Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

Pozdrav svima.! Evo da i ja napokon uhvatim vremena i predstavim svoje vozilo. :) Radi se o golfu 4 1.4 16V 1999. godina. Kupio sam ga prije godinu dana , 8 mjeseci registriranog ,dosta povoljno( inace prvi izbor mi je bio tdi motor ) . 185 000 km i od opreme nema nista posebno...vozilo je kupljeno s namjerom da se dotjera u red ... Pa eto malo slika..image.jpg

image.jpg

image.jpg

Edited by MileKlc
Posted (edited)

Nakon urađenog velikog servisa ,novog separatora ulja koji mi je zaslinio cijelo podvozje uljem i zamijenjenih nekih sitnica na red je doslo lagano prizemljivanje low budget gewindama FK automotive

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Edited by MileKlc
Posted (edited)

Složena i solidna muzika u gepeku..trebalo bi jos poradit na zvučnicima na polici i boljim zvucnicima u vratima,

Radi se o regenade 4-kanalnom pojacalu ,i subwooferu alpine typeR 500RMS...s tim da u planu i veca litraža kutije koju zahtijeva sub ,pa onda to sve lijepo posložit da bude i oku lijepo :)

image.jpg

Trebalo bi ga tu i tamo oprat

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Hmm igrom prilike stigle su i alu felge Alessio Vittoria 7,5x17 ET 38 sa odlicnim gumama GoodYear excellence 225/45 17" ,cekaju proljeće za lakiranje i uređivanje kao i kompletan auto... Ova dimenzija je idealna za ubijanje ovog 1.4 "elektromotora" sta imam pod haubom ,tako da je u planu i promjena dimenzija na 205/40 17",da to sve malo ljepse izgleda a i da bar malo olaksa motoru

Gewinde su morale par navoja gore ,zato jer mi je guma zapinjala za oprugu,distance mi do proljeća također nisu u planu

image.jpg

Bedastoće nikad dosta pa sam kupio G.A.S.-ov airride ,nazalost samo za prednji ovjes,ali uskoro planiram slozit i zadnji kraj,..dva dana zafrkancije i sve radi super i zadovoljan sam :)

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Kolega Mikivw i ja usavrsavamo parkiranje

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Eto , to bi ukratko bilo to, svjestan sam da ima jos puno posla i nedostataka koje planiram rjesit nakon lakiranja,jer prije jednostavno nema smisla ,a i skrenuo sam s nauma,jer sam gledao stvari koje su mi na raspolaganju,a ne koje tocno trazim

Komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/76064-golf-iv/

Edited by MileKlc
  • 7 months later...
Posted (edited)

Malo novosti nakon dugo vremena,a i puno se napravilo :) auto je dobio novu boju ,led osvjetljenja tablice i pozicije,ponovno je na gewindama ...neko vrijeme ,airride ide uskoro natrag ..novi diskovi ,plocice ,i svi potrosni dijelovi na ovjesu...namontirana balans stanga od v6 ,celjusti obojane u crveno,felgama vracen sjaj ..,na sva 4 kotaca stavljene aluminijske distance od 2 cm da to lijepse izgleda...sve 4 gume GOOD YEAR ,prednje 195/45/17 straznje 225/45/17..evo malo slika

20140607_204920.jpg 20140610_124911.jpg

http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/76064-golf-iv/

Edited by MileKlc
  • 1 month later...
  • Create New...