Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

Sustav automatski prepozna nekoga tko je prije imao lose oglase i pobrise ti ga. Nema ti druge nego da se ponovno registriras ili da POZORNO procitas pravila oglasavanja da ti se ne desi isto.

Ili platis rrocadu cevape i veliku pivu da te makne sa black liste losih trgovaca.

Edited by Peki
Posted
pokušaj ponovo

pokusao sam 2 puta ali ne ide cak i nekome kada odgovaram da mu imam za prodati nesto sto trazi ne pojavi mi se pa sada ne znam u cemu je problem

Posted
Sustav automatski prepozna nekoga tko je prije imao lose oglase i pobrise ti ga. Nema ti druge nego da se ponovno registriras ili da POZORNO procitas pravila oglasavanja da ti se ne desi isto.

Ili platis rrocadu cevape i veliku pivu da te makne sa black liste losih trgovaca.

ne razumijem kako to lose oglase

Posted
pokusao sam 2 puta ali ne ide cak i nekome kada odgovaram da mu imam za prodati nesto sto trazi ne pojavi mi se pa sada ne znam u cemu je problem

Jel znas da sustav takodjer pamti i prati tvoja pitanja koristeci guglov algoritam pretrazivanja, pa ti s vremenom (ako nastavis ignorirati upute) nece dozvoliti i da postas unutar feedback foruma?

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=34675

Posted

tsss. pravila su tak lijepo napisana da sam se čak i nasmijal... ali uvijek ima ljudi koji samo puknu oglas pa šta bude..

Posted
Skratit ću priču o pravilima:

-Oglas mora biti DETALJAN, PRECIZAN i suvisao. Oni s manjkom bitnih informacija će biti obrisani.

-Nema komentiranja/odgovaranja, samo autor može koristiti REPLY ne češće od 14 dana kako bi bumpao oglas. Za izmjene, dodavanje opisa, slika, izmjenu cijena i ostalo - korisite EDIT.

-Nema aukcija, niti prozivanja kluba i foruma na račun nezadovoljstva trgovinom. Koristite trader rating aplikaciju da biste nekome dali pozitivnu ili negativnu ocjenu za trgovinu.

-Spajat ćemo oglase istog oglašivača u jedan ukoliko budu imali zajedničkih dodirnih točaka.

Posted
tsss. pravila su tak lijepo napisana da sam se čak i nasmijal... ali uvijek ima ljudi koji samo puknu oglas pa šta bude..

nisam pukao oglas bezveze nego mi je trebala informacija zasto nece da ga prihvati

• Create New...