smoki Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Zanima me zašto se u offtopic dijelu foruma brišu postovi? Šta se više ni u offtopicu nesmije oftopičarit? Onda ukinite uopće komentiranje na forumu tak da nitko ne može ništa pisati..pa zato forumi i služe, da se ne smije ništa pisati..
oglascado Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 nije mi pomoglo u lociranju obrisanih post-ova neznam ja ti ne brišem
smoki Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 nije mi pomoglo u lociranju obrisanih post-ova neznam ja ti ne brišem Nije ni bitno kojih postova jer nisu bili nikakvog kompromitirajućeg sadržaja, znači normalno komentiranje, i samo nestanu..zanima me prvo tko to ima potrebu brisati tuđe postove i zašto se brišu iz OFFTOPIC dijela foruma koji je namjenjen za s*anje? Nije meni žao mojih postova nego mi je to totalna debilana, šta nije dosta da državni vrh zna s kakvim toalet papirom brišemo guzicu, još će se i po forumu kontrolirati članovi.. Ne radi nam sat na forumu, search neću ni spominjati, ne može koristiti ama baš za ništa, postovi se brišu, uređuju, cenzuriraju, pomoći ti ionako nitko neće, svi su tu zbog oglasa koji su isto na rubu znanosti zbog odličnih pravila i tak, možemo komotno zatvorit forum jer ne možemo niš radit na njemu osim zaželit toplu dobrodošlicu novom članu sa 13god koji u projekt stavi slike kak je oprao tatin vw i zaklinje se na vječnu ljubav prema koncernu..
Mexx Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 ja neki dan vidio roka i sat mu uredno klikao na ruci
oglascado Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 ja neki dan vidio roka i sat mu uredno klikao na ruci moj sat na ruci je sinkroniziran s forumskim
prky18 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 moj sat na ruci je sinkroniziran s forumskim onda vjerovatno uvijek kasnis
TheFog Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Offtopic podforum znači da je to mjesto za temu kojoj nije mjesto u nijednom od ostalih podforuma
smoki Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 I ujedno je u njoj zabranjeno iznijeti svoje mišljenje?
MOTA BOY Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 ....... Molio bih nekog od admina da pobriše ovaj OT. Hvala.
TheFog Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 I ujedno je u njoj zabranjeno iznijeti svoje mišljenje? nije dok je misljenje povezano s temom
smoki Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Mota idi kupi bedž za 100$, ne gubi vrijeme ovdje.. @fog - mislim da je svaki puta bilo povezano ali nema veze..briši i dalje..i ovo lockaj i briši
Pecko Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Da se mene pita, maknuo bi offtopic i oglase kao cijelinu, barem na neko vrijeme. To je ono kaj je počelo forum činiti...neću reći lošim, ali može se reći manje kvalitetnim, svi samo nabijaju postove oglasima...oglasima koje treba brisati u velikom postotku, tu ne mislim na oglase di ljudi potražuju dijelove!
smoki Posted April 9, 2012 Author Posted April 9, 2012 Da se mene pita, maknuo bi offtopic i oglase kao cijelinu, barem na neko vrijeme. To je ono kaj je počelo forum činiti...neću reći lošim, ali može se reći manje kvalitetnim, svi samo nabijaju postove oglasima...oglasima koje treba brisati u velikom postotku, tu ne mislim na oglase di ljudi potražuju dijelove! Ako ne misliš brisati oglase u kojima ljudi potražuju dijelove zašto te onda smetaju oglasi? Ako netko nešto traži, onda treba i postojati netko tko nudi
MOTA BOY Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Ako te boli to što netko ima više postova od tebe, onda piši svugdje gdje se postovi računaju. Što se mene tiće može se slobodno uklonit broj postova iz mog profila. Tak je napravljeno na jednom drugom forumu. Fuk that....
oglascado Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 u oglasima i offtopicu se ne broje postovi pa tako možete imat 150 oglasa i 97 tema u offtopicu a ni jedan ubrojen post u profilu sa strane ali ovdje se broje tako ja sad imam još +1 post pozdrav
RI VW Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Roko moj, stvarno imaš volju kao moderator, svaka ti dala
oglascado Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 administrator,hvala nadam se da če i moji nadređeni prepoznati tu volju i trud i dat mi povišicu +1 post
Recommended Posts