Kazaam Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Da li ima gdje za kupiti ovih odzračivača kočnica na čeljusti? ...pitao sam po autodijelovima nemaju, a u ovlaštenom cca 50+ kn komad, to mi ipak malo puno za šaraf, a trebam jedno 10-tak komada
MOTA BOY Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Ti si lud, pijes Bi vodu? Imas kod Bahnjika u DA, ja sam davno kupovao, misliiiiiiiim da je bio 10kn kom. Ponesi uzorak obvezatno, znas da su tam malo..........
Kazaam Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Imam jedno 10-tak čeljusti na svim izglodane matice na tim odzračnicima, moram to promijeniti, pogledat ću kod bahnjika kad budem dolazio
vwrudi Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 MORA biti u svim malo boljim auto dijelovima, to je potrošni materijel
corry Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Isti problem sam imao i ja prije cca 2 god, nisam ih mogao naci u ZD nigdje osim u ovlastenom-dok nisam zalutao u ST i slucajno vidim nekakve autodijelove trgovina, uđem i za divno čudo imali su-kupio sam odmah i par kom. viska Mora bit samo se treba malo pomucit.
Kazaam Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Bio sam u par renomiranih autodijelova no svi me blijedo gledaju...možda uspijem nabaviti u ovoj jednoj iza ugla, ostavio sam uzorak rekao čovjek da bi mogao naručiti možda, oko 9-10kn po komadu valjda, vidjet ćemo... Čudi me da je to toliko rare
corry Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Mislim da nije rare nego mozda mala zarada pa im se neda s tim za**bavat, a vjerujem i da bi im dugo stajalo na stanju poznajuci nase "majstore" i njihovu volju za pedantnoscu i zamaranjem oko sitnica Znas ono---ja sam se snasao i odsarafio ga kako god,a tko se bude iduci s tim zajeb..vat-tko mu kriv, nek se snalazi
vwrudi Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 ja sam se snasao i odsarafio ga kako god,a tko se bude iduci s tim zajeb..vat-tko mu kriv, nek se snalazi Točno to, zato sam ja i napisao gore da je to potrošni materijal
Recommended Posts