PeroB Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 znači listam projekte članova, i sta idem u stariji datum, to sve više projekata izgleda ovako: koliko sam vidio projekata sa cijelim stranicama ovih 'slomljenih simbola' cijela tema onda pada u vodu, pošto se praktički nema što ni čitati... znači moje pitanje je kako ovo spriječiti? uploudanje sa neke 'stabilne' stranice za upload, ili? lp
TROJKA Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Da to je problem sa stranicama za upload,meni je bilo sruseno 2stranice na projektu i x slika zbog pada takvih stranica..
PeroB Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Da to je problem sa stranicama za upload,meni je bilo sruseno 2stranice na projektu i x slika zbog pada takvih stranica.. Ovo bi trebalo biti mjesto gdje ce te slike moci vidjeti svi registrirani clanovi.. Mogu zamislit razocaranje kad vidis da je nestalo desetke, stotine slika sa projekta.. Postoji li neki nacin da se to ne dogodi?
tomica88 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 da, uploadanje slika na provjerene hostove...npr. imageshack, imam gore slike još iz 2006.
vrvoje_sb Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ja pola slika bacim sa fejsa, pola sa imageshacka....i za čudo ove sa fejsa su nestale...a imam ih po fejs albumu...taj dio ne kužim
pikzibner Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Fejs stalno mijenja lokaciju di su stlike. Tako se mijenja i adresa.
vrvoje_sb Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ma znam....ljen sam sad to sve tamo uploadat i ponovno stavit
Recommended Posts