MOTA BOY Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 (edited) Dakle... Ajmo reć da sam skupio lovu za pristojnu dvojku... Kupujem dvojku GTI KR il PL, u odičnom stanju, 3 vrata, šiber(bilo bi super), boja me ne zanima, nikad lupan, bilo bi dobro da je registriran. U obzir dolazi eventuano 90', a 91-2', idealno. Odmah da kažem da mi je Daltonixova pre skupa, al nije samo u tom fora. Neznam šta sam još zaboravio navest, dopisat ću... Javite mi na PM slike itd. , il 098 166 7730 Ne dolazi u obzir 5 vrata! I <90'god.! Edited June 2, 2007 by MOTA BOY
TheFog Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 mota, opcenito dobar GTI, a kamoli po ovako uskim kriterijima kako si ti naveo, se ne kupuje preko noci...trebat ce ti mjeseci strpljenja
tommy Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 (edited) ako mislis kupit takvu duju morat ces malo prosirit kriterije jer ces ovako kupit (ako budes imao srece) za godinu dana sto se tice godista, mislim da ti to ne bi trebao biti toliko vazan faktor (osim <87), a uz to, svako tko ti kaze da auto nije lupan ili opako laze ili ne zna jer je 10. vlasnik... ovo ostalo, 3 vrata, siber i ostalo, to bi vec mogao naci [EDIT] evo taman Fog prije mene napisao Edited June 2, 2007 by tommy
TheFog Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 sto se tice godista, mislim da ti to ne bi trebao biti toliko vazan faktor (osim <87), a uz to, svako tko ti kaze da auto nije lupan ili opako laze ili ne zna jer je 10. vlasnik... ocito oce central electric i da bude origigi s dubokima i popratnim plastikama
tommy Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 takav u odlicnom stanju i po povoljnoj cijeni....sretno
TheFog Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 takav u odlicnom stanju i po povoljnoj cijeni....sretno znam ja jednog u ivanicu
Tomek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :palica mota...koliko das za moga???...aj name the price preskup mu je! , Mota jelda ti je preskup :palica joj moram hitno pocet loto igrat!
tommy Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 znam ja jednog u ivanicu da, ali ti ces onda biti ljubomoran [iNTERNA] a tako lepi FLEJMOVI BURAZ
MOTA BOY Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Skup si brate Dalt, jo?? mi dost fali za tvog... Razumijem da ima ispu??nu itd....
Guest alenp Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nikad lupan, ja bi reko sretno al nema smisla, ja sam toliko vremena trazio duju i to namjerno neku ne GTI jer svaki GTI kojeg sam gledo je bio fino neodrzavan i fino lupan, par ih je bilo na krovu. Danas nema smisla trazit auto koji nije lupan, vec trazi auto koji je dobro slozen. GTi-a PL ili KR nac da nije lupan, jedino da ga narucis iz tvornice. Al sretno
entuzijast Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 (edited) Samo da na kraju od tog silnog traženja i čekanja, ne kupiš neki kramp... Edited June 11, 2007 by entuzijast
Guest Deyo_13 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 @ MOTA - GTI nadam se da barem ima nešt što si želio ako je to taj mislim da je prodan, gledo sam ga susjedov traktor ima bolji zvuk od njega
tommy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 upravo se vratio sa servisa otisao na servis onda kad smo bili u Ivanicu? stvarno ga je brzo tip popravio, to je sigurno zato jer nosi diskete u Ingl??tad za nase presretace sorry Mota na spam-anju oglasa, ali ono je bilo nezaboravno iskustvo to ti je samo jako mali dio price sto mozes cuti kad ti netko prodaje GTI-a (makar sumnjam da netko moze ovo nadmasiti )
Nero Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=7177 4 K eur,auto je original gti 8v i bio je lup,al lagano.....
entuzijast Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Originalno je bio GTi 8v kojeg sam ja uni??tija(u??as sta sam napravio od auta,sram me) Kaj sad, jel bio lupan jako ili ne...
TheFog Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Kaj sad, jel bio lupan jako ili ne... mislim da je pod tim mislio kako je klao staru masinu a ne kako je auto bio lupan
Nero Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Kaj sad, jel bio lupan jako ili ne... auto je dobio lagano sprijeda(to je bivsi gazda ucinio) i mene je odozada naguzilo yugo kad sam sta na pješački(straznji vezni lim i branik udubljeni),ja sam unistio motor(imam još leteće lezajeve,mozes se brijat s njima) i auto je izgledao dosta zapusten(prodan je na 13'' čeličanama i prljav).....da je auto bio žešće lupan ne bi ga slagao pobogu....uostalom da već limar slaže neki teški krš slozio bi corrada kojeg je imao i omotao oko stupa???E da,dvojka nije napravila niti 200km otkad je sklopljena,auto je neregan i odjavljen i još uvijek na meni.....
MOTA BOY Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 (edited) 4k€.... Joooooooj, a G60! Turns on the beast inside me! Je dobra i sve (na slikama),al 4k€ za neregistriranu dvojku je dost. Farbana je i limarena, al pitanje je kak kvalitetno, a i to nije moj stil, ni boja, tak da bi bilo glupo dat 4k€ i razj3bavat to, il se vozit u kolima koja mi se ne sviđaju..... Edited June 13, 2007 by MOTA BOY
Recommended Posts