojan Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Uplaćeno Svu sreću njoj i njezinoj obitelji....
matija_1988 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 (edited) evo ak se mora onda ću i objavit da sam uplatio nešto sitno, ak ću tako uspjeti potaknuti i ostale članove da pripomognu. Želim sve najbolje djevojčici i nezinoj obitelji u blagdanima koji nam dolaze! Edited December 20, 2011 by matija_1988
mknezic Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Evo dokaza kako su pojedinci doveli ovaj forum da postane beskoristan i jadan. PAZI OVO!!!! MALA DJEVOJČICA. 11 GODINA, Bože mi oprosti, ali život joj je ugrožen... U 4 dana pregledano 177puta, dva odgovora i od ta dva odgovora su poziv u pomoć. Nikakav odogovor podrške ili tome slično Topići : "VW KALENADAR" odgovora 21, pogleda 787 ( klikovi rastu jer je u offtopicu krenula rasprava ), napomena : i dalje ne raste topic gjde se moli za POMOĆ MALOJ 11 godina staroj CURICI! "ZAMOLBA" u svega nekoliko minuta 6 odgovora i 80 klikova ( klikovi rastu i dalje ) "DA PODIJELIM S VAMA DRUGOVI MOJI" trebam li pisati koliko klikova i odgovora ima tu i koliko taj topik nema veze s vezom ovoga foruma - bar toga na internetu ima u izobilju, klikneš i drkaš na slike doma koliko te volja??? ( klikovi rastu i dalje ) Moram li i dalje pisati kako je sve ovo žalosno da išta drugo može biti vrijednije od života te male djevojčice? Nadam se da će se svejedno skupiti toliko sredstva da se transiraju dodatno dalje kome je, ne daj Bože, potrebna pomoć za isto ili slično. P.S. molim FOGa i MIRU da ne dozvole daljenje, ne daj Bože, prepucavanje u ovom topiku. Žalosno, jaaako žalosno... e pa sad... nemoram baš pisati da sam uplatio, kaj ne ? a to kaj netko na forumu piše nekakvu podršku i slično, možeš zataknuti nekamo. koliko ih je bilo samo na fejsu kad su bili prosvjedi sa hrpom lajkova a pojave se dva ili tri. pravi humanitarci naprave svoje i ne hvale se time. a drugo - jel se netko sjeća onih nekih ljudi koji su pokrenuli isto tako neku akciju, dobili pare, kupili si fini auto, sredili kuću, razveli se i onda jedno drugo optuživali da su nenamjenski utrošili pare ? komentar pravnih stručnjaka je bio da ih ne možeš kazneno goniti (ti ili država) jer si dao pare dobrovoljno. To što si pao na priču (pokvareni um može smisliti hrpu lijepih srcedrapateljnih priča) tvoj problem. I onda zbog takvih moraš dobro paziti kome daješ pare (koliko ima samo prosjaka koji se voze u najnovijim mercedesima ?). dakle nemoj brojiti klikove, lajkove i slične sitnice. tko ima srca, dati će.
marin-82 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Bio na koncertu, tj kuljene karte al nisam išal Bio u dvorani na turniru... Nać će se još nešto kad sjedne plaća...
TheFog Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Hvala vam sto ste pomogli Nikol! http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/24-12...aciji-u-srijedu
Recommended Posts