JuKi Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 (edited) Nakon skoro dvije godine vožnje škodilaka zvanog felicija - rekoh bio bi red da se vratim na nešto golfovske naravi i evo, svježe nedavno kupljen i servisiran MK1 kabriolet. Ukratko, mališa posjeduje 1.3 motor, prešao nekih 160 tisuća - limarija ko bombon - ali doslovno kao izt tvornice - krov bio malo u banani no dobio sam novi u paketu s autom - tu su neke slike početka rada. Još nemam okvirnu ideju kako bi i što bi no srećom dobar je temelj pa ćemo vidjeti dokle dogurati s ovim karmančetom Jedna odmah čim je bio kupljen... Stari krov Rastavljanje starog krova Kao što se vidi, izolacijski materijal je bio malo u banani no to je riješeno prije novog krova... Bezsjedalna verzija Malo globalno... Novi krov E sad male izmjene Umjetnička To je to zasad - trenutno je visok ko divokoza te po meni vozi se na malo masivnim felgutinama za svoju veličinu - 15" te ako ima neka dobra duša koja bi htjela ove felge s gumama u zamjenu za neke 14" također s gumama - samo ga PM ...nabacim još slika ovih zadnjih modifikacija no otom potom...do tad - sugestije, komentare, kritike i svašta nešto - ostavite na ovom LINKU. Edited August 27, 2012 by JuKi
JuKi Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 neki manji radovi su u tijeku - hladno mnogo - garaže nigdje ...većina su akustične naravi, neki omanji dijelovi naručeni - trenutno se čeka na nešto novo mašinerije kako bi se ovo 1.3 čudo isčupalo iz njega
JuKi Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 neke starije slike radova te neki noviji radovu u ova hladna vremena priprema za ugradnju stražnjeg prozora i ja uobičajeno slikam dok drugi rade finalni proizvod i napokon riješena "misterija" gubitka gasa i svih drugih nepodopština i zasad izveden zvuk stigle i kromirane kvakice - možda malo ih ispolirat prije ugradnje pa ćemo vidjeti je li to kako pristaje na autu... i jedna umjetnička - moš mislit usput, na većini slika auto drama prljavo no s obirom da moj grad Knin više nema asfalta uopće - odlazak u praonicu je bacanje novca link na komentariše topic
JuKi Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 malo se gluposti izvodile...vratio se na tvornički izgled, stavljenje čeličane 13" i svašta nešto...još se uvijek čekaju topli dani Komentari : LINK
JuKi Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 neke "budaleštine" nabavljene dok čekam vanjske elemente standard radno okruženje zasad neka mala pauza dok motor ne sjedne, ostatak materijala ne stigne, ne ispoliraju se krom dijelovi na samom autu...al polako, ima se vremena Komentari : LINK
JuKi Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 trenutno opasna pauza od cijelog projekta - bar dok ne dođu neka better tajms dotad evo slika kad su mi posudili felge sve se više mislim da se dočepam ovakvih nekih felgi dogodine ili nešto tog tipa s crnim srcem - mrva u pod i taman... trenutno se radi na nekim manjim estetskim zahvatima unutar samog auta jer prijašnji vlasnik je očito volio bušit nasumično rupe u vratima za spikerse :/ Komentari (if needed): LINK
JuKi Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 (edited) malo se radi, malo ne...pa rekoh evo par slikica prije nekih malo konkretnijih stvari manje više se koristi u svadbene svrhe doživio jadan par nekih promjena - nekih pokušaja vizualizacije u kojem smjeru želim ići... dvije "ratno edišn" prije karlovca meni dosad jedno od najdražih izdanja i ovo je kao neka želja (loše odrađeno no ajd) do proljeća se trenutno radi na nekim internim stvarim jer me tapecirunzi živciraju koliko to loše izgleda no tu se našlo rješenje već napravljeno na jednom od kabrija s foruma čukice još pospajat umjetnička (sadašnja) tko želi, nek komentira - nije ništa konkretno ni odrađeno no neki savjeti su uvijek dobrodošli - http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/67115-golf-mk1-cabrio/ Edited January 16, 2014 by JuKi
JuKi Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Može lokot na topic - kabrio prodan...do nabavka nekog novog VW-a, pozdrav
Recommended Posts