Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Ovako kolege. neki pljuju i isprdavaju me pa eto dajem im jos dodatnog materijala. :D

Posjedujem vikendicu u baranji tocnije kod mjesta branjina. I pala mi je na pamet ideja da se slozi neki vag susret da nas koji smo blize a ako neko iz daljega moze doci bit ce mi drago.

Ugl zamisao je ovakva:

Druzenje, cuganje, rostiljanje.

Datum: stvar dogovora.

A cuga i hrana isto stvar dogovora, da ja nes rijesavam pa da se plati nes ili da svako sebi nosi tako svejedno. ili mogu rijesit grah u kotlicu onako za sve.

Dobru volju imam unatoc svakodnevnim provokacijama. Svaki dogovor moguc

P.S. ako se neko nazuji ima mjesta za spavat u vikendici ili nek si ponese sator ima mjesta i za satore.

Da vidimo ako ima zainteresiranih, ako nema tema se moze obrisat i dobro.

Posted

što se mene tiče ja sam raspoložen za sve, ja i mališa, ali tu sam još tjedan dana, pa ako do tada bude šta može

Posted

sumnjam da se ekipa moze skupit. al vidit cemo kaki ce bit odaziv. znaci ti si zainteresiran

Posted

opa pa i kolega zrinedin nam se pridruzuje. kolega volio bi te upoznat. valjda mozes zrtvovat jednu sub ili ned :D

Posted
Nadam se ako bude sve po planu bilo... Jbg znaš kako je na zemlji radit..

Kad stisne poslovi...

OOOO znam. danas preko mojih ledja preko 4 tone mineralnog preslo. :D

e da zaboravih napomenuti zene/cure/legice su dobrodosle. ko zeli povest. ko nezeli njegova stvar.

Posted
Nadam se ako bude sve po planu bilo... Jbg znaš kako je na zemlji radit..

Kad stisne poslovi...

E,imam nekih "semenki",oš sadit? :rotfl

Posted

Lako se dogovorit. samo da se skupe zainteresirani.

Ako cemo vrvoja ukljucit onda bi to druzenje trebalo bit za tjedan dana. znaci subota. al mora se skupit neki broj ljudi. da nas ne bude troje cetvero samo.

1. vrvoje_sb

2. Mrki OS

3. Zrinedin ( ako budem mogao i imao viška " vremena " )

4. vwgolf 3

5. igor031

Posted

I kolega rd1 kaze da je zainteresiran zato i njega dopisujem

1. vrvoje_sb

2. Mrki OS

3. Zrinedin ( ako budem mogao i imao viška " vremena " )

4. vwgolf 3

5. igor031

6. RD1

datum 14.4. (subota) svima odgovara?

Posted

ako sam za vikend u OS ja i cura naiđemo!! al neznam gdje je to... ,, al al - imam broj od nemanje mrkija

Posted

Broj moj je na mom profilu mislim. sad cu ic provjerit ugl bit ce.

karta za neznalice.

3509xys.jpg

Posted

Bome ima do tamo za sklone alkoholnim napitcima :o

Al ima i ljepih cesta za pržun :D

Posted

Stae nema vise zainteresirane ekipe.

Ajmo da vas cujem. za cugu i hranu da se dogovorimo.

Ja mogu rijesit grah za sve. (kuhat na licu mjesta) ili da pustim nekom ko to zeli i zna . jer ja nisam strucnjak. kod mene bude vise mesa nego graha u grahu al bude jestiv. ja se uvijek ubijem. A za cugu ili cete si sami nosit ili ja mogu donjet iz trgovine pana u gajbama al bi se onda placalo po flasi kolko vec je. znaci ne ko u bircu nego 6,5 ili 7 kuna neam pojma kolko je flasa. (poznam gazdaricu pa mogu uzet na veresiju, vratit visak i platit sto se popilo.

Posted

Grah je čarolija,nemoš ga zajebat da i staru gumu ubaciš...opet ispadne dobro :palacg

A za cugu neznam,ja je uvijek imam a radim na sve vrste,ovdje ti je glavna briga ko če ti se zaista odazvat :closedeyes:

• Create New...