antoniori Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Pozdrav ekipa naručio sam pred par dana jednu majicu i dve velike naljepnice sa vw shopa i nije mi došla nikakva povratna informacija niti bilo šta drugo.....kako da znam da li je moja narudžba zaprimljena ili da li ću dobiti ikada kakvu informaciju povratnu da znam da li da naručujem opet isto za mjesec dana ukoliko mi ne stigne ništa??
GOLF 010 L Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 neces dobit povratnu informaciju nego ti stigne na adresu to šta si naručija.
antoniori Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 znas mozda koliko odprilike treba da stigne...
GOLF 010 L Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 meni je za maice trajalo nešto duže mislm priko misec dana, neke naljepnice su dolazile kroz tjedan dva zavisi koje si naručiva....točno ti nemogu reć
antoniori Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 naručio sam dvije velike naljepnice vwclubcroatia.hr i jednu majicu....još uvijek NIJE ništa od navedenoga stiglo na adresu....
Recommended Posts