tonac Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 pitanje: uplatio sam članarinu i poslao svoje podatke na adresu VWCC-a i prođe već jeno mjesec dana.... znam da treba čekat (kako je već netko napisao, kad ih dosta pošalje da natiskaju iskaznice).....al možda netko zna kad bi mogle biti slane.... a drugo pitanje se odnosi na to što bi ta pošiljka mogla sadržavat (osim iskaznice).... - znam da se pisalo da su se slale naljepnice i sl. prilično sam strpljiv al polako me hvata nervoza....
Guest Blade Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 hahahh pa ja od 12 mjeseca cekam iskaznicu! pa kako ljudi kazu strpljen spasen
weky Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 A ja ima godinu dana i nista od iskaznice ali kao sto rece Blade strpljen spasen
tonac Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 2 Fog i ostali admini - imate tamo možda u pripremi za slat ili? ak znadete pa tek informativno da bi mi znali dokle čekati....
TheFog Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 fog nema nista sa stampanjem iskaznica, kontaktirajte miroslava, naravno ako ste obavili sve sto se od vas prethodno ocekuje - platili clanarinu, te poslali potvrdu o uplati i ispunjen upisnik
tonac Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 fog nema nista sa stampanjem iskaznica, kontaktirajte miroslava, naravno ako ste obavili sve sto se od vas prethodno ocekuje - platili clanarinu, te poslali potvrdu o uplati i ispunjen upisnik da kužim te, zapravo tako sam i mislio jer si ti večinom ovdje, al mislim da bi mu se tvoja riječ bolje uslišila nek naša ili? pa poslat ću mu PM s upitom ili mail pa bumo vidli....
LAZO Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 da kužim te, zapravo tako sam i mislio jer si ti večinom ovdje, al mislim da bi mu se tvoja riječ bolje uslišila nek naša ili? pa poslat ću mu PM s upitom ili mail pa bumo vidli.... Ili jednostavno dodes u KA na 5.VW meet i sigurno dobivas..
LAZO Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ja sam po svoju morao doći na Xmas party I ispalo ti u k...
Petar_im Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ma ko je zna da nam je predsjednik onakva pijana
Paic-Bj Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Trebali ste umjesto 100kn uplatit 100€ onda bi mo??d dobili ćlansku iskaznicu itd
miro Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ...evo bas ovih dana zavrsavamo sa obradom podataka svih clanova, pa ako nije problem slobodno mi na pm posaljite svoje ime i prezima da vam posaljem iskaznice oprostite sto ste toliko cekali...
corrador Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 e moj brko............. bit ce iskaznica za sve samo polako.....
Šlogi Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Napokon do??la doma kuverta iz Karlovca i sav sretan otvaram, a unutra samo iskaznica??? Naljepnica?
tonac Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Napokon došla doma kuverta iz Karlovca i sav sretan otvaram, a unutra samo iskaznica??? Naljepnica? meni isto..... kaj naknadno ćemo to dobiti ili po to moramo doći na meeting..... dajte to sredite prije ak je kak moguće... mislim da nije fer što su ostali dobili a mi ne.....
Vec Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 evo da pitam...9.6. sam se uclanio tu preko foruma,poslao podatke i sve to i jos nisam do danas dobio postom uplatnicu...a i vidio sam da se uplatnica moze skinut i isprintat al jbga nemam boje u printeru ....pa jel bi mogao ocekivat uplatnicu postom...toliko...
kreza Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 evo da pitam...9.6. sam se uclanio tu preko foruma,poslao podatke i sve to i jos nisam do danas dobio postom uplatnicu...a i vidio sam da se uplatnica moze skinut i isprintat al jbga nemam boje u printeru ....pa jel bi mogao ocekivat uplatnicu postom...toliko... mo??da su ljudi na godi??njem pa ??ta će ti boja. prepi??e?? podatke u banci uzme?? uplatnicu i uplati?? a one druge podatke mo?? napisat i na komad papira pa im poslat.
Vec Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 (edited) mo??da su ljudi na godi??njem pa ??ta će ti boja. prepi??e?? podatke u banci uzme?? uplatnicu i uplati?? a one druge podatke mo?? napisat i na komad papira pa im poslat. ok Edited July 3, 2007 by TDI Boy
Vec Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 sve obavljeno,sad je na redu cekanje... 9 dana vec proslo
TheFog Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 a nisi mogao sam olovkom ispunit uplatnicu? procedura za uclanjenje je, ako se ne varam, jasno opisana
Vec Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 a nisi mogao sam olovkom ispunit uplatnicu? procedura za uclanjenje je, ako se ne varam, jasno opisana da onda tak napravim ili moze proc ovako
TheFog Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 napravi onako kako pise (ako pod "ovako" podrazumijevas to da si poslao samo upisnik, a nadas se da ce ti se uplatnica poslat)
Vec Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 ja sam vec uplatio 100kn,i ispunio ovdje na forumu onaj upisnik,a nisam ga postom poslao...
Recommended Posts