Admin Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Postovani clanovi, u ovom topicu mozete pisati prijedloge za poboljsanje kvalitete foruma u vidu novih funkcija, dodataka forumu, tema i sadrzaja te svemu ostalom sto bi voljeli vidjeti na forumu. Hvala. VWCC Admin
gangxxxta Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 mozda neki chat za brzu komunikaciju i manje junka po podforumima... vise skinova...
MarioIV Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 mozda neki chat za brzu komunikaciju i manje junka po podforumima...vise skinova... najveca pogreska koja bi se mogla uraditi
Sarajlic Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Po meni bi bilo dobro da se uvede opcija da kad neko pise u temi koju ste vi otvorili da vam stigne notifikacija.Da li je to moguce,izvodivo i da li ima neko ko dijeli moje misljenje?Msm da bi bilo dosta lakse :)Takodje po meni nebi bilo lose da se uvede opcija da korisnik moze obrisati svoj post?
sever Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Po meni bi bilo dobro da se uvede opcija da kad neko pise u temi koju ste vi otvorili da vam stigne notifikacija.Da li je to moguce,izvodivo i da li ima neko ko dijeli moje misljenje?Msm da bi bilo dosta lakse :)Takodje po meni nebi bilo lose da se uvede opcija da korisnik moze obrisati svoj post? po uzoru na mojskuter forum
Sarajlic Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 @sever upravo to,msm da bi pomoglo preglednosti i blagovremenom odgovaranju u temama
sever Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 za sad mi se sviđa forum , jedino da se stavi neki tamniji skin , ovo je presvijetlo i bas ubija
rajkec Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Po meni bi bilo dobro da se uvede opcija da kad neko pise u temi koju ste vi otvorili da vam stigne notifikacija. Da li je to moguce,izvodivo i da li ima neko ko dijeli moje misljenje? Msm da bi bilo dosta lakse Takodje po meni nebi bilo lose da se uvede opcija da korisnik moze obrisati svoj post? Imaš gore desno "Follow this topic", to bi trebalo biti to. Tamniji skin po mogućnosti....
marin04 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Definitivno treba vratit onaj stari crno-sivi background, ovo novo mi nije leglo, možda bas zbog toga...
mile1989 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 ograničit veličine slika, pojedinci uslikaju u 5mpx, 8 ili više, treba 5 min dok prolistaš post od 2 stranice
Sarajlic Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) Super sto ste izmjestili pm ikonicu posebno i hvala na notifikacijama.Svala castNemojte reci da sam zanovijetalo ali bilo bi super da imamo direktnu ikonu na garazu clana ispod mjesta gdje pise sta vozi?Npr zelim pregledati garazu clana ali nije ju dugo apdejto i da ne rovim po projektima samo kliknem na ikonicu u nekom od njegovih postova :/ Edited September 25, 2013 by Sarajlic
Vec Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 nigdje ni ne pise da je ovo novi skin,dok se sve napravi bude i dr. skin
sven Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 zasto u zadnjih 5 godina nije moguce ostat hebeno ulogiran na forumu zauvijek nego kod svakog treceg ulogiravanja me izbaci ? probao 10 preglednika, oces windows, oces ios oces sve. Kvacica je na remember password ali nula bodova.
dean Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 O kvragu šta je ovo...prije svega nisam se nikako mogao ulogirati pa sam tražio novi password. Drugo, ovaj skin mi nikako ne leži i zašto se ne vidi Ä,ć,Å¡,ž,Ä‘ u prethodnim topicima?
Vec Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 zasto u zadnjih 5 godina nije moguce ostat hebeno ulogiran na forumu zauvijek nego kod svakog treceg ulogiravanja me izbaci ? probao 10 preglednika, oces windows, oces ios oces sve. Kvacica je na remember password ali nula bodova. radi malog milijuna "virusa" na crnom skinu.
rajkec Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Sve PM poruke su nepovratno izgubljene ili?
Kenny Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) Å to je sa new posts? Edit: To bi trebalo biti ovo View New Content? Edited September 26, 2013 by Kenny
LamaMk1 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 predobro, i mobilna verzija je super..., sivo crno je bilo loše za mobilne surfere poput mene... po danu se slabo vidjelo... bez obzira na veličinu i kvalitetu...slažem se sa onim brzim chat-om!
Recommended Posts