NV-Nele Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Gti lampa original,slika posuđena od MOTE. GTI lampa,poslje uređivanja : (izvadjen zuti dio)
sever Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 super izgleda ja sam danas kemijal s folijom ali banana kak si odvojil zutu i bijelu plastiku ?? P.S. jel turbo diesel znak na prodaju ?
NV-Nele Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 super izgleda ja sam danas kemijal s folijom ali banana kak si odvojil zutu i bijelu plastiku ?? P.S. jel turbo diesel znak na prodaju ? Nisam odvajo zutu i bijelu. Lampe su original crno-crvene,pa je izvadjen samo zuti unutarnji dio. Sijalice idu metalizirane ili led.(koje samo kad su upaljene daju zuto svijetlo)
sever Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Nisam odvajo zutu i bijelu. Lampe su original crno-crvene,pa je izvadjen samo zuti unutarnji dio. Sijalice idu metalizirane ili led.(koje samo kad su upaljene daju zuto svijetlo) ahaaa al kaj nisi trebal svejedno vaditi ovu plastiku di je zmigavac da bi izvadil unutarnji zuti dio ? nisi nista za znak odgovoril XD ?
NV-Nele Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Još jednom pohvale Nebojša! Dosad svasta radi Za par dana i GTI posve crnu lampu cu prepravit. Izvadit cu zuti,dio zmigavca i mozda crveni dio stopa.(pozicija ostaje da originalno ostane kadiopter) A dio ili komora di dolazi sijalica za maglu vec je isto kao komora za rikverc svijetlo(tako da netreba nista vadit)
NV-Nele Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 ahaaa al kaj nisi trebal svejedno vaditi ovu plastiku di je zmigavac da bi izvadil unutarnji zuti dio ? nisi nista za znak odgovoril XD ? Zaboravi kolega, znak se neprodaje. A nisam vadio vanjsku plastiku,nego sam iza kroz rupu od sijalice sa busilicom izbusio oko 30 do 40 rupa . Naravno po toj zutoj plastici (izgleda kao mala casa) Kad to napravis onda okrenes sarafciger ili (uzmes neko okruglo drvo da prolazi kroz tu rupu od sijalice) i odvojis tu zutu casicu. Poslje izmrvis tu casisu prstima ili nekim manjim kljestima. Malo mucenja ali isplati bar za mene izgleda odlicno kad je gotovo.
sever Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Zaboravi kolega, znak se neprodaje. A nisam vadio vanjsku plastiku,nego sam iza kroz rupu od sijalice sa busilicom izbusio oko 30 do 40 rupa . Naravno po toj zutoj plastici (izgleda kao mala casa) Kad to napravis onda okrenes sarafciger ili (uzmes neko okruglo drvo da prolazi kroz tu rupu od sijalice) i odvojis tu zutu casicu. Poslje izmrvis tu casisu prstima ili nekim manjim kljestima. Malo mucenja ali isplati bar za mene izgleda odlicno kad je gotovo. stvarno imas strpljenja i volje za takve stvari
mrki Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Bravo Nele,to mi nije palo ni napamet razjebat tako uznutra a i mene pati žuti odsjaj žmigavca na Borinim štopkama
Marin_Split Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 i meni je tako nesto bilo i palo napamet al svaka cast na ideji..fino izgleda;)
NV-Nele Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 A kazem kolega dosada cini svoje,sad preko zime manje posla pa krenio u to i napravio. Mrki pazi samo bez rakije
NV-Nele Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 i meni je tako nesto bilo i palo napamet al svaka cast na ideji..fino izgleda;) Samo polako i pazljivo mora bit dobro.(samo moguce je i da lampa pukne )Zato pazljivo
pikzibner Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Kako si vadio žuti dio. Podrobio si plastiku unutra ili?
Rallye G60 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 nije uopce nesto napeto da budem iskren jer opet kad ubacis sijalicu koja mora biti zuta opet dodjes na isto kako je i bilo,meni je bolja u orginal izdanju...
MOTA BOY Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 nije uopce nesto napeto da budem iskren jer opet kad ubacis sijalicu koja mora biti zuta opet dodjes na isto kako je i bilo,meni je bolja u orginal izdanju... Fora je u tome što će dat ili metaliziranu sijalicu, ili LED koja svijetli naranđasto.
mrki Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Kad smo se već dotakli metaliziranih sijalica jel zna neko jeftiniju verziju? Imam Philipsove naprijed u farovima da mi se ne žuti i ako se nevaram platio sam ih 150 kn par a za ledice nisam siguran dali bi ubrzale rad automata pošto je otpor manji? Neka iskustva?
NV-Nele Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Ide naravno metelizirana sijalica,i kosta oko 150 do 160kuna.
NV-Nele Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Kako si vadio žuti dio. Podrobio si plastiku unutra ili? Koji post gore sam probo objasnit kako sam to napravio. A ako je nejasno slobodno nazovi 8ipak lakse za objasnit kroz razgovor)
pikzibner Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Koji post gore sam probo objasnit kako sam to napravio. A ako je nejasno slobodno nazovi 8ipak lakse za objasnit kroz razgovor) Skužio sam, nisam vidio da si gore opisao.
mrki Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Dakle,kažu da je radoznalost ubila mačku... Neznam kakva je plastika na dvojki ali ovo moje je pakao,žuta šalica je od žilave 3 mm debele plastike i popizdio sam skroz al jedna je gotova bez oštećenja,skoro bez hahaha. Još smislit za sijalice pošto naravno dosjed za obične i metalizirane nije isti.
NV-Nele Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Dakle,kažu da je radoznalost ubila mačku... Neznam kakva je plastika na dvojki ali ovo moje je pakao,žuta šalica je od žilave 3 mm debele plastike i popizdio sam skroz al jedna je gotova bez oštećenja,skoro bez hahaha. Još smislit za sijalice pošto naravno dosjed za obične i metalizirane nije isti. da ,kolega zajebana plastika,zilava, Ali kazem lako moze doc da sjebes lampu (zato sto pazljivije) Mislim da ces za sijalicu smislit nesta,mislim da mos zamo jednu nozicu osmirglat i da je sve ok. Naravno ako se porezez samo rakija pomaze
mrki Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nepijem više ko nekad,na nekim ljekovima sam... Gotova i druga i sad idem po sijalice...
mrki Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nakon puno muke s drugim stvarima sve gotovo,metaliziranim jedna nogica obrušena i dobro drže,naprijed su obične žute opet. Imam slika i svega al se neću s Borom trpat u topic o dvojki nego idem u offtopic "šta ste danas sjebali na svom autu" .
NV-Nele Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Pa stavi sliku sta ima veze (isto je mucenje sa plastikom)
Recommended Posts