Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Zanima me jel se ikad tko zabavljao s tim motorm? Jel pase npr druga glava na njega od recimo 16V ili nesto slicno da bi se dobilo na snazi..

Posted

da napomen motor ima oko 120 000km ima neki cudno kratak mjenjac pa u svakoj brzini vuce super,jako dobro..3. brzina mu je max 150km/h u petoj digne cca 220 i bude u blokadi... kolega je stavljao od PL-a glavu i od kr-a usisnu..al nesto ga je sexalo i nije radio dobro,trokao je i punooo trosio jako puno....

Posted
kod mene je na 2e bloku , glava od PB

možeš karbove stavit

:palacg vidio sam kako golfić ide u OS... a cek ,jel moze ikako bez karb? na dizne? kako ti trosi recimo normalne voznje?

Posted

Motiću moj..ja ostajem u vakumu..ne idem na boost..jer lako je izmapirat turbaka..

zanima me sta s razvodnikom? Diznama? Senzorima?

Posted
:palacg vidio sam kako golfić ide u OS... a cek ,jel moze ikako bez karb? na dizne? kako ti trosi recimo normalne voznje?

trenutno je k-jet , i sa trulim diznama troši po ljeti otvorene oko 7.5, to je najniže što mi je bilo

Posted

ako stavljaš 16v glavu onda ti je komporesija odma automatski smanjena za turbaka!

ja sam stavil 2e blok 16v glavu i g60 dihtung to su postavke za turbo!

povečaj pritisak na pumpi i bude nekaj bolje išel! meni u corrado-u je jako dobro vukel!

Posted

Aha aha.. imam jos jednu glavu viska 8v ..e sad kad bi stavio karburatore od R1 sra da radim s TP senzorom?i ostalim senzorima..strujom od dizni?ler motor?

Posted
Onda moram mjenjat i ispusnu granu i sve..ajde fiki javi se!!

Evo me,ja sam imao na kr solex karburatore ne na 2e. Pa po pitanju senzora razno raznih regulatora min to ti nista ne treba ako stavljas bilo kakve karburatore jer onda preko njih reguliras smijesu i minimum i sve znaci ostaju ti zice za temp. vode,pritiska ulja to je uglavnom to. Ja da opet stavljam kr unutra stavio bi gore isto karb. od nekog gsx-a, r1 ili tako nesto.

Posted

tako je ispadne ti 8.5.1 tu negdi kompresija!

bolje se mani toga uzmi kr motor i lupi na karbove ako to več očeš! :palacg

• 3 weeks later...
Posted

Pitanje za chiper ćjunere... imam chip od sm-a koji se lemi u komp.. pitao sam srđana..on nezna nista o tom :D sad mene zanima jel ima tko takav slican chip na takvom motoru?

• 1 month later...
Posted

Jel ima tko iskustva s chipon na 8V motoru?

Ja imam chip koji se lemi na kom na.stampanu plocicu..

Zvao sam srđana (sm chip tuning) cija.je.i.naljenica na chipu,i broj al on kaze da nezna nista o.tom..

• Create New...