Alaga94 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 (edited) Pozdrav, evo da predstavim svojeg limenog ljubimca Dakle radi se od mk4 1.9 tdi sa 90ks 2000g Auto je doslo k meni prije 18. rođendana i unutrasnjost je bila katastrofalnom stranju kao i vanjski izgled auta (nije bio tucen al je imo ogrebotine, udubine itd.), steta sto nemam nikakve slike auta u tadasnjem stanju Na autu je najprije zamjenjena kompletna unutrasnjost, znaci trokraki volan od gti kao i recaro sjedala , stavljena je carbon folija na sredisnju konzolu i rucke, led rasvjeta kao i kompletno orginalno ozvucenje i pionner radio Zatim smo krenuli na ovjes i vanjski izgled, na autu su JOM gewinde i kocnice od gti (1.8T), i promjenjeno je par setova felgi uglavnom 18", obojani su branici, lajsne i kvake u boju auta, stavljen je zadnji spojler na haubu Znaci ovo je trenutno stanje vozila na zimuljama how do i print screen free uploader screen capture software Edited January 17, 2014 by Alaga94
Alaga94 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Evo par slika od auta na 18" i gewindama od prije godinu i pol dana Stavljne su malo za promjenu druge felge RONAL 18"
Alaga94 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 (edited) RONAL 18" je prodan, dosao covjek sa novcima i osle , zao mi je felgi jer su bas ljepo stajale i bile su ravne i nanovo ofarbane Nabavio sam GTI diskove i celjusti te ih uredio i onda je pala ideja da se stare felge obojaju u pinki, u tome mi je pomogo član cukytdi i prijatelj Semo(R.I.P.) iiiiii evo ih Kupljene su dvije nove gume FULDA 225/40 18" i stavljene su felge na auto Naravno bili smo i na mettingu u Karlovcu Aliii nemoze sve proc bez kvarova tako da se doslo kuci iz Karlovca i mjenjala se korpa, lamela, zamajac i potisni lezaj Gewinde su se ocistile i podmazale te cekaju novu sezonu u međuvremenu su zatamnjena stakla, sva naravno te je auto mapiran te ima cca 110-115ks Komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/78057-golf-4-tdi-edition/ Edited January 17, 2014 by Alaga94
Alaga94 Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 evo napokon kupio farove sa lecom, danas su stavljeni na auto pozicija u zmigavcima
Alaga94 Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 (edited) ii nakon dugo vremena sam uspio naci balans stangu i stabilizatore od 4motion pa ocekujem da ce manje strugat ceka se ljepse vrijeme da se stavi na auto kao i gewinde Edited March 3, 2014 by Alaga94
Alaga94 Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 posto dolaze ljepsi dani obojale su se celjusti jer se boja ljustila iz prvih
Alaga94 Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 malo se radilo na autu, znaci nađen je prvi originalni branik i pobojan je kao i zadnja lijeva vrata, oba praga i jos par sitnica, bile su stavljene gewinde al je naletio kupac pa sam ih prodao i kupio ponovno naravno JOM jer su bile odlicne pa cemo sad vidit kako ce se pokazat drugi put na auto je stavljena i balans stanga od 4motion i nista vise ne zapinje posto je ruzno vrijeme nisam nista slikao al vise slika uskoro evo jedna slika bez gewindi a evo i novih
Alaga94 Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 evo danas su kupljene nove prednje plocice Ate i malo su pretokareni diskovi ovako sam rijesio balans stangu
Alaga94 Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/79995-golf-4-tdi-edition/
Alaga94 Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 Kad sam na autu napravio apsolutno sve sto je trebalo dosao je kupac i auto je prodan evo jedna slika kod novog vlasnika Komentari: http://www.vwclubcro...-4-tdi-edition/
Recommended Posts