MarkoTDI Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 sa zadovoljstvom bi htio sjest da me malo provozi da se userem pošteno svaka mu čast
TIGAR1 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 sa zadovoljstvom bi htio sjest da me malo provozi da se userem pošteno svaka mu čast svaka mu cast hhm to je totalni idiot za mene da zna vozit zna ali sa zdravom pameti nije da mogu osobno bih ga odsluzio p.s. mozete me svi popljuvat slobodno na moj komentar
Penic91 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 svaka mu cast hhm to je totalni idiot za mene da zna vozit zna ali sa zdravom pameti nije da mogu osobno bih ga odsluzio p.s. mozete me svi popljuvat slobodno na moj komentar slazem se , ugrozava svoj zivot i svih ostalih,pa cak i onih koji ne sudjeluju u promet....
TIGAR1 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 slazem se , ugrozava svoj zivot i svih ostalih,pa cak i onih koji ne sudjeluju u promet.... bas to i ond da vam takav idiot unesreci nekog vaseg i dalje bi bio cool i da me barem malo provoza
Sushi Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ovo nije nikakvo znanje niti vjestina vec divljastvo i kretenizam. btw, ovo je drugi njegov filmic, u prvom drifta i divlja po malo praznijim i ruralnijim cestama i tu pokaze neko "znanje"
ivo gti 16v Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 benja je zakon,golf bi crka vec u prvoj minuti ovog filmica
jopa_vr6 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Voznja extra...reflexi extra...vozac po meni nije idiot nego dobar i snalazljiv vozac...
VWlaho Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) ovo su vozaci ne idot,ovake treba nagradit ,zene i slicni su ubojice na cesti (cast iznimkama) Edited February 21, 2013 by VWlaho
vwrudi Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) ej, samo bi mu moja vrata 10 cm otvorio...pa da ga vidim onda :lol: ode i on i beni ko lego kockice.. edit: nema grama mozga. Edited February 21, 2013 by vwrudi
projektilski Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ja ne vjerujem da ima nekih ovdje kojima je ovo kul. Covjek je kreten na kvadrat i taj je zavrsio iza resetaka ako se ne varam.
nitrous-oxygen Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 ako i nije iza resetaka kroz neko vrijeme ce biti u rubrici crash P.S. tko trazi vraga obicno ga i nađe
prky18 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 isto tako za pola ljudi s ovog foruma ce taj lik rec da su idioti koji se samo znaju pricat, on je pokazao da zna vozit, da je lud to stoji...vozacke osobine ocjena 5+
GTITDI Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 mislim da tip ima sreče kaj mu iz suprotnog smjera nije naišla veča budala nego kaje on
vw bubi Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 sve je ljepo dok traje. ovdje se ne gleda tko je brži i bolji. nego tko je luđi i nenormalniji i ovo su snimke koje su uspjele,onih di se razbio, pogodio nekog, di je bmw crkao i to, to je izbačeno :rotfl
GTi_G60 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 cim sam vidio koji je filmic stavljen odma sam znao kakvih ce biti komentara nekoc davno se dalo slicno i u nas voziti, pa smo svi zivi i zdravi, sa malo podebljim dosijeom . vrijeme bez kamera i presretaca, vrijeme koje meni osobno fali .
VEDRAN_vw_bj Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Gori je nego Vinkovi dostavljači. Svaka čast na vozačkim sposobnostima. U svemu tome je imao i hrpu sreće. Sve pet samo mislim da se u mom selu ne bi tak vozio!:-)
enes Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 da je lud i ne normalan , kreten , budala .... DA ali je i vozac !
jopa_vr6 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 U tvom selu normalno vozis pa te policija pretrese i pise sta imas na sebi kako izgledas itd
Beli Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 (edited) benja je zakon,golf bi crka vec u prvoj minuti ovog filmica u susjedstvu su mi BMW drifteri.. i ti BMW-i su tako reći neuništivi (ne svi) cim sam vidio koji je filmic stavljen odma sam znao kakvih ce biti komentara nekoc davno se dalo slicno i u nas voziti, pa smo svi zivi i zdravi, sa malo podebljim dosijeom . vrijeme bez kamera i presretaca, vrijeme koje meni osobno fali . i ja sam očekivao više manje ovakve komentare.. u turskoj i kini su me dobro provozali agenti... u turskoj sam tepih suvozača nogama nagurao pod ventilaciju koliko sam ja kočio nogama o pod.. ajde neka se barem jedan javi koji je 100% nevin... lik je lud i po svim moralnim načelima za lječenje o adrenalinu i vožnje ugrožavajući ostale, ali i jako spretan i vidi se da poznaje auto koji vozi.. Edited February 21, 2013 by Beli
r4zoRbl4d3!* Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Zna vozit, al da ima mozga u to sumnjam.
Tole Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Na krivom mjestu i na krivi način predstalja svoje vozačke sposobnosti!
Gogi Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 ajme majko, pa ovdje na forumu su svi neki andjeli... neka se javi ko nikad nije stisnuo po gradu... svi su... zato o tome ne treba ni raspravljat... lik zna vozit i to je pokazao.. jest da je rizicno se tako vozit ali to je sasvim drugi par rukava... za voznju skidam kapu, covjek poznaje auto u dusu i zna sa njime... ostalo vec prelazi u debeli off topic....
Vec Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) netko se cimne i preplasi,bilo bi svasta. Edited February 22, 2013 by VecTDI
Recommended Posts