TheFog Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Žalostan sam što vam moram prenijeti da nas je napustio vječni prijatelj i kolega, Igor Bagarić Bagi. Vjerujmo da je otišao na bolje mjesto gdje će zauvijek biti sretan. Posljednji ispraćaj je u utorak, 10.04. u 14h na velikogoričkom groblju. EDIT [07.04.2012.] Što se tiče vaših pitanja glede vijenca i nekakvih novčanih priloga, ovako: -veliki vijenac u ime svih Igorovih prijatelja iz Volkswagen kluba i lampione ću svakako organizirati. To niti nije veliki financijski iznos, a i vjerujem da će nas na sahrani biti puno, pa može svatko dati nešto malo da to pokrijemo. -što se tiče novčanih priloga obitelji, moram iskrenoreći da ja osobno nisam nikad takvo što prakticirao (ne znači da sam protiv toga), a i nebih htio miješati novce u nešto ovakvo, pa bih radije da to preuzme netko drugi (također se može skupiti na sahrani), pa preda supruzi ili bratu vidimo se u utorak u 14h na velikogoričkom groblju, dostojan ispraćaj i ruka potpore obitelji je ustvari jedino što za Igora možemo učiniti
r4zoRbl4d3!* Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Strašno, nadam se da si na nekome boljem mjestu sada. RIP kolega
Gogi Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 nadao sam se da ce se izvuc i pobijedit u toj borbi... jako mi je zao... iskreno saucesce obitelji.... pocivao u miru...
LAZO Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Nadam se da ce nas se skupit ozbiljan broj na posljednjem ispracaju naseg Bagi-a u utorak u 14! Bagi kralju, uvijek si bio spreman pomoc, nikad nisi htio skrenut pogled i propustit kroz prste kod tehnicke neispravnosti (to ti zamjeram ) ,prepun zivotnog iskustva i pametnih savjeta!! Uvijek oni veliki odlaze ranije, pocivaj u miru moj vjecni prijatelju!!
pikzibner Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Počivao u miru prijatelju. Ja još uvijek ne vjerujem.
MOTA BOY Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 (edited) Aaaaaaaa....... Kak me presjeklo u prsima kad sam pročitao naslov... Počivao u miru Božijem... Edited April 6, 2012 by MOTA BOY
vwgolf3 Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 (edited) R. I. P. baš nešto gledam safete toledo i već par dana mu hoću PM poslati u vezi nekih dogradnji. Strašno! Edited April 6, 2012 by vwgolf3
Recommended Posts