Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

e, dobro veče. evo ja tako čitam ove va??e stranice i i ima svega, ali Miro ne javi ti meni za??to misad nema slikice u oglasu, nakon ??to sam refreshao podatke???

Posted

zahvaljujem MIRO i TIHOMIRE, iako ne ku??im za??to ono nije funkcioniralo.

inače, ako ste zainteresirani u nedjelju na RTL-u ide nekakva tema u emisiji auto motor i sport, pa se ne??to malo priča o tuning-u, a ja sam kao glumio nekog pametnjakovića na tehničkom

Posted

ne,mislim stvarno, zapravo tamo i radim, ali nisam siuran da sam dobro ispao,jer su me ispilali s tom kamerom...

Posted

Ma pusti jady-a.. on ti je ovdje najpametniji a svako malo ne??to mu zapne :lol::lol2:

Posted

zapravo nisam ni sku??io ??ta je mislio, enivej, dečke je zanimalo do kud se mo??e ići sa tuning-om, a da ne utječe na prolaz na t.p. jer uskoro rade neku emisiju u stilu pimp my ride. a lik iz splita je srećković čiji će 206 tunirati. zamisli ??? peugeot, a faca vjerojatno nema blage o autima, ali su ga izvukli...

Posted
zapravo nisam ni sku??io ??ta je mislio, enivej, dečke je zanimalo do kud se mo??e ići sa tuning-om, a da ne utječe na prolaz na t.p. jer uskoro rade neku emisiju u stilu pimp my ride. a lik iz splita je srećković čiji će 206 tunirati. zamisli ??? peugeot, a faca vjerojatno nema blage o autima, ali su ga izvukli...

Daj jebote, imam ja jednog pugića za sredit :) :) Kako bi mi to preko veze sredio :)

Posted

ako ima?? broj nazovi, ali ne ovako in public, tko zna tko sve čita,ne?

:look: :look:

Posted

Hihihihi :) onda bi se mogli malo čut :)

btw. topic preseljen u feedback jer je prvo pitanje bilo vezano za portal ;)

//moved

• Create New...