Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted
sa zadovoljstvom bi htio sjest da me malo provozi da se userem pošteno :bravo

svaka mu čast

svaka mu cast hhm

to je totalni idiot za mene

da zna vozit zna ali sa zdravom pameti nije

da mogu osobno bih ga odsluzio

p.s.

mozete me svi popljuvat slobodno na moj komentar

Posted
svaka mu cast hhm

to je totalni idiot za mene

da zna vozit zna ali sa zdravom pameti nije

da mogu osobno bih ga odsluzio

p.s.

mozete me svi popljuvat slobodno na moj komentar

slazem se , ugrozava svoj zivot i svih ostalih,pa cak i onih koji ne sudjeluju u promet....

Posted
slazem se , ugrozava svoj zivot i svih ostalih,pa cak i onih koji ne sudjeluju u promet....

bas to i ond da vam takav idiot unesreci nekog vaseg

i dalje bi bio cool i da me barem malo provoza

Posted

Ovo nije nikakvo znanje niti vjestina vec divljastvo i kretenizam.

btw, ovo je drugi njegov filmic, u prvom drifta i divlja po malo praznijim i ruralnijim cestama i tu pokaze neko "znanje" ;)

Posted (edited)

ovo su vozaci ne idot,ovake treba nagradit :P ,zene i slicni su ubojice na cesti (cast iznimkama)

Edited by VWlaho
Posted (edited)

ej, samo bi mu moja vrata 10 cm otvorio...pa da ga vidim onda :lol: :lol: ode i on i beni ko lego kockice..

edit: nema grama mozga.

Edited by vwrudi
Posted

isto tako za pola ljudi s ovog foruma ce taj lik rec da su idioti koji se samo znaju pricat, on je pokazao da zna vozit, da je lud to stoji...vozacke osobine ocjena 5+

Posted

mislim da tip ima sreče kaj mu iz suprotnog smjera nije naišla veča budala nego kaje on :palacd

Posted

sve je ljepo dok traje. ovdje se ne gleda tko je brži i bolji. nego tko je luđi i nenormalniji :palacg

i ovo su snimke koje su uspjele,onih di se razbio, pogodio nekog, di je bmw crkao i to, to je izbačeno :rotfl :rotfl :rotfl

Posted

cim sam vidio koji je filmic stavljen odma sam znao kakvih ce biti komentara :(

nekoc davno se dalo slicno i u nas voziti, pa smo svi zivi i zdravi, sa malo podebljim dosijeom :). vrijeme bez kamera i presretaca, vrijeme koje meni osobno fali :).

Posted

Gori je nego Vinkovi dostavljači. Svaka čast na vozačkim sposobnostima.

U svemu tome je imao i hrpu sreće.

Sve pet samo mislim da se u mom selu ne bi tak vozio!:-)

Posted (edited)
benja je zakon,golf bi crka vec u prvoj minuti ovog filmica

u susjedstvu su mi BMW drifteri.. i ti BMW-i su tako reći neuništivi (ne svi)

cim sam vidio koji je filmic stavljen odma sam znao kakvih ce biti komentara :(

nekoc davno se dalo slicno i u nas voziti, pa smo svi zivi i zdravi, sa malo podebljim dosijeom :). vrijeme bez kamera i presretaca, vrijeme koje meni osobno fali :).

i ja sam očekivao više manje ovakve komentare..

u turskoj i kini su me dobro provozali agenti...

u turskoj sam tepih suvozača nogama nagurao pod ventilaciju koliko sam ja kočio nogama o pod..

ajde neka se barem jedan javi koji je 100% nevin...

lik je lud i po svim moralnim načelima za lječenje o adrenalinu i vožnje ugrožavajući ostale, ali i jako spretan i vidi se da poznaje auto koji vozi..

Edited by Beli
Posted

Na krivom mjestu i na krivi način predstalja svoje vozačke sposobnosti!

Posted

ajme majko, pa ovdje na forumu su svi neki andjeli... neka se javi ko nikad nije stisnuo po gradu... svi su... zato o tome ne treba ni raspravljat... lik zna vozit i to je pokazao.. jest da je rizicno se tako vozit ali to je sasvim drugi par rukava...

za voznju skidam kapu, covjek poznaje auto u dusu i zna sa njime... ostalo vec prelazi u debeli off topic....

• Create New...