Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Svi se mi trgamo koliko stignemo,neki više neki manje ... jedino se roko trga malo previše... al dobro on je plaćen po učinku mi ostali imamo fiksnu plaću pa smo malo ležerniji....

Petre zašto VIČEŠ na nas? :o jesmo mi svemu krivi? il smo samo krivi što smo živi i provodimo tuđa pravila...

Ja znam da je tebi možda lakše prominit motor nego otipkat onoliki oglas aliiii eeeeeee :svajda:ne:lamo:zivio

Dali tako VIČETE i na admine na njuškalu i auti.hr kad vam izbrišu oglas bez cijene npr?

Posted
Niste mi jasni ljudi nikako! Jel vi mislite da se mi izludjujemo po forumu zato sto nam je to gust? Brisat/editirat/premjestat necije topice i onda se sa tim istim ljudima prepirati. SVE STO ADMINI I MODERATORI RADE NA OVOM FORUMU JE ZA DOBROBIT I BOLJU PREGLEDNOST, A TO JE OPET RADI VAS KORISNIKA KOJI KONSTANTO PLJUJETE PO NAMA.

O&O

Ja nisam pljuvao po nikome nego sam stavio dva oglasa , jedan za limariju i jedan za mehaniku , da bude pregledno.

Dodjem na forum ubaciti slike i oglasa nema. Poživčanio sam odmah.

Izgubim vrijeme za napisati oglas , i ako vam ne paše što su ta dva oglasa , spoje se i amen.

Onda mi se Roko pravi blesav , pita me koji oglas nedostaje , a za to vrijeme ga editira (što je kasnije i sam napisao)

Šta da normalan čovjek kaže na to?

Posted

Nisam ja ni na koga upirao prstom, samo me istjera iz pameti kad god se ovakve vrste topic otvori eto ti 200 ljudi sa pametnim prijedlozima treba ovo, treba ono. I jos navedu svoj slucaj gdje im je netko od admina/modova "napravio nesto krivo". Ma... bezveze mi je pisati jer bi mogao tuci po ovoj tipkovnici dok se ne raspadne i opet nebi sve ispricao. Najradije sve izbrisati osim projekata i mir u kuci.

Posted

Pa da mi je oglas editiran , a ne obrisan , onda ne bi uopće otvarao topic.

Jer nisam toliko blesav da ne bi skužio da je editiran tj. spojen.

Iako je i to bezveze jer se radi o različitim tipovima dijelova u oglasu. Ne dva dijela nego je cijeli popis.

Posted

jebite se vi i vaši oglasi

stavite za svaku vidu-šaraf-poluosovinu i gefufnu poseban forum-podforum-stranicu-topic i post

boli me kurac

a moja jedina greska u svemu ovome je sta san ti mora dat warn a vise ih ne dajem nikome jer mi se ne slusaju prijetnje

i stvar je moje dobre volje sta san ti spojia oglase a ne samo jednostavno delete i amen,pisi drugi,novi oglas

hvala

lp

Posted

Ma gle , baš me briga više , radite šta god hočete.

Trenirate strogoču na krivim stvarima i na krivim ljudima i to INSTANTNO.

Da je forum gorio , brže je bio obrisam taj oglas nego bi vodu donjeli.

Toliko od mene.

Rasprava o glupim stvarima preko tipkovnice je najgluplja stvar na koju mogu trošiti vrijeme

Posted
Niste mi jasni ljudi nikako! Jel vi mislite da se mi izludjujemo po forumu zato sto nam je to gust? Brisat/editirat/premjestat necije topice i onda se sa tim istim ljudima prepirati. SVE STO ADMINI I MODERATORI RADE NA OVOM FORUMU JE ZA DOBROBIT I BOLJU PREGLEDNOST, A TO JE OPET RADI VAS KORISNIKA KOJI KONSTANTO PLJUJETE PO NAMA.

O&O

po ovome ispada da ste prisiljeni na te duznosti koje radite

kao sto sam napisao svaka cast na volji i strpljenju, treba uvesti reda definitivno..

recimo obrisete oglas i to je to, ako vec nema obavjesti i clan otvori temu, temu takoder obrisati i poslati mu PM o cemu se radi i zbog cega , i gotova rasprava

Posted
po ovome ispada da ste prisiljeni na te duznosti koje radite

Nismo mi prisiljeni, receno milion puta da radimo dobrovoljno, bez pare i dinara, samo sto 99% clanova ne olaksava nimalo, ali NIMALO nama rad. Pa zamisli za svaku stvar slati PM objasnjenja, pa ti taj neko vrati PM sa nekim pitanjem, prijetnjom, psovkom i neznam cime i na to opet odgovarati????

Znaci cijeli dan sjediti za compom i čokati po tipkovnici??

Posted

pa sam fino link od pravila proslijedis,mislim to bi vec trebalo bit' neko pravilo na int. samo sta su ljudi prelijeni citat' i onda su im svi drugi krivi...

ne treba tu nis' osobno uzimat' ...

Posted
Nismo mi prisiljeni, receno milion puta da radimo dobrovoljno, bez pare i dinara, samo sto 99% clanova ne olaksava nimalo, ali NIMALO nama rad. Pa zamisli za svaku stvar slati PM objasnjenja, pa ti taj neko vrati PM sa nekim pitanjem, prijetnjom, psovkom i neznam cime i na to opet odgovarati????

Znaci cijeli dan sjediti za compom i čokati po tipkovnici??

znam da je dobrovoljno.. samo kazem kako ispada :palacg

jbg sta ces, zato kazem da treba ostro.. obrises oglas, otvori temu obrises temu i posaljes PM onda tek.. znaci ne svima.. nego kad netko otvori temu.. onda se posalje, da ne bi bila ovakva tema svaka 3

Posted (edited)

al ja ne kuzim...meni nikad nista nije obrisano, bas se pitam zasto?

mozda zato sto imam naviku prvo procitat pravilo tog podforuma.pogledat par oglasa, a tek onda otvorit svoj oglas

a ovi sto se zale na obrisane postove u off topicu a nemaju 20 godinapa da im je to izlia

moj savjet, baci se s mosta, ubij se

i ne mislim na petra, on pridonosi forumu, ali ove novije clanove bih bez razmisljanja, i njih i temu sve skupa obrisat

Edited by MarioIV
Posted

moderator sam na 3 foruma, doduše 2 su sad zadnjih godinu dana skoro nikak posječivani ali na jednom ima preko 50k usera (We Ha eR)

svaki forum ima svoja pravila ali ovo uopće nije fora samo izbrisat post, jer se baš upravo otvaraju ovakva pitanja i dobijaju prijetnje na PM..

jel tako teško editirat taj post i napisat da nije po pravilima, to je par slova, ili spojit dva posta ili teme.. to je 3 klika mišem..

mod sam u hardware i softvare podforumu, te nekim live linkovima, i koliko samo tamo ima loše napisanih postova..

jako rijetko brišem postove, samo ako su vrijeđanja ili spam..

ako vam je teško editirat post onda nemojte uopće to radit..

padobranaca je uvijek bilo i bude (ne mislim na Peru sad ovdje) nego općenito..

Posted

Ja san slika svoje auto i stavija ga za avatar, i sutradan je nesta. Nisan ni vika, ni plaka, ni sla upite jer mi je bilo jasno da nije u skladu sa pravilima ocito jer se ne vidi cili auto. I sta sad? Big deal! Cekan lipo vrime da opalin jednu primjerenu umjetnicku i amen ( i felge :lol2 )

Pravila triba postivat ukoliko vride za sve jednako, inace nisu pravila vec komunizam.

2 rallye: Prijo, ne se nervirat radi neceg tako nebitnog u zivotu, kvragu i 5 minuta pisanja novog oglasa.

2 all admins: Samo vi nastavite to sta radite jer svima je jasno da radite to dobronamjerno i volonterski.

PS: Moj je jedino prijedlog da kad se nekome izbrise topic da mu dodje automatski PM od strane scripte foruma da je izbrisan od strane moderatora i to je to.

PS2: Ako je to problem napravit, onda bar da odgovorni moderator koji je izbrisa topic posalje pismeno izvinjenje na kucnu adresu uz par cokoladica zivotinjskog carstva. Ako je topic od autora bija iznimno dugacak, onda bonus ispunjeni album takodjer da mu nije tesko lipit slicice.

Oko cega se ljudi daju izivcirat i posvadjat to je cudo jedno...

Posted

Ne, koliko god sebi puta rekao da ne pisem u ovoj temi vise nista nemogu se suzdrzat.

Sad ste se svi svezali tog obavjestenja kad je nekom nesto napravljeno, ok. Biti cete obavijesteni ali ne PM-om nego na nacin kako to ide na ovom forumu.

Znaci dobit cete WARN (u prijevodu "upozorenje" jer neki kad vide onih par crvenih kockica misle da su pred zidom za steljanje), znaci kliknete na postotak pored kockica radi kojih se redovno vode ratovi na ovom forumu i pise vam lijepo objasnjenje sta, kako i zasto.

Ok?

Posted (edited)

nekada davno sam napravio fastlane.org

zbog ovakvih upita gdje mi je nestao post otvoren je sticky topic "IZBRISANI POSTOVI"

-sablona je bila iduca:

.ime posta

-autor posta

-obrazlozenje brisanja.

dode clan,nema mu posta,ode u tu temu,vidi zbog cega je izbrisan i to je funkcioniralo.naravno uvijek je bilo trzavica,ali je sljakalo odlicno u vezi brisanja postova .

desi se i meni da explodiram kad nemogu naci neki oglas,post....

ali jbmu,ovaj forum funkcionira cak i ok s obzirom na broj clanova i premali broj modova aktivnih.

necu pamatovat o vodenju foruma,vodio sam 2,oba su preminula,ali ovdje je jasno da fali ljudi u mod sekciji

a PRVI cu donirati ako treba prebacivanje na vbulletin.

ako onome tko vodi forum nije jasno sto je vbulletin,neka progoogla i vidi kako nam forum moze bit 2000 puta napredniji,brzi,jednostavniji,ma sve. imate tu clana "peki" koji je isus na tom podrucju,moze dat odgovore definitvno

dosta pametovanja od mene.

radite svakako odlican posao i nimalo lak!

Edited by Mexx
Posted

Slažem se da na forumu fali modova, trebalo bi malo povecati broj, jer cast izuzetcina, veliki dio kao npr jady ocito imaju previse posla pa ne stignu posjecivati forum šta je i razumljivo jer ljudi imaju obitelj posao i tko zna sta jos. Mislim da ima podosta ljudi na forumu koji su duze tu i mogu obavljati tu funkciju i mogu tako pridonjeti forumu. Teško je tražiti da roko slaven i jos par njih aktivno moderiraju forum sa toliko clanova novih topica itd. IMHO :palacg

Posted

ajd da se i ja javim...vidim ovaj topic,meni zanimljiv.

jedan razlog sto sam odstupio je privatnog razloga,obitelj i posao...

a drugi je sto se zbog banalnih stvari tipa oglasa nikak dovede u red jer neki rade kak ih je volja...a ne po pravilima.

zalosno je sto neki imaju 20 oglasa sa dijelovima od npr ficeka ili car hifi (zna se na koga mislim) i njima se ne spajaju oglasi...i ne drze se "nasih" pravila...

i moja krivnja je u tome kaj ih nisam obavijestio ili spajao..

isto tako ima ljenih c/p svoj oglas sa njuskala i ovjde ga stavit,ne...stave samo link.

ima tu puno toga i jos vise....valjda razumijete zasto sam odstupio...

ja bi sve to drugacije organizirao,al eto....ne zeli se.

tolko od mene

LP

Jady

• Create New...