Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Zanima me zašto se u offtopic dijelu foruma brišu postovi? Šta se više ni u offtopicu nesmije oftopičarit? Onda ukinite uopće komentiranje na forumu tak da nitko ne može ništa pisati..pa zato forumi i služe, da se ne smije ništa pisati.. :palacd

Posted
nije mi pomoglo u lociranju obrisanih post-ova

neznam

ja ti ne brišem

Nije ni bitno kojih postova jer nisu bili nikakvog kompromitirajućeg sadržaja, znači normalno komentiranje, i samo nestanu..zanima me prvo tko to ima potrebu brisati tuđe postove i zašto se brišu iz OFFTOPIC dijela foruma koji je namjenjen za s*anje?

Nije meni žao mojih postova nego mi je to totalna debilana, šta nije dosta da državni vrh zna s kakvim toalet papirom brišemo guzicu, još će se i po forumu kontrolirati članovi.. :rolleyes:

Ne radi nam sat na forumu, search neću ni spominjati, ne može koristiti ama baš za ništa, postovi se brišu, uređuju, cenzuriraju, pomoći ti ionako nitko neće, svi su tu zbog oglasa koji su isto na rubu znanosti zbog odličnih pravila i tak, možemo komotno zatvorit forum jer ne možemo niš radit na njemu osim zaželit toplu dobrodošlicu novom članu sa 13god koji u projekt stavi slike kak je oprao tatin vw i zaklinje se na vječnu ljubav prema koncernu.. :palacd

Posted

Offtopic podforum znači da je to mjesto za temu kojoj nije mjesto u nijednom od ostalih podforuma

Posted
I ujedno je u njoj zabranjeno iznijeti svoje mišljenje?

nije dok je misljenje povezano s temom

Posted

Mota idi kupi bedž za 100$, ne gubi vrijeme ovdje.. :palacg

@fog - mislim da je svaki puta bilo povezano ali nema veze..briši i dalje..i ovo lockaj i briši

Posted

Da se mene pita, maknuo bi offtopic i oglase kao cijelinu, barem na neko vrijeme. To je ono kaj je počelo forum činiti...neću reći lošim, ali može se reći manje kvalitetnim, svi samo nabijaju postove oglasima...oglasima koje treba brisati u velikom postotku, tu ne mislim na oglase di ljudi potražuju dijelove!

Posted
Da se mene pita, maknuo bi offtopic i oglase kao cijelinu, barem na neko vrijeme. To je ono kaj je počelo forum činiti...neću reći lošim, ali može se reći manje kvalitetnim, svi samo nabijaju postove oglasima...oglasima koje treba brisati u velikom postotku, tu ne mislim na oglase di ljudi potražuju dijelove!

Ako ne misliš brisati oglase u kojima ljudi potražuju dijelove zašto te onda smetaju oglasi? Ako netko nešto traži, onda treba i postojati netko tko nudi

Posted

Ako te boli to što netko ima više postova od tebe, onda piši svugdje gdje se postovi računaju. Što se mene tiće može se slobodno uklonit broj postova iz mog profila. Tak je napravljeno na jednom drugom forumu. Fuk that....

Posted

u oglasima i offtopicu se ne broje postovi

pa tako možete imat 150 oglasa i 97 tema u offtopicu a ni jedan ubrojen post u profilu sa strane

ali ovdje se broje

tako ja sad imam još +1 post

pozdrav

• Create New...