king_tomo Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 (edited) nisu nestali,eno ih na dnu obicnih oglasa evo tu,na dnu stranice http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showforum=5 Edited February 14, 2013 by king_tomo
tomica88 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 iskreno, bolje su se uklapali u Offtopicu, ajde da su ograničeni na zanimljive VAG dijelove, al ima svega u njima tak da...
smoki Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Bezveze, neznam tko je to pomaknuo i zašto..sad će opet bit zabranjeno komentiranje, zabranjeno linkanje i zabranjeno sve
mrki Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 nisi u pravu tek sad možeš šta očeš Toooo Sad ću moći reklamirat svoje usluge usamljenim udanim gospodjama...mrijestim se ko šaran & ližem ko Lesi.
mrki Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 stavi cijenu i gas Sve si više razmišljam da bi mogao,teška su vremena... Cijena bi bila obilan doručak,usluga je direkt od mene i nebi me smjeli brisat kao što je gospon magloviti naglasio tek koji post od kako je Drake otvorio topic...Bump uz uporabu Quotanja neograničen i još jedan veeeliki plus,nije više u Offtopicu pa je vidljivo cijelom pučanstvu... Sad zamisli usamljeni Milf koji ukuca takve pojmove u Google i izbaci joj Vwcc Joooj otvorili ste Pandorinu kutiju grijeha i bluda,pozz sada,idem kupit kilu Viagre i smislit nešto primamljivo.
tihca Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 nisi u pravu tek sad možeš šta očeš pa ja kolko vidim nemože se opče komentirat ni ništa???? čemu to??
oglascado Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 vidi stvarno nema 'reply-a' iskreno neman pojma niti me zanima,mislia san da je samo premješteno ako je tako odlučeno,onda tako neka i bude svrha svega je da vwcc više ne bude oglasnik nego forum,s projektima,zanimljivim temama,raspravama...... sve smo pokušali pa ne ide pa se sad ide malo dalje,pa možda bude nešto od svega toga ko preživi pričat če
Peki Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 A da ih vratimo u offtopic i svakome ko posta svoj ili neki ne-zanimljiv oglas lupimo permanent ban? Posto i roko, i ja, a i vi znate da ce se ta opcija opet iskoristavati kako nebi trebala, za sad sve ostaje kako je.
MarioIV Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 ja sam za promjene recimo da otvorimo temu nezanimljivi oglasi i onda tu trpamo sve nezanimljive
TheFog Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 vidi stvarno nema 'reply-a' iskreno neman pojma niti me zanima,mislia san da je samo premješteno ako je tako odlučeno,onda tako neka i bude svrha svega je da vwcc više ne bude oglasnik nego forum,s projektima,zanimljivim temama,raspravama...... sve smo pokušali pa ne ide pa se sad ide malo dalje,pa možda bude nešto od svega toga ko preživi pričat če replya nema nasom greskom. Ispravit cemo...
mrki Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Još uvijek neradi a meni je mali spreman na akciju :plac
RI VW Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ja bi to sve kabooom kabooooommmmm Ali baba nije niiiiiiiiiiiiistaaa vidjela
TheFog Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=18055
Recommended Posts