ScarFace_vk Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 (edited) Jutros lose vijesti. Motor 1.9 TD je izgleda bacio kasiku. Razmisljam o stavljanju tdi motora novije genera cije tipa od passata b5.5. Znam da je to puno posla, i dosta novaca. Zna li netko koliko okvirno kosta motor sa svim za ugradnju ? Naglasavam da bi volio stavit novijeg tdi-a. I da li je taj motor ok za mojih 1300kg karavana? Da li cu mprati mjenjati ovjes kocnice ili tako nesto? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Edited February 24, 2014 by ScarFace_vk
wildD Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 dovoljno ti je naprijed metnuti 280mm diskove ako nisi sileđija po pitanju načina vožnje Isto tak gledaj da ti je isto motor okrenut, što kod b5 i 5.5 nije slučaj, neznam koliko košta konverzija, ali po meni rađe iz mk4 metneš motor ili još jednostavnije iz međulinije 110ks
srki Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 slazem se s kolegom, taj passat ima drugacije okrenut motor od tvoga.. uzduzno mu stoji a ne poprecno kao kod tebe tdi 110 ti stima unutra, cak i na mjenjac tvoj i poluosovine.. oko struje vjerovatno ima kemije to ce ti najbolje beli ili pero reci a za komplet sve za swap pogledaj malo po oglasima na forumu, tolic je prodavao sve kompletno za ubaciti u drugi auto za pd motor ima vise kemije
ScarFace_vk Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 (edited) Na kraju nista od svega, kvar je bio skroz glupav, hidropodizači su otisli, nabavio neke za prvu ruku dok ne kupim nove. Moze lock na temu, i hvala svima na odgovorima. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Edited March 26, 2014 by ScarFace_vk
Recommended Posts