Tomo_VR Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 (edited) Dakle, da i ja predstavim svog ljubimca... ovak je krenulo...od frenda stari imao vr-a americkog, prvi vlasnik, dopeljao ga je jos 96-97 u hrv, i jos jedan auto i putovanja sim-tam, nije se opce puno vozio sa vr-om...onda mu je sin dobio vozacku (moj frend), pa ga je on nesto sitno vozio, vr je cijelo vrijeme bio na us tablicama...pa su u zadnje vrijeme imali problema sa policijom zbog tablica, pa se on malo slupal u mostic sa zadnjim desnim kotacem i popravio ga, nije bilo nis strasno, al od onda je stajao 2g. jer ga nisu mogli uvest,a ni vozit vise legalno...i tak, ja kod njega svako malo, malo se vozikamo, kad god cujem vr-a odma osmjeh od uha do uha..i na kraju, JEDVA nekak, sam ga ja uzeo..da sad ne pricam vise puno... kod mene je prezimio a ja sam u tih pola godine skoro trazio nekog golfa 3, benzinca, 3vrata, siber i crne boje i uz to sve, najvaznije mi je bilo da je limarija u super stanju...i evo ga, stizemo u split po njega onda su poceli radovi, premjestanje motora, kompletne unutrašnjosti, branika i podvozja sa vr-a u ovog europskog, ugl. sve osim limarije imam nekih slika radova, al neznam tocno di su mi i nisu bas nkj slike, evo jedne, raskopani vr i jednog lijepog suncanog jutra, osvanuo je u mom dvoristu jos par slikica u prvim danima kad smo ga slozili imao je ovolko milja onda su na red dosle gluposti...kao osvjetljenje, muzika i tak:) umjesto onih ruznih zmigavaca, dosli wolfsburg znakici:) a i mrezice za zvucnike i prekidaci ofarbani u mat crnu boju onda je dosao red na neke felgice pa ga je trebalo i spustit malo i za sad je takav:) ja sam zadovoljan evo jos jednu, dvije za kraj ovdje pisite sve kaj vas muci:) : komentari Edited February 28, 2013 by Tomo_VR
Tomo_VR Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 (edited) evo slika motora, posto sam zaboravio prosli put:) veronika luda KOMENTARI Edited March 2, 2013 by Tomo_VR
Tomo_VR Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 evo malo tuzno-dobrih vijesti.. naime, ja sam iz jednog razloga isao slagat vr-a, a to je bila kazna za prejaki motocikl, njega sam prodo onda i kupio ovo a sad sam nekim cudom, jos uvijek ne vjerujem za 70kn na policiji dobio A kategoriju, mozda ovom nekom pomogne, netko ko je polozio a1 kat. do 6mj. 2008g., moze dobit besplatno A kategoriju sad a ja sam lud za motorima, vec sam ih 5 komada promijeno, tak da prodajem vr-a, sad cu stavit oglas i tu... i kupujem motor al dobro, barem sam se igrao godinu dana sa njim:)
Recommended Posts