Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

ekipa kakva je situacija ove god...tko ide...ja sam se preselio u villach...tako da imam par km do toga svega :P sto jednostavno nemogu docekat...
bio sam jucer u faaker see-u i jos ima tragova :P...
zanima me gdje i kad cte biti pa da nekoga i upoznam ...sad mi tu susjeda kaze da nema nista prije tjedan dana i da se placa ulaz uvjek...kolko znam vecinom svi i idu tjedan prije jer je bolje....a ovo za ulaz mi nije jasno nikako....i da prica se o tome bojkotu...zar ce ga biti ili?

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sve počinje 16.05. ;-) Od tada se počinje skupljat najjača ekipa. Prošle godine su do petka vikend prije skoro svi otišli.

Posted

Sve počinje 16.05. ;-) Od tada se počinje skupljat najjača ekipa. Prošle godine su do petka vikend prije skoro svi otišli.

Znači 2 vikenda prije se ide ove godine..? Mi smo lani bili vikend prije i bilo je ekipe!

Hoće netko otvoriti novi topic, da se tamo piše?

Posted

Znači 2 vikenda prije se ide ove godine..? Mi smo lani bili vikend prije i bilo je ekipe!

Rijeseno ;)

kad je onda najbolje otic gore?

Posted (edited)

Bili smo i mi vikend prije, i bilo je brdo ljudi. Ali 2 vikenda je bilo auta boli glava Sourkrauts s bubam i kombijima,Playersi su bili s Brianom iz Rotiforma,RollHard ekipa,DubFiction ekipa,ni Messer A7 nisam vidio... Ove godine se neću zahebat,idem 2 vikenda prije i vikend prije :D

Edited by Ris
Posted (edited)

RS G60: dolazim sigurno 23 a ako bude srece mozda se zaletim i vikend prije, ostao bi do 29...

Kada ti planiras? I sa čime stiže?

Edited by ma.RI.n
Posted (edited)

Siniša, ove godine dolazis s njime?? :-)

plan je svakako ali dolazi prinova u to vrijeme pa sam malo onako ni sim ni tam , nadam se da će se sve posložit pa da idem dva vikenda prije ;)

Edited by R32
Posted

20.05.2014 u 13 sati je Rallye treffen na Pyramidenkoge..

vwidimo se

Posted

Odlicno izgleda kombi na toj slici, dodi dva tjedna prije...

Hvwala u živo je još bolji , nadam se da sam gore 16,17,18 .05 jedino ako jača sila nebude u pitanju ;)

Posted

Mi smo rezervirali vikend prije 24-25...ide nas 8...5-6 autiju u koloni :)...

A ako se stvari poslože nadam se otići na dan i 2 vikenda prije...volio bi vidjeti Rotiform mint green 964 :wub:

Jel se zna nešto više o kaznama ove godine? bilo je napisa da neće dirati strance osim za divljanje...?

Posted

super,vidim da ce vas biti dosta nadam se da cmo se i upoznati :D...ja cu gledat otici prvi vikend da vidim kakva je situacija :D...daj mi recite samo to za ulaznice...jel se zbilja placa nesto ili?

• Create New...