puks Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Po prvi puta u Zagorju u gradu Donja Stubica ispred TOYA bara organizira se susret ljubitelja Volkswagen vozila.Očekujemo veliki odaziv članova i naše drage prijatelje iz Slovenije i BIH...Obećavamo Vam veselo i pozitivno raspoloženje a uz druženje i prezentaciju vozila organiziramo i mnoštvo nagradnih igara i interaktivnih sadržaja.......Nastavak odličnog dana slijedi u TOYA baru uz Tamburaški Sastav Arka & DJ-a koji će Vas zabavljati do ranih jutarnjih sati....Pozivaju se svi ljubitelji,kako VW-a,ostalih automobila i oni željni dobre zabave da nam se pridruže u ugodnom cjelodnevnom druženju u TOYA baru - Donja Stubica.Program događanja ćemo objavit naknadno.Očekujemo Vas u velikom broju! https://www.facebook.com/Toyaloungebar#!/events/600426676710549/
tihca Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 (edited) Konacno :-) zagorci na noge.. Edited March 7, 2014 by tihca
Petar_im Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Gledat ću da me firma tada pošalje gore s passatom
sale6666 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Iskreno taman mi odgovara termin, pa se nadam da se vidimo.....
Tuning_Club-Caffe_Stobrec Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) Gle Puks,kakav je pakleni plan?Sta je sa smjestajem i jeli ti tvoji tamburasi znaju svirat "Dusu bećarsku" da ih nebi džaba kitio? :-) Edited March 15, 2014 by Tuning_Club-Caffe_Stobrec
puks Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 (edited) Dečki nema sretnijeg od mene što vidim da mi dolazite Smještaj ćemo organizirati i naknadno vas o tome obavjestiti ''Duša bećarska'' u pol Zagorja samo za Dalamciju!!!!! Tihca Zagorci na noge al se uz Gonzu upleo i slavonac Puks da digne to još više hehehe Edited March 15, 2014 by puks
puks Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 Pripreme teku polako ali sigurno, uskoro detalji oko spavanja, cijena i programa
Miro-Su Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ovo bi se moglo uveličat i grmljavinom iz Subotice! M.
-vrh- Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 bilo je i vrijeme da se tak nešto organizira u zagorju, ja dolazim obavezno
Sonny11kr Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 20 km od mene a ni jedna auto spreman...jedan čeka lakiranje a jedan novo srce :/
puks Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 (edited) Po prvi puta u Zagorju u gradu Donja Stubica ispred TOYA bara organizira se susret ljubitelja Volkswagen vozila.Očekujemo veliki odaziv članova i naše drage prijatelje iz Slovenije i BIH... Obećavamo Vam veselo i pozitivno raspoloženje a uz druženje i prezentaciju vozila organiziramo i mnoštvo nagradnih igara i interaktivnih sadržaja....... Nastavak odličnog dana slijedi u TOYA baru uz Tamburaški Sastav Arka & DJ-a koji će Vas zabavljati do ranih jutarnjih sati. ... Pozivaju se svi ljubitelji,kako VW-a,ostalih automobila i oni željni dobre zabave da nam se pridruže u ugodnom cjelodnevnom druženju u TOYA baru - Donja Stubica. Program događanja ćemo objavit naknadno. Očekujemo Vas u velikom broju! https://www.facebook.com/Toyaloungebar#!/events/600426676710549/ PROGRAM DOGAĐAJA: Prikupljane gostiju subota u 11.00 h 03.05.2014 ispred TOYA bara u Donjoj Stubici. Prezentacija novog Golfa VII R i Pola WRC. Očekuju vas prekrasne Volkswagen hostese sa promo materijalima. Prezentacija klubova i njihovih limenih ljubimaca. Cjelodnevni program uz DJ i mnoštvo nagradnih igara. Kotizacija za sudionike meeta je 100 kuna u koju je uključena poklon paket,večera i nedeljni doručak. Večera počinje u 20.oo h na terasi Toya bara a poslije večere urnebesni provod uz naše tamburaše i njihovu dušu bećarsku..... Pića i kokteli po promo cijenama........ Nedelja 04.o5.2014.....Buđenje i kava u Toya baru te polazak u 11.oo h u zajednički obilazak Gupčevog kraja te posjet Muzeju Seljačke bune u Gornjoj Stubici. Doručak i grupno fotografiranje. Spavanje je organizirano u Termama Jezerčica i Majzecovom mlinu po cijeni od 100 kuna po osobi. Molim sve zainterisirane za spavanje da se prijave na Volkswagen forumu ili na broj mobitela 091 2220 655 Gonzo ili Puks 091 5194 288 ...Hvala... Ajmo lista za spavanje....... 1. 2. 3. Edited April 14, 2014 by puks
Recommended Posts