Raptor6767 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Odličan program s kojim bi olakšali čitanje foruma vlasnicima smartphonea. Da li se može napraviti šta po tom pitanju?
Chipsy Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Odličan program s kojim bi olakšali čitanje foruma vlasnicima smartphonea. Da li se može napraviti šta po tom pitanju? Citavih 5 minuta posla za komplet ga slozit ali nikom se očito to neda, pitao sam i ja i jos par ljudi u temama pa ništa
oglascado Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Citavih 5 minuta posla za komplet ga slozit ali nikom se očito to neda, pitao sam i ja i jos par ljudi u temama pa ništa Kog si pitao? U kojim temama?
Peki Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) Citavih 5 minuta posla za komplet ga slozit ali nikom se očito to neda, pitao sam i ja i jos par ljudi u temama pa ništa Powered By IP.Board 2.3.4 © 2012 IPS, Inc. Which forum system does it currently support? A: Currently phpBB3 3.x, vBulletin 3.6 to 4.x, xenForo, IPBoard 3.x, SMF 1.1.11+/2.x, MyBB 1.4/1.6, bbPress 1.1/2.0 and Kunena 1.6+ are supported. Other forum system might also support Tapatalk with plugins developed by third party developers using Tapatalk API. Moj prijedlog je dignuti forum na zadnju verziju, skombinirati par opcija za nove korisnike pri registraciji da se smeca rijesite i postaviti limite za nove clanove u vidu oglasa i prekratkih postova (famoznih devet znakova). Ako nemate licencu za forum, mozda ja imam jos uvijek od mp3hr-a pa vam mogu to ustupiti, posto ko zna kad cu to iskoristiti. Ne obecajem, ali cu pogledati. A opet, radje se vodite onom, dok radi ne diraj. Plus, sat vas hebe na forumu/serveru. Edited April 30, 2012 by Peki
Chipsy Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) 2peki, ova verzija nije podrzana? nisam opce gledao na kojoj je forum, My bad Kog si pitao? U kojim temama? Nemogu nać, ali otvorio sam novu temu, koja je bila lockana sa objasnjenjem da za to vec postoji tema, a tamo je Penić već dao prijedlog i nije bilo odgovora http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....0&start=140 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry589653 Edited April 30, 2012 by Chipsy
Raptor6767 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Zapravo bi ubili 2 muhe jednim udarcem - modernizacija foruma (upgrade) i povećanje praktičnosti (Tapatalk).
smoki Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nitko ne želi modernizirati forum i srediti ono najnužnije..npr ovi spamovi koji stalno dolaze, to je lakše brisati svaki dan njih 5763871 nego kod registracije postaviti provjeru human/bot..
oglascado Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Nitko ne želi modernizirati forum i srediti ono najnužnije..npr ovi spamovi koji stalno dolaze, to je lakše brisati svaki dan njih 5763871 nego kod registracije postaviti provjeru human/bot.. spam-ovi su 'pis of kejk' za rad/brisanje samo ih ne otvarajte i sve ok kao i sve čudne mail-ove,spam-ove,nagradna putovanja,osvojene milijune jednim klikom i sl..... ne samo tu nego na netu opčenito
TheFog Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Nitko ne želi modernizirati forum i srediti ono najnužnije..npr ovi spamovi koji stalno dolaze, to je lakše brisati svaki dan njih 5763871 nego kod registracije postaviti provjeru human/bot.. svi zelimo, ali nitko ne stigne, ili nezna, dok oni koji znaju ili imaju vremena znanje i vrijeme radije trose na postanje i "pametovanje" captcha je aktiviran peki, znam za sat, mislim da sam te jos pred par mjeseci molio pomoc u vezi toga
smoki Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 svi zelimo, ali nitko ne stigne, ili nezna, dok oni koji znaju ili imaju vremena znanje i vrijeme radije trose na postanje i "pametovanje" A to sam sigurno ja
Recommended Posts