Tole Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Zašto mi se vrati stara slika?? idem normalno u opciju Edit avatar settings zatim Upload a new image from your computer i uspijem ju uploudat i pojavi mi se ona iznad međutim kad odem na svoj profil tamo mi stoji stara slika...ZAŠTO!?ista stvar mi se događa i sa Personal photo...
mrki Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Meni takođe neće ništa van mog kompa,nikakav link...radi jedino ako si downloadam sliku i bacim ju na nekom programu u od foruma PROPISANE vrijednosti piksel x piksel bla žnjac govno srać veličinu,onda radiiii
oglascado Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Zato jer ti se profil update-a svakih sat vremena Jel sad ok?
Tole Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 još ništa...ne kužim,u my controls kada obrišem sliku (Remove avatar) onda slike nema ni u profilu,updejtam novu sliku (s kompa) u my controls međutim kada odem na svoj profil tamo se pojavi stara slika...koji vrag??
Tole Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Zato jer ti se profil update-a svakih sat vremena Jel sad ok? Misliš da će tek za sat vremena prihvatit nove slike???
Tole Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Koju sliku si stavio kao avatar? Ovu vidimo Da,to je slika koju želim stavit...zašto ja vidim staru!!!!!!!!!!???
oglascado Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ne ih znao èesto imam upite u vezi avatara,da nakon promjene još uvijek vide staru sliku pa nakon nekog vremena doðe to na svoje
Tole Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 A onda mi nema druge nego sačekat pa ćemo vidit što će bit...
fijo Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ma nema beda, mi vidimo onu koju ti hoćeš..a ti ju tak itak imaš na kompu..
Tole Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 evo tek sad i ja vidim željenu sliku...
dean Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Baš se to meni sad događa, promijenio sam sliku i više puta mi se sama od sebe mijenjala, nova-stara....
Recommended Posts