Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

kak gledam forum primjetil sam da deki ljudi nemaju FROM polje ispunjeno... i to mi malo glupo...

ako su rubrika za IME i AUTO obavezni... Zasto se nebi stavilo i FROM da je obavezno...

ja to gledam skoro uvjek kod svakog postera... da vidim od kud je ko.. ovak mi glupo kad nema ispunjeno...

Posted
kak gledam forum primjetil sam da deki ljudi nemaju FROM polje ispunjeno... i to mi malo glupo...

ako su rubrika za IME i AUTO obavezni... Zasto se nebi stavilo i FROM da je obavezno...

ja to gledam skoro uvjek kod svakog postera... da vidim od kud je ko.. ovak mi glupo kad nema ispunjeno...

ej tomek,tomek bolje ti je da si kus,zgleda da si trgnul jednu :zivio previse

pa obavezno je i to,pogledaj si malo pravila,a to kaj drugi ne popunjavaju profil to je vec drugi par carapa

:rotfl

Posted

hm ako je u pravilima... onda hm. kako pritisnut ljude da to ispune!? :)

ajmo svakom ko nema ispunjeno svi poslat PM da ispuni :)

Posted
hm ako je u pravilima... onda hm. kako pritisnut ljude da to ispune!? :)

ajmo svakom ko nema ispunjeno svi poslat PM da ispuni :)

eto tomek,nije ti vrag dal mira,sad ih fog bude sve pohital van

Posted

Tako i treba,ko je nepismen i ljen to ispunit,netreba ga bit ovdje...

A ja cu samo rec "Fog je BOG" :care (ako ih pocisti s foruma ima da na moj golf ide jos i ta nalja :) i to sa "TM" znakom :)

sad u nedjelju bas bio u zg u sigetu,i prozujim pokraj jednog Golf 2 iste SNB boje ko fogov ,srihtan (unutra je ex. ironivcov VR6 s plinom) ,mislio sam da je Fogov golf,i ja u rikverc nazad da vidim jel to fog il ne :) vec sam zgrabio mobitel da platim kafu,al to ipak nije bio fogov golfic..

• 1 year later...
Posted

znam da je ovo staro al da ne otvaram novi topic...zašto novi članovi nemaju u profilu odakle su a već su postali članovi?kaj to nije obavezno ispuniti?

Posted

pm-aj svakog od njih pa ih pitaj....jer su lijeni ispunit, jer ne citaju pravila, usw.

Posted
znam da je ovo staro al da ne otvaram novi topic...zašto novi članovi nemaju u profilu odakle su a već su postali članovi?kaj to nije obavezno ispuniti?

To su vjerojatno članovi prije nego što smo donijeli zakon.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...