daniels Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 eto par pitanja za ekipu koja ima takve motore u svojim autima. tko vam je čipao, kako ste zadovoljni, koliko km je motor imao u trenu čipanja. kaj se rasipalo-crklo poslje čipanja. zanima me isključivo taj motor. motor če se radit od nule na novo. zanima me i eventualno koja jača turbina ide gore, ne zanima me sad da ga odvrti na 200ks,al oko 140-150 bi bilo dosta. Hvala.
Ivan VW Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ja sam imao taj motor u passatu i cipao sam ga kod Citiusa 2puta jer prvi put ga je vjerojatno prejako otvorio i smetalo me sta je dimio onda sam ga smanjio poslje cca na 140 ks bez dima Prilikom cipanja imo je stvarnih 265tkm sada ima 290tkm auto jos uvijek ide odlicno
Peki Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ovo je vec treci cetvrti topic ovaj mjesec o cipanju.
prky18 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 ak ce se nesto rasut kad se chipa znaci da prije chipanja nije valjalo a chip ga samo dokrajcio....ako je normalno chipan a ne nest pretjerano
KR3MN1 van den BOSCH Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 e našao se doktor za čipanje...Znači čiper fali tajming i razbije dobar motor, otvori vrijeme za špricanje i stopi klipove, dvigne limiter i razleti se sve...i na kraju se nađe takav doktor i kaže da je motor bio prije sjeban. komentar i pol.
daniels Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 da sam našao za isključivo taj motor nebi pital ovdje. motor ide van i sve se radi na novo,poštena generalka. reparacija pumpe,nove dizne i turbina. pa i anlaseri alternator. kako je ekipa več čipala takve motore sa xy-km. zanimaju me njihova iskustva. to je neki problem??? ako je briši post.
Peki Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 140 konja mozes i sa serijskom turbinom i vec gotovom mapom. Uz recimo PP520 dizne ili bilo koje .216+ i vecu turbinu, recimo gt1749va, mozes na cca 170 konja. Naravno uz dobar ic i malo otvoreni auspuh. Cipati dizela moze vise manje svatko. Muha, sm, tibor,... Sve zavisi jel hoces neku vec gotovu mapu ili hoces nesto vise, tipa veci turbo, dizne, pumpa itd. 250E navise racunaj. Dizeli se rijetko raspadaju, tj. da me ne lovite za rijeci kasnije, teze se raspadaju nego benzinci jer je afn provjeren motor sa XX provjerenih mapa. Recimo sa nekom gt 2056 i .216mm diznama si na 200konja+, samo je onda pitanje lamele/zamasnjaka. Pretpostavljam da je na passatu dvomaseni, pa bi trebao stavljati jednomaseni, itd itd. Sve vuce jedno za drugim, na tebi je da odlucis gdje je granica.
prky18 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 (edited) e našao se doktor za čipanje...Znači čiper fali tajming i razbije dobar motor, otvori vrijeme za špricanje i stopi klipove, dvigne limiter i razleti se sve...i na kraju se nađe takav doktor i kaže da je motor bio prije sjeban. komentar i pol. to kad ti cipiras mozda, znam dosta ljudi koji su chipali i nista, jer chipaju kod nekog ko zna radit....a ne kod nekog debila u sumi Edit: motor se radi sve nanovo tako da bi problema trebalo bit jos manje, da čiper se sjebu u tajmingu znaci da je on kriv a ne cip...zato FO od mene i mojih komentara Edited September 10, 2012 by prky18
elvisvwvw Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ako misliš 140ks ,imaš raznih varalica koje idu na pumpu,mapiranjem ga možeš dobiti bez neke muke,za sve ostalo treba malo više novaca Npr. Injektori,pumpa,turbo,obrada glave,agresivnije bregaste, klipovi auspuh ,i tek onda mapiranje..... I sl.
MarioIV Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 to kad ti cipiras mozda, znam dosta ljudi koji su chipali i nista, jer chipaju kod nekog ko zna radit....a ne kod nekog debila u sumi Edit: motor se radi sve nanovo tako da bi problema trebalo bit jos manje, da čiper se sjebu u tajmingu znaci da je on kriv a ne cip...zato FO od mene i mojih komentara sve ok, samo malo se previse busas u prsa za tih 18-19 godina kolko imas ono, ne mislim na odmjeravanje snage, nego cisto na tvoj ned. kulture i respekta prema starijim.
prky18 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 sve ok, samo malo se previse busas u prsa za tih 18-19 godina kolko imas ono, ne mislim na odmjeravanje snage, nego cisto na tvoj ned. kulture i respekta prema starijim. ja imam respekta i kulture prema starijem, al prema onima koji su zasluzili...da netko ima 70 ili 12 god ja se ponasam prema njemu onako kako je zasluzio.......ali to nije tema ovog topica, ako ikog sta zanima ima PM
Zrinedin Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 sve ok, samo malo se previse busas u prsa za tih 18-19 godina kolko imas Aaa ti si do jaja za tih dvi tri godine što imaš više. :fakjea
josip_gtitdi Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 eto par pitanja za ekipu koja ima takve motore u svojim autima. tko vam je čipao, kako ste zadovoljni, koliko km je motor imao u trenu čipanja. kaj se rasipalo-crklo poslje čipanja. zanima me isključivo taj motor. motor če se radit od nule na novo. zanima me i eventualno koja jača turbina ide gore, ne zanima me sad da ga odvrti na 200ks,al oko 140-150 bi bilo dosta. Hvala. ja sam svoga afn-a čipao na 260tkm, malo prije toga sam promjenio brtvu glave jer mi je počeo gubiti malo vode... mapa je bila na 1,3bara, to je negdje oko 140+ks. vozio sam ga svakodnevno, redovno sam ulje mjenjao svakih 8tkm, uvijek sam cekao da se digne temp. ulja na in 82-84 prije "stiskanja", prije toga sam ga vozio lagano i pažljivo do nekih 2000 o/min. nikada nisam imao problema sa motorom, a prešao sam cca 70tkm sa tim čipom. sada je kod prijatelja u autu, i njega služi bez problema već 20-ak tkm. na motoru je još uvijek prva turbina, i prvi set kvačila!
daniels Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 dečki čemu ovo? daj opustite se malo :zivio nije riječ o pasatu on če ič u otpis,za neku siču. nego o A6, ispast če me jeftino,očuvan je jedino kaj ima 300kkm.(navodno) isplati mi se da ga složim i ostavim 3-4g. a tih 81kw mi slabo nekak za njegvu masu.
daniels Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 se to meni čini il je lik malo skup?kolko mi poznato reparacija je oko 3000kn. http://www.centarglavamotora.hr/proizvod.a...3b-1802de96ba85
KR3MN1 van den BOSCH Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 A6tica sa 1.9 tdi motorom je normalan auto, a čip stavljat nakon 300.000 km na njega...btw, generalka iznosi min 2000E za to što si nabrojao, pa se onda pitaj šta bi ti inače htio od njega. Jer velik i dobar, i još jeftin...ne možeš nekvi mali 20 godina star motorčič nabrijat da bude išo ko nekvi novi 2.0TDI. Pa ti može ekipa na papir se potpisat, ak teb rikne sve ukup, sam češ platit. Jeftino i po drugoj strani dobro - zaboravi. Isto ko ekipa, koja si baca pjesak u oči sa jeftinim gewindama...isto dobro se vozimo samo duplo jeftinje! e pa da...
daniels Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Vidi trebam još jedan auto pod hitno,ovog dobivam u nekoj kombinaciji. iz vana i iznutra je odlično očuvan. ali kao što sam rekao ima 300kkm. i isplati mi se bubnut u njega 4000€. od motora i sveg ostalog kaj treba. jeftinje mi nego iskeširat 12-13000e za nekog novjeg 2.o tdi-a. i pitanje na kaj ču naletjet i koliko ču još morat bubnut u njega. nek ga voze 3-4g,al eto neka mu malo podignu snagu na tih 140ks i dosta. ni ne očekujem od takvog auta da leti, niti mi je to cilj. i opet to ni nije auto za neteravanje nego za vozit.
KR3MN1 van den BOSCH Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 vjeruj mi, neces bit sretan sa 140KS u tom autu, samo dim i potrosnja. 110KS je dovoljno za dizela. Bez veze da optericujes taj motor u takvom autu.
dean Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) Ma čipiraj to i ništa ne brini, pogotovo ako ga radiš na novo...to što te zanima je stage 1 i nije veliko opterećenje za motor. Inače ima onih koji samo nešto filozofiraju, a ima i onih koji voze čipirane aute i uživaju Edited September 12, 2012 by dean
sven Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) Ja na svome imao cip, stavio ga na 180 tisuca. Dimio je nesto malo vise jer nisam imao kat ni srednji lonac. Auto je isao bolje nego bilokoji 2.0TDI 140ks. Turbina mi je bila dignuta zericu, jedva nesto preko 1 bar ali auto je isao i sa tim minimalnim dobro. cip sam ugradio ovdije: http://www.facebook.com/pages/Selp-AutoEle...174594422626999 Prije mjesec dana sam cipo C klasu novu i auto ide sad jos bolje. Treci auto koji sam radio kod njih i mogu samo preporuciti. Nedavno su frendu radili 1.6TDI pola sa 105 na 140ks i to je takodjer odlicno. Edited September 12, 2012 by sven
daniels Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Za njih znam "popravljali" su satove na službenima.
KR3MN1 van den BOSCH Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 otkada katalizator zaustavi dimljenje...? koja je to sada nebuloza?
sven Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 stavio sam veci downpipe i samo zadnji protocni lonac ( zvuka radi ) nakon sto sam prije toga imao serijski auspuh koji se sastojao od cijevi manjeg promjera, zadnjeg lonca, srednjeg i katalizatora. Znam da je uzrok crnog dima veca kolicina goriva koja je dodana sa cipom izmedju ostalog ali sa serijskim auspuhom i chipom mi je zadnja hauba bila uvijek cista. Nakon sto sam montirao gore spomenuti setup auspuha zadnja hauba se pretvorila u crnu boju.
KR3MN1 van den BOSCH Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 nije ok ak imaš dizel na pokrovu bunkera.
Recommended Posts