LAZO Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 (edited) Eto ima nekih sitnica za prodat..Cijene na PM Ima uz ovo i kompletna armatura za MK3..Uglavnom bilo kaj za golf3 Unutarnje osvijetljenje crne boje,a ima i klasicno sivo.. Usmjerivac ventilatora,suvozaceva strana uz prozor..Nepotrgan,dakle cvrst onak.. I komande za svjetla Pepeljara za iza putnicima,i ona mala plastika kaj dolazi desno od kazica..Te komplet konzola di ide kazic sa ukrasnom plastikom ak odbijate imat player il bez.. Cuke za diesela il benz..oko 300kn Pozadine..NAPOMENA-moguca zamjena km/h do 200!! EDIT!!!Cukice za benzince Vakum pumpica za zatvaranje rezervara,naravno sa gumicom ova je sad bez.. Kvakica komplet za pretinac 100kn i prednje mrezice za branik 70kn obje. ///// Plastika oko volana 450 250kn/kom 550kn EDIT!! 30.12.08 Svakakvi releji,rucice,obloge rucne,unutrasnje kvake.. EDIT-31.03 Polica za rukavice 200kn Kozna rucna..primjetimo crveni konac -dogovor Crne plastike stokova-dogovor Edited May 19, 2009 by LAZO
wildD Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ajde reci mi cijenu za armaturu od G3 s time da mi trebaju vure,ovaj komad od grijanja i onaj komad oko mjenjača
LAZO Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 ajde reci mi cijenu za armaturu od G3 s time da mi trebaju vure,ovaj komad od grijanja i onaj komad oko mjenjača A trebaju ti satovi za diesela il benz..?
zet-jaro Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 za dizela mu trebaju :D a i mene sve vi??e interesira cijena....
LAZO Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 dizlo Z sve ovo kaj vidis u ovom topicu + armatura +plastika oko mjenjaca 1000kn
LAZO Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Dodatak-zadnja polica ko nova,lajsne,i sjenila za sunce..
LAZO Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 jel pase ta vura na mog SDI GOLF 3 NARAVNO Poprilicno sam siguran da pase..Stare iskusnjare,slusam..!?
MARKA Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 jel imas na komandama za svjetlo da palis posebno zadnje posebno prednje maglenke?
LAZO Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 jel imas na komandama za svjetlo da palis posebno zadnje posebno prednje maglenke? Morao bi pogledati al posto je samo jedna lampica za maglenku mislim da nema...Al mogu nabavit drugi tj.Pm-aj me detaljnije
Guest G3110+ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Morao bi pogledati al posto je samo jedna lampica za maglenku mislim da nema...Al mogu nabavit drugi tj.Pm-aj me detaljnije ako mozes nabavit onaj sta ima za maglenke iza i sprijeda i za pode??avanje visine svjetla
Perica Petar Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nemrem ti poslat PM..Javi mi se na 098/48 00 46 Gear-na mk3 zatvara rezervoar Dali slučajno ima?? ili mo??e?? nabaviti ručicu mjenjača i ko??u oko nje od golfa 3 vr6 ili gti.
Guest ??ec Studio Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ima?? li jo?? uvijek ovo na prvoj slici za ventilator i grijanje, i ako ima?? koliko love?
Maki Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Eto ima nekih sitnica za prodat..Cijene na PM Ima uz ovo i kompletna armatura za MK3..Uglavnom bilo kaj za golf3 Usmjerivac ventilatora,suvozaceva strana uz prozor..Nepotrgan,dakle cvrst onak.. I komande za svjetla Pepeljara za iza putnicima,i ona mala plastika kaj dolazi desno od kazica..Te komplet konzola di ide kazic sa ukrasnom plastikom ak odbijate imat player il bez.. Cuke za diesela il benz..oko 300kn Vakum pumpica za zatvaranje rezervara,naravno sa gumicom ova je sad bez.. Bok Lazo, posto dilas neke sitnice, meni treba plastika koja skriva bravicu, ispod volana, provalili mi u car i otrgnuli to, car ostao, ali nemam tu plastiku, imam volan s podesavanjem visine, pa ako imas to bilo bi mi drago, da to pokrijem i zaboravim, thaks unaprijed.
LAZO Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Perice-trazena roba.. Zec-nemam vise,al u cet.idem u Italiju pa mogu dofurat.150kn komplet Maki-klasika,rijesit cemo,javim ti se
Perica Petar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dali ima?? onu kapicu kaj ide na sajlu od retrovizora. Naravno od g3. Ako ima?? kolko kn, normalno treba mi ispravna jer imam staru ali su one pracnice iznutra popucale i sad stalno ispada.
LAZO Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Dali imaš onu kapicu kaj ide na sajlu od retrovizora. Naravno od g3. Ako imaš kolko kn, normalno treba mi ispravna jer imam staru ali su one pracnice iznutra popucale i sad stalno ispada. Nije frka...sad idem u ut.pa ti dofuram!Dat ces za cevape
Perica Petar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nije frka...sad idem u ut.pa ti dofuram!Dat ces za cevape Ako je ispravna, dobre su one pracnice iznutra, nije zguljena i sl. po??alji mi po??tom, kao pismo s otkupninom. Moju adresu već ima?? jer si mi slal one neke plastikice. cijena kojih 15kn + po??tarina ako je u redu ??alji ??to prije, već sutra. Napominjem ako je 100% ispravna bez ijedne drape, ako nije napi??i da tra??im negdje drugdje.
LAZO Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Ako je ispravna, dobre su one pracnice iznutra, nije zguljena i sl. pošalji mi poštom, kao pismo s otkupninom. Moju adresu već imaš jer si mi slal one neke plastikice. cijena kojih 15kn + poštarina ako je u redu šalji što prije, već sutra. Napominjem ako je 100% ispravna bez ijedne drape, ako nije napiši da tražim negdje drugdje. Perice citaj iznad..uzmem ju drugi tj.na otpadu..ak imas negdje prije,slobodno si rijesi problem
Perica Petar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Perice citaj iznad..uzmem ju drugi tj.na otpadu..ak imas negdje prije,slobodno si rijesi problem Ok.
Recommended Posts