Bagi Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 e, dobro veče. evo ja tako čitam ove va??e stranice i i ima svega, ali Miro ne javi ti meni za??to misad nema slikice u oglasu, nakon ??to sam refreshao podatke???
Bagi Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 zahvaljujem MIRO i TIHOMIRE, iako ne ku??im za??to ono nije funkcioniralo. inače, ako ste zainteresirani u nedjelju na RTL-u ide nekakva tema u emisiji auto motor i sport, pa se ne??to malo priča o tuning-u, a ja sam kao glumio nekog pametnjakovića na tehničkom
Bagi Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 ne,mislim stvarno, zapravo tamo i radim, ali nisam siuran da sam dobro ispao,jer su me ispilali s tom kamerom...
Guest Skeeco Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Ma pusti jady-a.. on ti je ovdje najpametniji a svako malo ne??to mu zapne :
Bagi Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 zapravo nisam ni sku??io ??ta je mislio, enivej, dečke je zanimalo do kud se mo??e ići sa tuning-om, a da ne utječe na prolaz na t.p. jer uskoro rade neku emisiju u stilu pimp my ride. a lik iz splita je srećković čiji će 206 tunirati. zamisli ??? peugeot, a faca vjerojatno nema blage o autima, ali su ga izvukli...
Guest Skeeco Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 zapravo nisam ni sku??io ??ta je mislio, enivej, dečke je zanimalo do kud se mo??e ići sa tuning-om, a da ne utječe na prolaz na t.p. jer uskoro rade neku emisiju u stilu pimp my ride. a lik iz splita je srećković čiji će 206 tunirati. zamisli ??? peugeot, a faca vjerojatno nema blage o autima, ali su ga izvukli... Daj jebote, imam ja jednog pugića za sredit :) Kako bi mi to preko veze sredio
Bagi Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 ako ima?? broj nazovi, ali ne ovako in public, tko zna tko sve čita,ne? :look: :look:
Guest Skeeco Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Hihihihi onda bi se mogli malo čut btw. topic preseljen u feedback jer je prvo pitanje bilo vezano za portal //moved
Recommended Posts