Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

Za sada idem ja i dva frenda, ako netko želi da se furamo u koloni nek se javi kada, gdje pa se skupimo.

ja oko pola 6, 6 ujutro krečem iz Osijeka...

1. Mladen (vwgolf3) 099/735-1416 ako će netko zvati za grupnjak :zivio :zivio :zivio:rotfl :rotfl :rotfl

Edited by vwgolf3
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja neznam kad ću,to ovisi i o vremenskim uvjetima.Ako bude usrano vrijeme čekam subotu ali najvjerovatnije petak popodne zauzet pozicije i slomit se odma da mogu vegetirat sljedeći dan i normalan krenut doma.

Kolona mi je privlačna jedino u povratku :palacg

Posted (edited)

ja kontam da ću natrag ko i prošle god.do zagreba autoputom, dalje magistralom, zavisi kolko love ostane :D:D

al znaš kak to bude nazad, svako ide zasebe, neko u 8, neko u 10 i nikak se skupit :D

a petak nemogu, jedva me žena pustila i ova dva dana :rotfl:D:D:D

Edited by vwgolf3
  • 1 year later...
Posted

Kod mene sve isto ko i lani pa se nadovezujem...

srebrni A4 B5, BM-1001-NA table, broj moba 099/735-1416, pola 6, 6 sam u Osijeku na Tifonu na kavi, popijem, palim i krecem put Karlovca, autobahn sve. Kava negdje usput, stari hrastovi vjerovatno.

Tko zeli mozemo se zajedno voziti. Mogu jos cak i povesti nekog, 3 nas je u autu.

Oko pola 10, 10 u Zagrebu i nadam se naci put do bille pa kolektivno...

Posted

Molio bi nekoga ako ima volje za uslugu...frendu bi trebalo pokupiti 4xfelge 17' bez guma. U Os bi ih doveo lik iz Vukovara...plaćeni ćevapi i piva :)

Ako moze kad bi pasalo da se dostave u OS ? Petak ujutro, popodne ?

Posted
Molio bi nekoga ako ima volje za uslugu...frendu bi trebalo pokupiti 4xfelge 17' bez guma. U Os bi ih doveo lik iz Vukovara...plaćeni ćevapi i piva :)

Ako moze kad bi pasalo da se dostave u OS ? Petak ujutro, popodne ?

Bemte gluva javi se za dogovor oko prijevoza felgi! M.

Posted
Kod mene sve isto ko i lani pa se nadovezujem...

srebrni A4 B5, BM-1001-NA table, broj moba 099/735-1416, pola 6, 6 sam u Osijeku na Tifonu na kavi, popijem, palim i krecem put Karlovca, autobahn sve. Kava negdje usput, stari hrastovi vjerovatno.

Tko zeli mozemo se zajedno voziti. Mogu jos cak i povesti nekog, 3 nas je u autu.

Oko pola 10, 10 u Zagrebu i nadam se naci put do bille pa kolektivno...

Ja u isto vrijeme krecem iz Vk za Zupanju i autoput! Mrki ce isto vjerovatno krenit u te sate.

Moj broj je 0996804628

Idem vjerovatno na Billu pa onda za Ka. Ali jos cu vidit putem jer mozda imam nekog posla u Ka prije meeta.

Kava moze kod Starih Hrastova!

Posted
Ja u isto vrijeme krecem iz Vk za Zupanju i autoput! Mrki ce isto vjerovatno krenit u te sate.

Moj broj je 0996804628

Idem vjerovatno na Billu pa onda za Ka. Ali jos cu vidit putem jer mozda imam nekog posla u Ka prije meeta.

Kava moze kod Starih Hrastova!

Mrkija cu zvat svakako da vidim koji mu je plan, ako se nedogovorimo nista onda na kavi na starim :)

Posted

Bit će i Vinkovčana,i britvica ...

Iskreno rečeno kakvo je vrijeme nikad s manje volje nisam negdje išao

Posted

Smrznit cemo se ko pi_ke, vjerovatno bit mokri ko misevi, definitivno najgora godina do sada (ove 4 koliko idem).

Al brojcano stanje slavonske ekipe isto unatoc vremenu! :D

Posted

Ja se nemislim patit ako bude sranje od vremena,konektovat ću se negdje u gospodju i mir

Posted
Evo ovako, kramer, dalibor i ja po trenutnom planu idemo autoputem, krećemo iz županje (desetka) 7-8 ujutro u subotu.

Tempo laganini, ako nas ko uprati putem moj broj je 092 261 41 92

Najvjerovatnije oko 7 da krenemo pa ako neko ima da kasnije krece moze snama

Posted

Ja oko pol 7 krecem iz Osijeka, zavisi koliko se zadrzimo ako se budemo cekali, oko 9, pol 10 u Zagrebu...

Posted (edited)
Ja oko pol 7 krecem iz Osijeka, zavisi koliko se zadrzimo ako se budemo cekali, oko 9, pol 10 u Zagrebu...

znači oko pol 9 bi mogli bit na naplatnima zaman još onda pol sata do 45 min do zg,možda vas uhvatim negdje :-)

Edited by Emma
Posted (edited)

BojanDm, Zrinedin, ja i još jedan kolega sa zrinetovim belim gromom, ne znamo još u kolko sati krećemo, al se vidimo u Karlovcu :D

Edited by Deni_dm

• Create New...