Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

ovo je po vurici..neznam kolika je prava..al meni bio osmjeh od uha do uha..da nemam usiju oko glave bi se smijao :)

dsc00002cp0.th.jpg

Edited by daltonix
Posted

Dobarrrrrrrrr :palacg

ja sam svog navuko na 219 :D a po onom radaru na autocesti ZG-RI ??to stoji sastrane i po onom radaru na Turniću u RI brzinomjer mi je točan u kilometar sad s ovim gumama koje mu idu,s onima od G4 mi je krao 4 km/h

Posted

Aaaaaalooooo, nemoj mi cepat buduča kola! (mo??da)

? to se mene tiće krajnje brzine dost mi je 160, meni treba snaga na početku...

Daj svje??e slike GTI-a!

Posted
Vidjet čemo u nedjelju nadam se... :rolleyes:

samo si ti gruntaj,pazi da nebi bilo :glavomuzid ,joooj kaj ga nisam kupil

e da,nije mi daltonix dal sto evra da napisem ovo :da:lol2

• 4 years later...
Posted (edited)

Ma nisi skužio poantu čemu se ja kesim...

Sjetim se samo kako je to O E M +++++++++++++++++ duja.... :lol:

:rolleyes:

Nekolioko dana poslje toga sm ju kupio...

Edited by MOTA BOY
Posted

dobro !!!!!!!!!!!!!

ja sam navuko sa vr6 kad je bio obicni

img1751.png

sad nemam vremena gledati na sat trebam dobrovoljca da snima dok vozim sa turbom :lol2:lol2

Posted
ma :D

dizlo GTD 180 po gpsu :D i manje od 7l potrošnje. Beat that D

Ovo prvo (180 km/h) moguće, ovo drugo (7 L) totalno nemoguće na toj brzini......

Posted (edited)

Ja sam probao sa mojim KR-om do 200km/h, bas me kopkalo koliko mu treba do 200.. Na 200km/h bio je na 6000 rpm ali je falilo goriva, trebam drugu visokotlačnu..

Edited by Ronaldo 16V
Posted

Moj 16v (9A blok, KR glava i K-jetronic) 6800 o/min sa orginal 2y getribom na 195/50/15 221 kmh po gps-u, 230km/h po satu :palacg

A vozio sam se s frendom u dvojci 1.9TD 180 km/h, by the way ta dvojka je na 402 SR u Osijeku radila 15.697

Posted (edited)
2 i pol glave a još soma do blokade ;)

koji mjenjac ti imas? i koje gume?

Ma nisi skužio poantu čemu se ja kesim...

Sjetim se samo kako je to O E M +++++++++++++++++ duja.... :lol:

:rolleyes:

Nekolioko dana poslje toga sm ju kupio...

to sam i ja govorio: kod mene je isto trebao bit jedan + a bit ce ih... previse :)

Moj 16v (9A blok, KR glava i K-jetronic) 6800 o/min sa orginal 2y getribom na 195/50/15 221 kmh po gps-u, 230km/h po satu :palacg

A vozio sam se s frendom u dvojci 1.9TD 180 km/h, by the way ta dvojka je na 402 SR u Osijeku radila 15.697

to ona duja koja me naprala na mostu jel?

moj rocco sa PL motorom abf bregama i kr-ajnspritzu je isao 5600 okretaja sa 0.745 omjerom 5. brzine i 3.94 diff-om...

znaci 207 na sat :D meni biilo dost..

sad je CHN getriba u pripremi, na 7000 bi trebala imati 260+ :)naravno ako bude snage :P

samo neznam kakvfe gume nac u 14'' da imaju index brzine takav :P

Edited by LamaMk1
Posted

Sa istim postavkama... plus ss ispusna i KE-jetronic i 205/45/16 225km/h po satu neznam dali laze malo

Posted

@ LamaMk1

Da, ta duja,dok je išla išla je jako dobro. Na 4500 o/min je išao 180 km/h sa 3.94 diff i 0.70 5 brzinom.

@ dzinn16v

I ja sam imao ss 4-2-1 5 brzinu sam razvrtio do 7000 i mogu ti reći da je jako čudan osjećaj kada se motor još razvrtava a aerodinamika to ne dozvoljava :lol2

Posted
@ LamaMk1

Da, ta duja,dok je išla išla je jako dobro. Na 4500 o/min je išao 180 km/h sa 3.94 diff i 0.70 5 brzinom.

@ dzinn16v

I ja sam imao ss 4-2-1 5 brzinu sam razvrtio do 7000 i mogu ti reći da je jako čudan osjećaj kada se motor još razvrtava a aerodinamika to ne dozvoljava :lol2

Aha :rotfl

Ja sam ga drzao pola autoputa i ni za dlaku nece preko... :palci

Posted (edited)
@ LamaMk1

Pošto se slabo kužim u getribe... el to originalna getriba sa 1.9td ili je kemijano po njoj. El originala getriba sa 1.9td duža od 4T? Burazova jetta 1.6td sad ide 180km/h na 5000o/min sa 4T getribom. Išla bi još ali me strah preko terat.

Edited by Gođo
Posted

To kemijanje sa zupcanicima neznam kako je na obicnim autima mada se umene osjetirazlika u 1000 obrtaja

To jest stavio sam na vr 5 brzinu od golfa 4 tdi

I sad kad vucem auto u crveno 4 usaltam 5 izgubim obrtaje jednostavn osjeti se razlika ti zubcanika jest da je konacna brzina bolja po proracunu sa ovim zubcanicima konacna brzina bi mi bila 302 na sat

Ali orginal je orginal dosta je i 260

To govorim za turbo za ostale neznam !!!!!

• Create New...