Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

zbog čega mi je vw forum u??asno spor...5x sporiji od hraweba ili seatforuma....??

mekaj u postavkama trebam?

Guest BlacKg3
Posted

nije, problem je bas u forumu.....

Posted

E, pa ovo je stvarno u qrcu!!

Da se spajam preko 56k modema, razumio bih, ali f.cking ADSL???

Sve druge stranice i forume otvara prilično brzo, ali na VWCC se vuče ko lijena raga uzbrdo!!!

Posted

Izgleda da se server dosta muci sa MySQL bazom, ubija mu CPU :( a vjerojatno je i velika posjecenost servera (previse stranica hostano na 1 serveru) pa nema dovoljno BW-a i resursa :( ...

Posted
Izgleda da se server dosta muci sa MySQL bazom, ubija mu CPU :( a vjerojatno je i velika posjecenost servera (previse stranica hostano na 1 serveru) pa nema dovoljno BW-a i resursa :( ...

na to mislim i na vručinu temperature

Posted

pa i meni prilicno dosta brzo radi......kad idem sa explorerom onda se nacekam ko bik....

• 2 months later...
Posted

Je li zna tko za??to sporo učitava stranicu.

A jo?? veći problem mi je ako se ulogiram, i par minuta ni??ta ne radim ,vi??e mi uopće neće otvoriti stranicu:

The page cannot be displayed

The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

--------------------------------------------------------------------------------

A kad mi i otvori nakon 10 poku??aja učitava mi stranicu po pola minute.

Napominjem, da je samo slučaj kod VWCC.

Bri??em uredno cookies, nije mi za??tita na "najvi??oj razini, i imam ADSL.

Posted

bagi, aj nemoj *ebat, vec 2mj sam na 56k (!!!!) i isto mi je ko i sve drugo

Posted

aj ti u k...c ja nisam na 56k, pa svejedno...

??dere mi ??ivce, ??to mi nekad uopće ne otvara, to je za popizdit

Posted

meni isto sporo otvara kad mi internet radi cijeli dan,onda se jednostavno iskljucim s neta pa ponovo ukljucim odem na VWCC i sve radi ko podmazano,mozda tako pali samo kod mene,al svejedno ;-)

:zivio

Posted

da, najbolje da ću sad isključivat ADSL, pa ponovno uključivat...

pričo mi je pokojni did da su oni tako radili 1955. godine, zato ??to im je bila slaba struja u selu, pa su svi pizdili

Guest SuperDrive
Posted

Ako ti ostale stranice normalno otvara i http://www.speedtest.net/ daje normalne rezultate, onda probaj provjerit postavke internet pretrazivaca i dali ti je ukljucena opcija cookies ili mozda imas neki zastitni program kojemu treba duze da provjeri stranicu od virusa i ostalih gluposti.

Posted
Napominjem, da je samo slučaj kod VWCC.

Bri??em uredno cookies, nije mi za??tita na "najvi??oj razini, i imam ADSL.

Posted

ali evo da se i ja nadove??en, isto tako i kod mene sporo radi,a imam ADSL......

prije par tjedana mi je radio fenomenalno.....a sad u zadnjih par dana..sporooo :angry:

• Create New...