Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

pitanje:

uplatio sam članarinu i poslao svoje podatke na adresu VWCC-a i prođe već jeno mjesec dana....

znam da treba čekat (kako je već netko napisao, kad ih dosta pošalje da natiskaju iskaznice).....al možda netko zna kad bi mogle biti slane....

a drugo pitanje se odnosi na to što bi ta pošiljka mogla sadržavat (osim iskaznice)....

- znam da se pisalo da su se slale naljepnice i sl.

prilično sam strpljiv al polako me hvata nervoza....

Guest Blade
Posted

hahahh pa ja od 12 mjeseca cekam iskaznicu! pa kako ljudi kazu strpljen spasen

Posted

A ja ima godinu dana i nista od iskaznice ali kao sto rece Blade strpljen spasen :palacg

Posted

2 Fog i ostali admini - imate tamo možda u pripremi za slat ili?

ak znadete pa tek informativno da bi mi znali dokle čekati....

Posted

fog nema nista sa stampanjem iskaznica, kontaktirajte miroslava, naravno ako ste obavili sve sto se od vas prethodno ocekuje - platili clanarinu, te poslali potvrdu o uplati i ispunjen upisnik

Posted
fog nema nista sa stampanjem iskaznica, kontaktirajte miroslava, naravno ako ste obavili sve sto se od vas prethodno ocekuje - platili clanarinu, te poslali potvrdu o uplati i ispunjen upisnik

da kužim te, zapravo tako sam i mislio jer si ti večinom ovdje, al mislim da bi mu se tvoja riječ bolje uslišila nek naša ili?

pa poslat ću mu PM s upitom ili mail pa bumo vidli....

Posted
da kužim te, zapravo tako sam i mislio jer si ti večinom ovdje, al mislim da bi mu se tvoja riječ bolje uslišila nek naša ili?

pa poslat ću mu PM s upitom ili mail pa bumo vidli....

Ili jednostavno dodes u KA na 5.VW meet i sigurno dobivas.. :da

Posted

...evo bas ovih dana zavrsavamo sa obradom podataka svih clanova, pa ako nije problem slobodno mi na pm posaljite svoje ime i prezima da vam posaljem iskaznice ;-) oprostite sto ste toliko cekali...

• 3 weeks later...
Posted

Napokon do??la doma kuverta iz Karlovca i sav sretan otvaram, a unutra samo iskaznica??? Naljepnica?

Posted
Napokon došla doma kuverta iz Karlovca i sav sretan otvaram, a unutra samo iskaznica??? Naljepnica?

meni isto.....

kaj naknadno ćemo to dobiti ili po to moramo doći na meeting.....

dajte to sredite prije ak je kak moguće... mislim da nije fer što su ostali dobili a mi ne.....

• 1 month later...
Posted

evo da pitam...9.6. sam se uclanio tu preko foruma,poslao podatke i sve to i jos nisam do danas dobio postom uplatnicu...a i vidio sam da se uplatnica moze skinut i isprintat al jbga nemam boje u printeru :bag::bag: ....pa jel bi mogao ocekivat uplatnicu postom...toliko... :zivio

Posted
evo da pitam...9.6. sam se uclanio tu preko foruma,poslao podatke i sve to i jos nisam do danas dobio postom uplatnicu...a i vidio sam da se uplatnica moze skinut i isprintat al jbga nemam boje u printeru :bag::bag: ....pa jel bi mogao ocekivat uplatnicu postom...toliko... :zivio

mo??da su ljudi na godi??njem :rotfl

pa ??ta će ti boja. prepi??e?? podatke u banci uzme?? uplatnicu i uplati?? a one druge podatke mo?? napisat i na komad papira pa im poslat.

Posted (edited)
mo??da su ljudi na godi??njem :rotfl

pa ??ta će ti boja. prepi??e?? podatke u banci uzme?? uplatnicu i uplati?? a one druge podatke mo?? napisat i na komad papira pa im poslat.

ok :lol2B)

Edited by TDI Boy
  • 1 month later...
Posted

a nisi mogao sam olovkom ispunit uplatnicu? procedura za uclanjenje je, ako se ne varam, jasno opisana

Posted
a nisi mogao sam olovkom ispunit uplatnicu? procedura za uclanjenje je, ako se ne varam, jasno opisana

da onda tak napravim ili moze proc ovako :rolleyes::rolleyes:

Posted

napravi onako kako pise (ako pod "ovako" podrazumijevas to da si poslao samo upisnik, a nadas se da ce ti se uplatnica poslat)

Posted

ja sam vec uplatio 100kn,i ispunio ovdje na forumu onaj upisnik,a nisam ga postom poslao... :)

• Create New...