Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Bezveze, neznam tko je to pomaknuo i zašto..sad će opet bit zabranjeno komentiranje, zabranjeno linkanje i zabranjeno sve

Posted
nisi u pravu

tek sad možeš šta očeš

Toooo :bravo

Sad ću moći reklamirat svoje usluge usamljenim udanim gospodjama...mrijestim se ko šaran & ližem ko Lesi.

Posted
stavi cijenu i gas :care

Sve si više razmišljam da bi mogao,teška su vremena...

Cijena bi bila obilan doručak,usluga je direkt od mene i nebi me smjeli brisat kao što je gospon magloviti naglasio tek koji post od kako je Drake otvorio topic...Bump uz uporabu Quotanja neograničen i još jedan veeeliki plus,nije više u Offtopicu pa je vidljivo cijelom pučanstvu...

Sad zamisli usamljeni Milf koji ukuca takve pojmove u Google i izbaci joj Vwcc ;-)

Joooj otvorili ste Pandorinu kutiju grijeha i bluda,pozz sada,idem kupit kilu Viagre i smislit nešto primamljivo.

Posted
nisi u pravu

tek sad možeš šta očeš

pa ja kolko vidim nemože se opče komentirat ni ništa???? čemu to??

Posted

vidi stvarno

nema 'reply-a'

iskreno neman pojma niti me zanima,mislia san da je samo premješteno

ako je tako odlučeno,onda tako neka i bude

svrha svega je da vwcc više ne bude oglasnik nego forum,s projektima,zanimljivim temama,raspravama......

sve smo pokušali pa ne ide

pa se sad ide malo dalje,pa možda bude nešto od svega toga

ko preživi pričat če

Posted

A da ih vratimo u offtopic i svakome ko posta svoj ili neki ne-zanimljiv oglas lupimo permanent ban? :)

Posto i roko, i ja, a i vi znate da ce se ta opcija opet iskoristavati kako nebi trebala, za sad sve ostaje kako je.

Posted
vidi stvarno

nema 'reply-a'

iskreno neman pojma niti me zanima,mislia san da je samo premješteno

ako je tako odlučeno,onda tako neka i bude

svrha svega je da vwcc više ne bude oglasnik nego forum,s projektima,zanimljivim temama,raspravama......

sve smo pokušali pa ne ide

pa se sad ide malo dalje,pa možda bude nešto od svega toga

ko preživi pričat če

replya nema nasom greskom. Ispravit cemo...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...