MarijoGTI Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ovako,znam da sam glup i da cu se osramotit ali moram pitat >.< kako da stavim ovu profilnu sliku?
MATAVR6 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Mislim da prvo moras dignuti auto na dizalicu, nakon toga skini masku, odvij prsa, ispusti vodu i skines cijeli prednji kraj da oslobodis pristup motoru. Procitaj pravila foruma MOLIM TE i ubuduce pazi gdje smjestas temu koju otvaras.
mrki Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Mislim da se više neće vračat u topic sad kad je rješio kvar,ili možda hoće kad skonta da je rješio potpis umjesto profilne slike :eek
MarijoGTI Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 sredio sam samo potpis jer nemam nijednu normalnu sliku za profilnu
oglascado Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 pravi tehnički kutak malo potraži po forumu,ima sigurno tema kako postavit avatar ako ne nađeš javi,pa ču ja serach-at umjesto tebe
mrki Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 sredio sam samo potpis jer nemam nijednu normalnu sliku za profilnu Nemora bit normalna,treba bit vlastitog auta,cijelog.... uostalom Mata ti je sve bitno na kraju rekao
MarinoL Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 sredio sam samo potpis jer nemam nijednu normalnu sliku za profilnu Samo promjeni boju slova u potpisu jer će mi oči ispast od ove plave boje.
Recommended Posts