Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted (edited)

Jutros lose vijesti. Motor 1.9 TD je izgleda bacio kasiku. Razmisljam o stavljanju tdi motora novije genera cije tipa od passata b5.5. Znam da je to puno posla, i dosta novaca. Zna li netko koliko okvirno kosta motor sa svim za ugradnju ? Naglasavam da bi volio stavit novijeg tdi-a. I da li je taj motor ok za mojih 1300kg karavana? Da li cu mprati mjenjati ovjes kocnice ili tako nesto?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Edited by ScarFace_vk
Posted

dovoljno ti je naprijed metnuti 280mm diskove ako nisi sileđija po pitanju načina vožnje

Isto tak gledaj da ti je isto motor okrenut, što kod b5 i 5.5 nije slučaj, neznam koliko košta konverzija, ali po meni rađe iz mk4 metneš motor ili još jednostavnije iz međulinije 110ks :)

Posted

slazem se s kolegom, taj passat ima drugacije okrenut motor od tvoga.. uzduzno mu stoji a ne poprecno kao kod tebe

tdi 110 ti stima unutra, cak i na mjenjac tvoj i poluosovine.. oko struje vjerovatno ima kemije to ce ti najbolje beli ili pero reci :)

a za komplet sve za swap pogledaj malo po oglasima na forumu, tolic je prodavao sve kompletno za ubaciti u drugi auto

za pd motor ima vise kemije

• 1 month later...
Posted (edited)

Na kraju nista od svega, kvar je bio skroz glupav, hidropodizači su otisli, nabavio neke za prvu ruku dok ne kupim nove.

Moze lock na temu, i hvala svima na odgovorima.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Edited by ScarFace_vk
  • Create New...