MATAFIX Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Jel dolazi ko iz Karlovca na rally, hvala!? M. To se trazi ljudino. Vidimo se sigurno. Slobodna subota je izborena ali i radni cetvrtak i petak do kasne sate. Osjecaj je neprocjenjiv:)
r4zoRbl4d3!* Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 vidim da si u virovitici tako da se javi ja u petak dolazim u slatinu i nije to toliko daleko pa da popijemo koju kavu miro ja sam od petka u slatini kod frenda pa cu s njime i vjerovatno doci a jos ce mo se cuti tako da se vidimo i nadam se da ce mo se ugodno druziti produzi do orahovice na pivu, to ti je 20tak km od slatine
marko-R32 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 (edited) produzi do orahovice na pivu, to ti je 20tak km od slatine Moze ostavi mi broj mobitela u porukama pa se cujemo Edited November 14, 2013 by marko-R32
Miro-Su Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Izgleda da će vrijeme poput prigode biti sivo no na sreću neće padati kiša a nadam se da će štimung i grmljavina V.A.G družine rastjerat i oblake! M.
kile_passat Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 Imam još par ljudi koji će javiti hoće li ići (vjerojatno hoće) pa da povećamo broj još malo
puks Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Idem u subotu ujutro i vjerovatno neću biti sa vama al bar se možemo pozdraviti negdje u Vukovaru Ako nekome zatreba moj mob je 091 5194 288
spoky Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Ja sam dole od nedjelje ujutro pa do utorka al poslovno, ak cu stic javit cu se ekipi
AUTOFREAK Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (edited) Stigoh u vk. Recte mi jel jedan simun odika il? Edited November 15, 2013 by AUTOFREAK
Miro-Su Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Jel te triba pokupit di ili ćeš stići do A.K. Šimun-a? M.
AUTOFREAK Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Stić ću u podne,mit kolega, dodue s seatom smo
kile_passat Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Momci vidimo se u 10. Sretan put Sent from my iPhone using Tapatalk
vwgolf3 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 od mene ništa, stigo kukuruz u lovište i moram ići istovarati ako završim na vrijeme krenem za vama sa zakašljenjem pa se nađemo u vu.
RAZZOR Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 pozdrav od jutros ispod auta. a pozdrav od sad iz traktora. sijem zito raste grahorica. Jbg mozda se sjurim navece ako zavrsim do 8-9
kile_passat Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Sva sreća pa te čekamo u 8-9h Sent from my iPhone using Tapatalk
marko-R32 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Ekipa bilo mi je drago sa sam vas upoznao i ugodno se druzio s vama na zalost morao sam rranije poci ali vidimo se kojom drugom prilikom
MATAFIX Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 (edited) Ljudi moji, sta rec nakon danasnjeg dana. Koju posluku porati:) :).Prije svega šeta kaj nas je bilo u malom broju, ali nema veze dogodine će mozda biti i bolje.Drago mi je da sam upozno jos Vw zaluđenika kao to sam i sam;). Ekipo svi ste super.Tko god je u Zg slobodno se javite za kavu.ZdraVWoooo!!!P.S. Miro iduci put bez rakije od kajsije nemoj ni dolazit na susret:) :). Zivio kralju. Edited November 17, 2013 by vw golf GTI
Miro-Su Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 "Zakazao" sam priznajem al puno tog mi se motalo po glavi i gepeku pa nije bilo mjesta "radži" al za christmas se čuvajte jel će bit za ispirat želudac! Obilježili smo i ove godine taj dan pa makar kako nas malo bilo poruka je poslata među zvijezde, uz tebe smo grade heroju! M.
puks Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Eto, obitelj mi je ispred svih a odmah iza toga VW. Bilo je na kratko al ipak vidjeti VWCC ekipu je nešto što znači. Ove godine nas bilo malo al nema veze, svatko ima svoje obveze i mogućnosti i možemo se nadati da će na godinu bit veći broj ljudi Najbitnije je da se tradicija zvana ''Rally za Vukovar'' i ove godine održala i da VWCC nije odustao od te manifestacije Poradit ćemo da druga godina bude brojnija Pozz od Puksa
Guest O84GT Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Dajte slike... Sent from my iPhone using Tapatalk
kile_passat Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 (edited) Slike stavim danas-sutra, nisam stigao. Da i ja napišem koju... Bilo nas je malo ove godine ali smo održali tradiciju. Dio ekipe je nažalost otpao iz raznoraznih razloga ali dobro, što je tu je. Sastali smo se na parkingu Lidla, 4 VW-a i Calibra . U Šimunu smo pričekali još dio ekipe, malo škicnuli aute u salonu, popili ponešto i nastavili prema Vukovaru. U Vukovaru smo obišli sva spomen obilježja, odali počast gradu i žrtvama. Po završetku popili cugu i razišli se svatko na svoju stranu (barem što se mene tiče). Žao mi je što nismo uspjeli dogovoriti ništa s Remixom ove godine ali dobro, iduće godine ću im se javiti na vrijeme da nas uvrste u svoj raspored. Ove godine je tako kako je, iduće godine mora biti bez greške i nadam se da ćemo se okupiti u većem broju. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 20, 2013 by kile_passat
TheFog Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 lijepo da ste nastavili tradiciju, bio bih s vama gotovo sigurno da mi nije bilo pira taj vikend. sad je to na vama, pa pokusajte pojacati za nagodinu pozz
Miro-Su Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ono najvažnije od mene a oni sa više sposobnosti i boljom tehnikom će stavit više nadam se! M.
kile_passat Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk
r4zoRbl4d3!* Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ekipa, ja sam na zalost bio spriječen, morao raditi drugu smjenu Svaka cast deckima, sljedece godine nadam se da se vidimo!
Recommended Posts