DinoMK1 Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) Nakon nekoliko promjenjenih VW vozila,napokon sam došao do onoga što sam oduvijek htio, a to je ovaj ljepotan kojega sada predstavljam,dakle 1983.godine izašao iz TAS-ove tvornice kao 1.6 D,4 brzine i kao takav ostao do prije tjedan dana,zaslužuje kompletnu obnovu,koju sam upravo započeo,auto je kompletno rastavljen,dobro opran,sad je u fazi čišćenja korozije koje ima iznenađujuće malo što ćete vidjeti na slikama koje ću postavljati kako bude teklo uređivanje Za sada slike dok je bio kompletan Donor mašine 1.6 TD u odličnom stanju Komentari http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=75394 Edited August 28, 2013 by DinoMK1
DinoMK1 Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Nakon dugo vremena evo par rječi od mene,čisto da ne mislite da se ne radi ništa na golfu, golf je pripremljen za lakiranje i polakiran po podu i muldama te prednjem veznom limu,nažalost došlo je hladno vrijeme pa ću nešto sporije napredovati jer moram preseliti u manju garažu u kojoj imam grijanje.Nabavio sam i još neke zanimljive dijelove kao što je mekana armatura GTI,središnja konzola sa satićima,orginalni plastični rubnjaci.maska s duplim farovima i još ponešto Nekoliko slika,da ne ostane samo na priči
Recommended Posts