Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Jedno pitanje, več par puta sam odg na oglas u vezi zamjene i svaki put nakon par minuta moj reply nestane...zašto??

Posted

Automatski se brišu svi odgovori koji nisu napisani književnim jezikom, moraš odgovoriti na 100 oglasa i onda se to više ne bude ponavljalo.

Posted
Automatski se brišu svi odgovori koji nisu napisani književnim jezikom, moraš odgovoriti na 100 oglasa i onda se to više ne bude ponavljalo.

:jebe pravila kad imamo moderatore...

Ja nisam pisao na forumu dok nisam temeljno poručio kako funkcionira, a prije par dana kad sam postavio oglas, pitao sam na pm kad smijem editirati oglas.. :mellow:

Posted (edited)
zato sta necitas pravila

da ih procitas vidija bi da je zabranjeno quotat oglase :palacg

nisam jako dugo bio na forumu.......... :-)

Edited by kikitdi
Posted
išao sam na reply pa je nestao pa na quick reply pa isto... quote nisam koristio...............

nesmis nista...kad vidis da prvi put nestane,procitaj pravila jer nije bez razloga nestalo

a ti opet i opet i opet

pa procitaj pravila,hebo ih ti,ne grizu

da ih procitas uspit bi naucija da je zabranjeno bumpat oglas dok neprodje 14 dana

nije moj posa da ti govorim,al savjetujem te dobronamjerno :palacg

Posted
nisam jako dugo bio na forumu.......... :-)

Ovo napišeš u 08:58 po forumskom vremenu, a onda opet odeš u oglas i postaviš isto pitanje po treći put (nakon što su prva dva izbrisana) u 08:59. :lol:

Vidim da si "pročitao" pravila :)

Posted
Ovo napišeš u 08:58 po forumskom vremenu, a onda opet odeš u oglas i postaviš isto pitanje po treći put (nakon što su prva dva izbrisana) u 08:59. :lol:

Vidim da si "pročitao" pravila :)

ok...shvatio.... nikad nije bilo ovakvih problema, stavljo sam par oglasa i odg na njih odavno.... i sve je bilo ok..ma nema veze..neda mi se raspravljat....

nebum vise odg i ok......

Posted

bilo kakvav reply u oglasima je zabranjen

svi prijedlozi,kritike,komentari,ideje,dogovori,upiti......na PM ili mob ili bilo di osim u oglasu

bump svakih 14 dana

za promjene unutar tog perioda EDIT oglasa bez 'dizanja' oglasa na vrh

ne može bit jednostavnije nego je

druga je stvar što 'zaboravite','niste pročitali pravila'..........

uglavnom oglasi su zabava za cijelu obitelj

Posted
...hoću reć da opravdan bump sa većom promjenom cijene bi trebao biti dozvoljen!

Al je bome fora kad postoji oglas sa autom koji je bio razbijan X puta i slozen užasno, ušminkan za prodaju, a opisan kao kao nov, apoteka, nikad lupan itd..a onda jer se nemoze reply-at , nemos ni upozorit članove na to i slično. Primjer samo. Bezveze mi je što se na neke oglase nemože reply-at upozorenjem i sl. A jedna prednost forumskih oglasa bi trebala bit upravo ta mogučnost.

Posted
Al je bome fora kad postoji oglas sa autom koji je bio razbijan X puta i slozen užasno, ušminkan za prodaju, a opisan kao kao nov, apoteka, nikad lupan itd..a onda jer se nemoze reply-at , nemos ni upozorit članove na to i slično. Primjer samo. Bezveze mi je što se na neke oglase nemože reply-at upozorenjem i sl. A jedna prednost forumskih oglasa bi trebala bit upravo ta mogučnost.

Podpis!

Posted

a kad se može komentirati onda svi truju da je to strsno, i ovako se previse truje po forumu.

i onda bi određeni svaki dan spustali cijenu po 8 kuna i forum bi bio zatrpan samo novim bumpovima i promjenama cijena kad bi otisao na pregled novih postova.

vw club, ne oglasnik :excl:

Posted

sve je to ok, ali je glupo to što se nemože odg na oglas.... ili dodavat stvari, jer ako dodaš nešto u oglas on ostane tko zna gdje i nitko to nevidi ako se baš ne uhvati tražit...kolko se ja sječam nekad se najnormalnije moglo odgovarat u oglase bez ikakvih problema.....

Posted

nekad,nekad

nekad je i gorivo bilo 3,50 kn

pravila imamo,pravila poštujmo

da smo aktivni u projektima ko u oglasima onda možda ne bi ni gledali tako u oglase

al pošto ste forum pretvorili u oglasnik onda je sve postroženo da se malo aktivirate u projektima

Posted
sve je to ok, ali je glupo to što se nemože odg na oglas.... ili dodavat stvari, jer ako dodaš nešto u oglas on ostane tko zna gdje i nitko to nevidi ako se baš ne uhvati tražit...kolko se ja sječam nekad se najnormalnije moglo odgovarat u oglase bez ikakvih problema.....

Oglas 13 dana od postavljanja moze zavrsit na drugoj, eventualno trecoj stranici tako da se neces ubit od trazenja..

Postuj pravila i bok.. Uostalom, mogao si nekom od modova ili admina poslat PM a ne otvarat temu bzvz.. :palacd

Posted

onda zatvorite temu i bok.....napravili ste od muhe slona...bio je dovoljan samo jedan odg na ovo kaj sam pitao...

Posted

Potpis.

Posted

Ne vidim razlog zasto se uvijek kod ovakvih tema pocne raspravljati treba ovo ovako, treba ono onako.

Zasto se jednostavno ne prilagodite tim prokletim pravilima i svima nam olaksate stvar a ne uvijek neke bune i balvan revolucije.

Nemam vise volje da udjem na forum i da nesto moderiram od svih tih gluposti koje rade ljudi, i kad napravis nesto eto ti ga na PM sa pitanjima, prijetnjama i svim silama primjedbi.

Budite malo razumni...

• Create New...