Kazaam Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Pošto je VR prodan u potrazi sam za novim srcem za svoju tricu pa pošto mi je kolega kanađanin bacio bubu u uho da možda razmislim i o 1.8T motoru počeo sam malo gledati i u tom pravcu pa pošto vidim da se dosta raspravlja o tom motoru ovdje imao bih par pitanja što je sve potrebno za ubaciti ga u izvorno Golf 3 GTI 16V: 1. pašu li mi nosači motora od VR-a/GTI-a ili moram kemijati nešto, variti i slično? 2. koji mjenjač ide na taj motor pošto vidim da se sve i svašta stavlja gore - od Škodinih pa do dizelskih ovih onih, 02A, 02J... 3. instalacija motora je plug'n'play na moju CE2 kutiju osigurača ili ima lemljenja, kodiranja, posebna bravica ključa i slično? Hoće li mi i moj instrument sat raditi ili moram spajati od Audia/Golf IV GTI? 4. zamašnjak ovisi o tipu mjenjača ili mi paše i ovaj od GTI-a? 5. vidim da neki stavljaju i throttle body od 2E motora pošto je na sajlu - kakva je priča oko toga? 6. od svih tih silnih tipova tog motora koji točno bi bio neki najbolji izbor za tuniranje i izvlačenja najviše iz njega - AGU, AEG, BAM...? 7. koja bi bila neka okvirna cijena tog motora trentuno na tržištu? 8. i s kojim bi se još možebitnim problemima mogao susresti prilikom ugradnje istoga u mk3?
jopa_vr6 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 mislim da kolega said zna najbolje o tome! sto se tice mjenjaca ako zelis jurit i imat veliku krajnju definitivno od tdi-a ako zeli bit brz do 200,jako brz,onda od nekog benzinca,kraći.. ili ako zelis oboje onda od abf-a ili gey60 ostalo nist ne znam,nisam nikad imao 1.8t
Bruce_2005 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 neznam nista o ovom kaj se tice pitanja ali covjeka za koga znam da o tom sve zna je kolega Beli
Beli Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 (edited) Pošto je VR prodan u potrazi sam za novim srcem za svoju tricu pa pošto mi je kolega kanađanin bacio bubu u uho da možda razmislim i o 1.8T motoru počeo sam malo gledati i u tom pravcu pa pošto vidim da se dosta raspravlja o tom motoru ovdje imao bih par pitanja što je sve potrebno za ubaciti ga u izvorno Golf 3 GTI 16V: 1. pašu li mi nosači motora od VR-a/GTI-a ili moram kemijati nešto, variti i slično? 2. koji mjenjač ide na taj motor pošto vidim da se sve i svašta stavlja gore - od Škodinih pa do dizelskih ovih onih, 02A, 02J... 3. instalacija motora je plug'n'play na moju CE2 kutiju osigurača ili ima lemljenja, kodiranja, posebna bravica ključa i slično? Hoće li mi i moj instrument sat raditi ili moram spajati od Audia/Golf IV GTI? 4. zamašnjak ovisi o tipu mjenjača ili mi paše i ovaj od GTI-a? 5. vidim da neki stavljaju i throttle body od 2E motora pošto je na sajlu - kakva je priča oko toga? 6. od svih tih silnih tipova tog motora koji točno bi bio neki najbolji izbor za tuniranje i izvlačenja najviše iz njega - AGU, AEG, BAM...? 7. koja bi bila neka okvirna cijena tog motora trentuno na tržištu? 8. i s kojim bi se još možebitnim problemima mogao susresti prilikom ugradnje istoga u mk3? 1. pašu nosači sa GTI-a 2. koji god hoćeš sa auta 4 cyl. 3, treba skinuti kod sa ECU-a, i presložiti struju na konektore za CE2, inače nije P&P, tabal može ostati od trojke, ali mora biti od 4cyl, a može se i od četvorke složiti 4. zamašnjak ovisi koji mjenjač odabereš 5. uzmeš komplet motor i netrebaš misliti na klapnu, ako je stari tip imaš na sajlu, ako je novi tip imaš e-gas 6. za igranje bolje noviji tip sa e-gasom 7. ovisno o stanju... i kilometrima... i koji 1.8t motor je 8. ako radiš sve kako treba, nema problema sa ugradnjom... neznam nista o ovom kaj se tice pitanja ali covjeka za koga znam da o tom sve zna je kolega Beli hvala... taman odgovarao Edited December 8, 2013 by Beli
Kazaam Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Hvala momci, Beli opet si se isprsio nema šta 1. odlično riješeno onda 2. odlično, evo kako i Jopa kaže nekako si najbolje razmišljam uzeti ovaj od ABF-a mjenjač i zamajac...vidim isto neke egzibicije da zadnju brzinu stavljaju od VR-a, dosta je duža....ima li možda opcija od kojeg TDI mjenjača uzeti zadnju, ima li sličnosti sa VR getribom? 3. super! Beli radiš li to? 4. ok 5. ok 6. koji je to noviji tip točnije? 7. hmm raspon je dosta širok... 8. Ako se poslje ide na kakav tuning iliti pojačanje snage koliki je raspon ovdje? Turbina k04, druga mapa, jači injektori...?
Mario_Zg Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 6. Poprecni stari tip bez E-gasa je AGU a sa elektronskim su AUM (150KS), BAM (225KS) Ima jos i verzija od 180ks kojoj neznam napamet kod i imaju iz S3 oni sa 210ks. Svi su na elektronski gas.
Rallye VR6 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Elektronski gas nije nikakva znanost. Napravi se adapter-nosač za pedalu da se ne mora ništa piliti niti variti po autu i 6 žica ide u ECU i to je to.
Beli Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 3. Naravno da radim.. Noviji tip ti je svaki sa e-gasom.. Bobine sa 4 zice.. Itd.. Dosta razlike ima pa da ne nabrajam.. Za primjer.. Sada u rallyeu imam noviji tip a prije sam imao stariji Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Mario_Zg Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Ja sam vidio uzivo Rallye-a od Belog kad sam bio na Krku i mogu samo reci da sam ostao odusevljen kako je uredno slozeno. Kao da je orginal u njemu od prvog dana. Cak i sve na digifizu radi i nema lampica koje svijetle a nebi trebale.
Kazaam Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 6. Poprecni stari tip bez E-gasa je AGU a sa elektronskim su AUM (150KS), BAM (225KS) Ima jos i verzija od 180ks kojoj neznam napamet kod i imaju iz S3 oni sa 210ks. Svi su na elektronski gas. Elektronski gas nije nikakva znanost. Napravi se adapter-nosač za pedalu da se ne mora ništa piliti niti variti po autu i 6 žica ide u ECU i to je to. hmm, Pere imaš neku sliku možda da vidim konkretno o čemu je riječ? 3. Naravno da radim.. Noviji tip ti je svaki sa e-gasom.. Bobine sa 4 zice.. Itd.. Dosta razlike ima pa da ne nabrajam.. Za primjer.. Sada u rallyeu imam noviji tip a prije sam imao stariji Definitivno moram doći vidjeti tog zloglasnog rallyea Ono što me još zanima da li igraju i ovi uzdužni Audi motori u mk3? Imam neke ponude konkretno APU motor...
Rallye VR6 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Pošaljem ti sliku na PM. Uzdužni motor ti se ne isplati kupovati jer treba dosta stvari izmijenjati , a AGU se sad nadje za sitne novce. Imam jedan za cca 400€ kompletan sa turbom. Jedini problem ti je šta 1.8T sad već svi imaju blizu ili preko 200 tkm što nije neki veliki problem , osim psihološkog
Beli Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 ako slažeš, složi noviji tip... moja preporuka zbog svega da uzdužne presložiš na poprečene treba podosta stvari presložiti i nije potrebno kad ima poprečnih koji idu na original nosače u tricu, dok kod keca ide jedino stari tip ala AEB motora na original nosač od keca, i zato sam ja preslagivao AEB motor... rallye je samo auto... sa malo novijim motorom i malo više konja od serijskog
Kazaam Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Pošaljem ti sliku na PM. Uzdužni motor ti se ne isplati kupovati jer treba dosta stvari izmijenjati , a AGU se sad nadje za sitne novce. Imam jedan za cca 400€ kompletan sa turbom. Jedini problem ti je šta 1.8T sad već svi imaju blizu ili preko 200 tkm što nije neki veliki problem , osim psihološkog baš to, problem je samo psihološka predrasuda, za sve ostalo tu je master card pošalji mi ovo baš da vidim ako slažeš, složi noviji tip... moja preporuka zbog svega da uzdužne presložiš na poprečene treba podosta stvari presložiti i nije potrebno kad ima poprečnih koji idu na original nosače u tricu, dok kod keca ide jedino stari tip ala AEB motora na original nosač od keca, i zato sam ja preslagivao AEB motor... rallye je samo auto... sa malo novijim motorom i malo više konja od serijskog vidjet ću šta uspijem naći a i čeka me još dosta čitanja da uđem malo u dubinu toga još više...ne bih se htio zaletiti pa uzeti nešto što bi se na kraju pokazalo kao loš izbor i rupa bez dna
Beli Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 (edited) nemoj previše čitati... jer od svega neće biti ništa... za pedalu gasa treba komad lima cca 2-3 mm debljine, bušilica za izvrtat rupe da prišvrstiš pedalu za lim i fleksa za ozrezati lim.. koji poslije pričvsrtiš na mjesto gdje je graničnik sadašnje, originalne pedale gasa, i i gore gdje je osovinica originalne pedale.. ako ideš kao što je dobar izbor onda je to AUQ 180 ks motor ili AUM 150 ks motor, koji je identičan po svemu kao 180ks motor samo je softwareski spuštena snaga na 150ks... složiš/m novu mapu i imaš 210 ks... ili jača varijanta s3/tt motor 225/210ks + chip Edited December 9, 2013 by Beli
Rallye VR6 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 (edited) Ovo je jedan jednostavni , low budget agu swap Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Edited December 11, 2013 by Rallye VR6
Kazaam Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 (edited) Beli dobro si to rekao, hvala na infu Ovo za pedalu sam vidio na netu negdje, zapravo čista mehanika nema puno mudrovanja...ako bude DBW složit će se valjda. Pere zgodno izgleda ovaj AGU s tim poklopcem, netko si je dao truda . Edited January 18, 2014 by Kazaam
Recommended Posts