Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)
Evo ekipa, krenulo je...

Cijenjeni gledatelji,

Dobar dio ekipe već poznajete, no neki su nam suradnici u emisiju stigli kao osvježenje, tako da se proteklih mjeseci itekako radilo na tome da nas ne zaboravite.
Evo nas sa potpuno novim konceptom emisije, novim idejama za više ili manje stalne priloge, te još više sadržaja.
Kroz slijedećih nekoliko mjeseci vodit ćemo vas po cijeloj Hrvatskoj i puno šire, predstaviti vam mnoštvo lijepih i posebnih automobila, njihove entuzijastične vlasnike. Također ćemo vam prikazati i atmosferu s raznih auto susreta, utrka i natjecanja, a predstavit ćemo vam vozače raznih auto i moto disciplina, pripadnike domaće estrade, pripadnice ljepšeg spola i još puno više od toga.
U ovom momentu znamo da bi bio red da se predstave teme koje smo za vas pripremili u ovoj premijernoj epizodi, no možda je bolje da i taj dio ostavimo za iznenađenje.
Vjerujemo da ćete u svakom slučaju uživati u tih pola sata snimljenog adrenalina - baš kao što smo i mi uživali snimajući.
Gledajte nas u svakom slučaju 28.11. s terminom u 18 sati na CMC televiziji.

Teaser za emisiju:
[video=vimeo;75660861]
Najava prve epizode:
i jedan PROMO video koji smo radili za KIU
komentirajte, sherajte, predlažite teme, aute i sl...

naravno... u prvoj epizodi, 2 zanimljiva priloga za VAGenaše :D

[video=vimeo;79692039]https://vimeo.com/79692039
Edited by audicabrio
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sve super, odlicno :D

U svakom slucaju napredak i to ociti, jedino si probajte neku fotelju nabavaiti ili nesto, ali izbaci molim te ovaj visoki stolac :D

Posted

ma tak sve jedno, samo da bude malo opustenija atmosfera... onak razigrano, zajebancija... ali ozbiljan pristup :)

Posted

Upravo pogledao emisiju, super za prvi puta. Odlicno je da se rade prilozi o hr tuning sceni :palacg

keep up the good work!

Posted

emisjija je super. onaj polo sa foruma predobar.. drago mi je da se netko sjetio ubacit auto moto sporta u naš program jer koliko gledamo samo ima nogomet na tv-u. a nadam se nekom prilogu i o aircooled vozilima ;)

Posted (edited)

Zanimljiva emisija....pratit cu svakako

Čestitke na voditeljskoj poziciji i zanima me kako je ustvari to pokrenuto s obzirom da je to glazbena tv

Edited by ma.RI.n
Posted

Hvala ekipa! Na cmc je došlo nakon nekih čudnih zahtjeva sportske a tu imamo ful podršku... Eto...

A ocito cmc se malo okreće mtv shemi sa dodatnim sadržajem osim muzike i spotova!

Znam da nije nešto gkedana u ovim našim krugovima ali eto, dobar je termin a i rokamo na vimeo....

Hvala još jednom svima!

Posted (edited)

@ VR6: ispravak krive informacije negdje iza 12 minute, prvi VW klub nije nastao 2002. nego 1998, i to VW Buba klub Zagreb.

Inaće, neformalni VW buba klub je postojao još negdje sredinom ili čak u prvoj polovici '90-tih u Zg i ljudi su sa aircooled autima išli po skupovima u Europi.

Manje bitna stvar je da se tadašnja GTI ekipa tada podsmjehivala aircooled ekipi (uglavnom zbog performansi), a danas smo slučajno u trendu... :)

Usput, emisija je ok, a crveni VW Polo sa izuzetkom nekih detalja je odličan !

Edited by Doktor
Posted

@ VR6: ispravak krive informacije negdje iza 12 minute, prvi VW klub nije nastao 2002. nego 1998, i to VW Buba klub Zagreb.

nisam mislio na bilo kakav prvi hr. vw klub, već "Prvi hrvatski Volkswagen klub", a takav je samo jedan registriran ;-)

Posted

nisam mislio na bilo kakav prvi hr. vw klub, već "Prvi hrvatski Volkswagen klub", a takav je samo jedan registriran ;-)

sve je počelo od aircooled modela ;) , a to kako ste regali klub je druga priča :P

Posted (edited)

Šaltamo u drugu... Danas u 18:00 prebacite na CMC i uživajte!
U vaš dom donosimo djelić atmosfere sa sljemenske brdske utrke i po prvi puta u Hrvatskoj organizirane endurocross utrke. A u našem celebrity kutku ugostili smo pjevača sa podužom pjevačkom karijerom, ali isto tako ni njegovo vrijeme na stazi nije bilo puno kraće
Sa ovom epizodom kreće naš tehnički kutak, gdje ćete pored osnovnih stvari moći saznati pregršt trikova kako bi vaš limeni ljubimac ostao u top formi!

...da ponovimo! U 18 sati SHIFTajte na CMC!

Edited by audicabrio
Posted

Pogledao sam sad emisiju nije bila losa, malo kratka cini mi se. Ali za gosta na kraju svaka cast, fino sam se ismijao, totalni kralj, schumacher. Samo tako dalje ekipa!

• Create New...