MOTA BOY Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Najgora stvar je što je ta nakarada sigurno vrhunski odrađena.... Ironija.
Divine Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 sta vi stvarno toliko pazite vase aute Meni je auto odlican...vidi de da je ulozeno mnogo u njega. Pratio sam ovaj projekat na vortexu davno.... Dvojku da, passata isprva da, ali u zadnje vrijeme jednostavno odustajem pa ga volim prislonit uz žardinjeru ispred gostione pod kutem i naravno da ostavim i otvorenu šajbu, upaljen radio a iznutra se lagano čuje romantična pjesma poput: "Malo Sladja, malo Zorka, malo trupci i motorka, popije se vise koja, eto, gdje je snaga moja".
S-line Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Po slikama auto nema greske... ako nista barem se razlikuje od vecine i extra mu stoje ovi rubnjaci,sve je fino spojeno,nema onih ruznih fuga sa ovako velikim pragovima... Stvarno ima top projekta od mk2 na forumu,ali mali je ispuhano da je vise manje svaka ista,svaka ide u neki german style,bbs rm rs ovo ono... Mislim i meni je to najljepse,ali nista novo....valjda razumijete
saleee Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Ima i na FB grupa njihova GheTTo TuninG http://www.facebook.com/pages/GheTTo-Tunin...=ts&fref=ts
Vec Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 vec je vidjeno na crvenoj duji takav stil sa auspuhom,prvo mi se ucinilo da je to slozeno dosta god. unazad.
S-line Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 1.G60 ili OEM look mk2 sa bbs rm/rs,mrtvi pod je meni naj naj 2.Opet ne znam kakvim projektom vi smatrate takvo auto,to je vise restauracija nego neka vasa zamisao sto se izgleda tice...90 posto je ostao tvornicki izgledom,ali opet naravno da cijenim svaciji trud. ono vidim 3 dvice koja mi je i dan dns super auto i sva 3 isti stil,isto sve,ne znam sta je tu zanimljivo... jbg,da nema ove allien branike,opet bi bio "obican".... a vise nema realnosti na tim tuning show-ovima,pobjedjuje kujo i mujo,samo je bitno ko ima vise dzidza midza po autu...nazalost
puks Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 1.G60 ili OEM look mk2 sa bbs rm/rs,mrtvi pod je meni naj naj 2.Opet ne znam kakvim projektom vi smatrate takvo auto,to je vise restauracija nego neka vasa zamisao sto se izgleda tice...90 posto je ostao tvornicki izgledom,ali opet naravno da cijenim svaciji trud. ono vidim 3 dvice koja mi je i dan dns super auto i sva 3 isti stil,isto sve,ne znam sta je tu zanimljivo... jbg,da nema ove allien branike,opet bi bio "obican".... a vise nema realnosti na tim tuning show-ovima,pobjedjuje kujo i mujo,samo je bitno ko ima vise dzidza midza po autu...nazalost Zato i postoje nekoliko grana tuninga samo se neke poštuje a neke ne, al na ovom svijetu ima puno ljudi i svatko radi po svojoj volji i viđenju Isto tako netko napravi kuću koja je njemu lijepa a ti sastrane gledaš i misliš: '' a ovaj krov nije neki, boravak premali, kupaonica bez veze '' tako je u svemu i zato najbolje da svatko tjera po svojem Golf mi je malo previše natrpan al izgleda ok
jopa_vr6 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 kad je složiš čeka te samo tvoj topic sa slikama tu u binaries aj fala...sad cu otvorit topic
mirac Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 preletio svih 11 stranica i mogu reci da fakat ima jako puno truda, ali od starta je kranulo krivo :D p.s. jedino sta me je drzalo da izdrzim svih 11 strana su Rumunjke na njihovim auto tuning programima :D :fakjea
dino_mk1_gti Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 1.G60 ili OEM look mk2 sa bbs rm/rs,mrtvi pod je meni naj naj 2.Opet ne znam kakvim projektom vi smatrate takvo auto,to je vise restauracija nego neka vasa zamisao sto se izgleda tice...90 posto je ostao tvornicki izgledom,ali opet naravno da cijenim svaciji trud. ono vidim 3 dvice koja mi je i dan dns super auto i sva 3 isti stil,isto sve,ne znam sta je tu zanimljivo... jbg,da nema ove allien branike,opet bi bio "obican".... a vise nema realnosti na tim tuning show-ovima,pobjedjuje kujo i mujo,samo je bitno ko ima vise dzidza midza po autu...nazalost je da izgledaju "isto",ali jako bitna stvar kod takvoga slaganja su detalji koje nestručno oko ne vidi...
dzinn16v Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Quotam clana puks...zasto svako golf mora biti german style s g-60 bodikytom i trdojelnim felgama??? Kao sto rece kolega u tuningu ima vise smjerova,a samo se u jednom daje respect,ostali se pljuju...iskreno koliko mogu vidjet po slikama ova duja je bolje obojana i slozena od i jedne sto sam vidio uzivo na HR sceni....
LamaMk1 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 (edited) kvaliteta izrade je brutala, izgled je interesantan.... da se malo prisjetimo ludih devedesetih.. bad look haubi, obrva i brdo firmi za plastik koncepte me like it ipak nemogu svi imat g60+rm/rs+gewindefahrwerk Edited November 24, 2012 by LamaMk1
MarkoGTi Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 U dvoristu je Fabia,ni ona nije bolje prosla.... tablica na fabii sve govori...
Marinko Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 slažem se sa Lamom i meni dobro izgleda auto! a to kaj su sad pretjerani branici to je drugi par čarapa!! obrada je vrhunska i lakiranje je prefektno!! Rumunjke su bomba!
Recommended Posts