Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Pozdrav

ovako, radi se o koznim sjedalima passat b3 , na vozacevom je koza pukla na 3 mjesta, nista prestrasno, ali dovoljno da iritira :)

pricao sam s deckom koji presvlaci pa je rekao da je problem pogoditi tu nijansu, i da bi bilo najbolje presvuci kompletna sjedala

zanima me da li tko to radio, znaci da se pokrpaju bocnice sa novim komadima koze, ali da je ta nova slicna ili ista po boji staroj kozi kako se ne bi kuzila razlika

kakva su iskustva s time i neka okvirna cijena ako tko zna

tnx :palacg

Posted

jel si cuo za onog lika u vinkovcima? ja sam tamo radio svog golfa i imao je isti materijal sad ne znam kako ide to s kozom ako hoces posaljem ti broj njegov :)

Posted
jel si cuo za onog lika u vinkovcima? ja sam tamo radio svog golfa i imao je isti materijal sad ne znam kako ide to s kozom ako hoces posaljem ti broj njegov :)

Taj lik je meni na trojki radio bok od profiliranog ...tako je dobro napravio da mi je ostatak sica izgledao ko sranje,ako mislimo na istog definitivno +1 preporuka :palacg

Posted

Tapetarska radionica "Ivan"..mislim da se tako zove jer gazda je Ivan.

+385 98 6956 74

Daleko najbolji majstori sto se tice tapiciranja i tih sitnica. Definitivno preporuka!

Posted

Ako si četso u Ri imaš u Matuljima točnije Pobri tapetarsku radnju SKD.

Meni su oni radili Bubu i jako dobro su napravili.

Posted

ma za 2 tjedna odoh u os :).. i do 10.mj se ne vracam tako da mi trenutno os i okolica bolje odgovara

:zivio

Posted
ma za 2 tjedna odoh u os :).. i do 10.mj se ne vracam tako da mi trenutno os i okolica bolje odgovara

:zivio

Oni ti to odrade za 2-3 dana.

Posted
Ako si četso u Ri imaš u Matuljima točnije Pobri tapetarsku radnju SKD.

Meni su oni radili Bubu i jako dobro su napravili.

Samo da se nadovezem na ovo, meni je lik tapecirao krov na bivsoj trici i vrhunski je to odradio i bilo je odmah sljedeci dan gotovo :palacg

lik je mrvicu skuplji nego ostali ali radi vrhunski :)

A sto se tice toga dali ce ti se kuziti da je drugacije, mislim da ce ti se to kuziti da kod bilo koga tapeciras jer ipak ovo sto je na sicu je vec istrosena malo i koristena koza, a ovu kakvu ti stavlja je potpuno nova... tako da se razlika barem mrvicu mora vidjeti...

Posted
ima smisla :palacg

budem se provozao kad budem slobodan do njih da vidim sta kazu :)

Evo ti broj jednog od njih.

Dean Krušvar 091/573-8402

• Create New...