jady Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 ovim putem se zelim svima zahvalit koji su bili cijelo vrijeme uz mene i pomogli mi u radu na forumu.isto tako svima drugima koji su mi oprostili tu i tam neki "warn" za neke gluposti i nepostivanje forumskih pravila..... ali..... mislim da je dosao kraj s moje strane jer jednostavno nemam vremena iz privatnih i poslovnih razloga da se dalje forumom bavim. bio sam jedan medju prvima kao moderator na forumu,vidio kolko vas je doslo i otislo....bilo mi je i jos uvijek mi je drago na forumu bit i sudjelovati na njemu,al jednostavno ne stignem... u dogovoru s vrhom foruma se povlacim s mjesta moderatora.... tak vas molim da se obratite kolegama s foruma oko bilokakvih problema. tnx jos jednom svima.... see ya later aligator....
mrki Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nadam se da češ se vratit! Pa neide čovjek u Auschwitz hahaha,samo zbog obaveza odstupa s mjesta ispravljača naših nebuloza...
vwr32hgp Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Bilo bi vredu da te warn-ove pobrišeš i odeš sa stilom
Recommended Posts