tony_os Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Pozz, dobio sam danas Kabal. Vag Com KKL + CAN 1.4 Commander. Imam 2 verzije Vag coma i 1 VCDS. Nijedna neradi, I nemogu spojit auto (Passat B6) sa tim kablom. Port je dobro namjesten ali nista. Kinez mi je poslo krivi CD sa programima tako da nemam nista. Imam i obicni KKL kabel koji radisa sva 3 programa (npr Passat 3BG). Dali taj KKL + CAN kabal radi samo sam nekim drugim programom, verzijom? Koristio bi za adaptaciju i programiranje nekih stvarcica. Dali itko ista zna o tome? P.S. Jel ima tko kabal za CAN da je iz OS? Sent from my iPhone using Tapatalk
Penic91 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 kad instaliras softvare sa cd-a, udi u folder di je instaliran taj isti softvare i unutra imas drajvere za kabal....
tony_os Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 pa nemam software, to je problem. na cdu ima nesto od forda i to je to
skrle Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Meni se dogodila ista stvar pa mi je teta iz Kine poslala softver na mail.
tony_os Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 A jel bi mogao mozda software prosljediti ako imas isti kabal? Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts