Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
e imas bijele cuke za dizla i kolko love ?

Samo cu reci he,he,he...tjuneru jedan!Ma kaki.. :ne

• 2 weeks later...
Posted

Dodano nesto na 1.stranu.. :D

Posted

po??alji broj članu corrzoki ima ti on bijele čukice za dizela ako nisu prodane u međuvremenu.

Lazo sorry na OT

Posted

Buraz, trebam vrata od pretinca (onog ispred suvozača). Jo?? ak je s bravom dobi?? i pusu :palacg

• 2 weeks later...
Posted
Buraz, trebam vrata od pretinca (onog ispred suvozača). Još ak je s bravom dobiš i pusu :palacg

Frend,zaboravio ti pogledat...fakat sorry,drugi pon.pogledam :palacg

EDIT-dodano unutrasnje osvjetljenje za mk3,corrado,vento

• 2 weeks later...
Posted

Neko ko se nije predstavio,a iz Splita je,poslao mi je sms u vezi srebrnih pozadina (a ja sam u Fra.) pa opet naglasavam da su rezervirane tj.prodane Andyu. :)

Posted

TAko je :D

Moju poruku si dobio jer jos nesto te kod tommya ceka ;) ako to mozes rjesit jer mi nisi,odg na sms

DA,da znam skupe su poruke ;):P

ajd dok stignes javi se samo :)

pozz

Posted
TAko je :D

Moju poruku si dobio jer jos nesto te kod tommya ceka ;) ako to mozes rjesit jer mi nisi,odg na sms

DA,da znam skupe su poruke ;):P

ajd dok stignes javi se samo :)

pozz

He,he koji lik..odgovorio sam Tommyu prek neta,jer sam bio u Francuskoj (da,SKUPE su poruke :da ).sutra bi to mogli sve rijesit..javim ti se jos

Guest otmar_alt
Posted

pozz, jel mo??e?? nabavit crnu unutra??njost za g3, 3 vrata, mislim na plastike na A,B i C nosačima i crno ''nebo'' ???

Posted
pozz, jel možeš nabavit crnu unutrašnjost za g3, 3 vrata, mislim na plastike na A,B i C nosačima i crno ''nebo'' ???

Nikad nisam vidio te stvari crne na mk3..Slaven znam da je imao crne A plastike,al kak nezna ni on brijem!Hmmmm,neznam kaj bi ti rekao.. :huh:

Posted (edited)
Nikad nisam vidio te stvari crne na mk3..Slaven znam da je imao crne A plastike,al kak nezna ni on brijem!Hmmmm,neznam kaj bi ti rekao.. :huh:

Imao sam sve crno osim krovnog tapecirunga... znači sva ona plastikarija do krova naprjed nazad i ručke sve je bilo crnooo... i tako je bilo orginal.

Edited by GTI-16v-VD
Guest PesimiST
Posted

http://img46.imageshack.us/my.php?image=dsc02082th3.jpg

lazo sreco imas ovo za ventilaciju ove vragove sta okreces toplo hladno,i te seme.dali rade dali svitle normalno?

http://img46.imageshack.us/my.php?image=dsc02083yr9.jpg

dalje triba mi komplet ovih usmjerivaca ili kako god da se zove,samo da nisu popucani i da su normalni nikakvi opiturani il slicno?

http://img213.imageshack.us/my.php?image=dsc00074mh7.jpg

dalje imas li ovaj komad oko upaljača sta svitli ovaj kurac znas na sta mislin,zajedno sa upaljacen al moze i bez.

eto ajd ti sad polako meni napisi koliko sta kosta koliko sve skupa i tako da ja znan sta da uzmen.e i napisi brzo nemaj da te moran cekat 10 dana.. :)

ajd pozz ;)

Posted (edited)

Heee koji lik..Kolega sve sto sam stavio u oglas znaci da imam ili da ce bit max kroz tj.dana!Sad cu ti poslat cijene.. :P a ako nesto od ovog ne svijetli,treba se samo promijenit zarulja.. :da

Edited by LAZO
  • 3 weeks later...
Posted

ove srebrne pozadine za mk3 benzinca za koji je to motor ?

Posted
ove srebrne pozadine za mk3 benzinca za koji je to motor ?

Ne sjecam se..al ak su tvoje identicne al crne nije bitan motor!

• Create New...