Ivan900AA Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) Pozdrav ekipa!! Evo napokon doslo vrijeme da i ja predstavim svoja kola VW Golf 3 GT 1.6 74kw Od opreme: manualna klima, centralno zakljucavanje, putno racunalo i podizaci stakala Inace sve je na njemu serijski bilo kad sam ga kupio, samo sam neke sitnice poredio na njemu, al svakako ima jos dosta posla, evo nekih fotki pa procjenite sami: Evo ovako izgleda, prva boja, ima par ogrebotina, i piknjica, ali sve u svemu solidno, kakvih ima ovaj je jos u vrhunskom stanju Unutrasnjost takoder ocuvana, nemam prigovora, osim onih prokletih spuzvi iz ventilacije i na jednom mjestu malo zaderanog vozacevog sjedala Evo i kilometraza, je dosta, al ne osjeti se nista na njemu, utegnut ko milfača neka A sad u planu su za pocetak neke sitnice, tipa onaj dio plasticnog praga sto fali, prednji farovi G4 look, nastavci auspuha, i K&N panel filter...poslje toga jos par sitnica, ali bez pretjerivanja Komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=68730 Edited October 24, 2012 by Ivan900AA
Recommended Posts