Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Da li ima gdje za kupiti ovih odzračivača kočnica na čeljusti?

kgrhqzo4e8vyggim5bpo2no.JPG

...pitao sam po autodijelovima nemaju, a u ovlaštenom cca 50+ kn komad, to mi ipak malo puno za šaraf, a trebam jedno 10-tak komada

Posted

Ti si lud, pijes Bi vodu? :D

Imas kod Bahnjika u DA, ja sam davno kupovao, misliiiiiiiim da je bio 10kn kom. Ponesi uzorak obvezatno, znas da su tam malo..........

Posted

Imam jedno 10-tak čeljusti na svim izglodane matice na tim odzračnicima, moram to promijeniti, pogledat ću kod bahnjika kad budem dolazio :palacg

Posted

Isti problem sam imao i ja prije cca 2 god, nisam ih mogao naci u ZD nigdje osim u ovlastenom-dok nisam zalutao u ST i slucajno vidim nekakve autodijelove trgovina, uđem i za divno čudo imali su-kupio sam odmah i par kom. viska :D

Mora bit samo se treba malo pomucit.

Posted

Bio sam u par renomiranih autodijelova no svi me blijedo gledaju...možda uspijem nabaviti u ovoj jednoj iza ugla, ostavio sam uzorak rekao čovjek da bi mogao naručiti možda, oko 9-10kn po komadu valjda, vidjet ćemo...

Čudi me da je to toliko rare :D

Posted

Mislim da nije rare nego mozda mala zarada pa im se neda s tim za**bavat, a vjerujem i da bi im dugo stajalo na stanju poznajuci nase "majstore" i njihovu volju za pedantnoscu i zamaranjem oko sitnica ;)

Znas ono---ja sam se snasao i odsarafio ga kako god,a tko se bude iduci s tim zajeb..vat-tko mu kriv, nek se snalazi

Posted
ja sam se snasao i odsarafio ga kako god,a tko se bude iduci s tim zajeb..vat-tko mu kriv, nek se snalazi

Točno to, zato sam ja i napisao gore da je to potrošni materijal :angry:

• Create New...