Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
Nekažen da nema boljih auta za kalendar al koliko sam u subotu u Palmi čuo, na samoj prezentaciji kalendara, ovi auti su odabrani zato što su među prvima utjecali na promociju HR VW scene u stranim časopisima a ujedno i promociju VW kluba Hrvatska tako da svaki izloženi auto je bio u nekim novinama, časopisu i sl. al izvan granica lijepe naše

Tako da, moje je mišljenje vodstvo kluba je odradilo odličan posao i kalendar je za 5

Svi koji misle da se može bolje pripremite ideje pa SPONZORIRAJTE cca 100 komada boljih, kvalitetnijih i na bilo koji način boljih kalendara, istinski članovi i sam klub će Vam zasigurno biti zahvalni

to sam i ja napisala da su ih s razlogom tu stavili al naravno da to nepaše kad kaže žensko,puks svaka čast na komentaru živio ti nama i vidimo se na prezentaciji 11og kalendara :zivio

ps ovakvog ponašanja od strane pojeedinaca prema članovima i moderatorima nema ni na jednom forumu i s razlogom vam se svi sprdaju :bravo

Posted
to sam i ja napisala da su ih s razlogom tu stavili al naravno da to nepaše kad kaže žensko,puks svaka čast na komentaru živio ti nama i vidimo se na prezentaciji 11og kalendara :zivio

ps ovakvog ponašanja od strane pojeedinaca prema članovima i moderatorima nema ni na jednom forumu i s razlogom vam se svi sprdaju :bravo

jos si tu??? :zivio :zivio :zivio

Posted

Čime se vi opterećujete. Ja napokon na poslu imam pravi kalendar, umjesto onih prirodnih pizdarija i raznoraznih črčkarija poznatih pijanaca (ovaj slikara).

Posted
Čime se vi opterećujete. Ja napokon na poslu imam pravi kalendar, umjesto onih prirodnih pizdarija i raznoraznih črčkarija poznatih pijanaca (ovaj slikara).

sve si rekao pik...

Posted (edited)

podržavam kalendar,ak ostane 50 kuna iza nove godine kupujem ga :lol:

pošto su ovi bili predstavljani van HR,neka druge godine odlučuju forumaši glasanjem,a ako bude nekoliko auta iz npr. ZG-a neka ide 4-5 komada grupno na jednu zajedničku sliku za pojedini mjesec,nešto kao golf od skrleta i onaj drugi bijeli iz KA ... pa će bit puno više auta u kalendaru

na forumu golf4.de isto biraju forumaši,ali isto tako samo jedan auto ide jedan mjesec,nemora samo jedan zauzimat toliki prostor kad se zna da ima vrhunskih primjera u HR...uvijek može bolje ;)

Edited by tihca
Posted

<<<<ovdje lijepo pise>>>>>>>

radi se o 13-listnom kalendaru A3+ formata tiskanog offsetom sa prekrasnim slikama autiju naših članova koje potpisuje Igor Vučinić.

sto znaci da su to radovi Igora Vučinića, a ne odabir admin tima, i nisu sve zg, ka, ri ima ih i iz Slavonije!! žu

Posted

Kalendari se u Zagrebu mogu preuzeti kod mene u Kovinskoj ulici, svaki radni dan od 8-16h

Posted
Ovdje možete vidjeti i kako kalendar otprilike izgleda (slike su jako kompresirane radi smanjenja veličine datoteke).
Posted
jesan ja slip ili je od matana rrado isphotosopiran do jaja?npr felge i slicno?

Vojo nije photosop, felge su na autu.

• Create New...