karlocorrado Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Decki imam pitanje..dal znate mozda kakav je zakon gore za mlade vozace..? Jer ja po godinama nebi smio kod nas vozit jaci od 105 konja...pa me zanima kak je to gore?!?
Vec Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 neznam kako stoji zakon za to vani kad mi dodjemo tamo ko stranci,kako oni gledaju na taj zakon jel,ali ako nemas srece vec ces na granici imat problema
Ris Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Što se tiče kazni i murije, 2 vikenda prije je malo policije,vikend prije ih je malo više,ali opet neusporedivo manje nego na službenom. Ove godine će bit malo lakše gore,jer imaju novi zakon. Ako se normalno voziš,ne dira te nitko.
Dinoooz Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Što se tiče kazni i murije, 2 vikenda prije je malo policije,vikend prije ih je malo više,ali opet neusporedivo manje nego na službenom. Ove godine će bit malo lakše gore,jer imaju novi zakon. Ako se normalno voziš,ne dira te nitko. woho uljepšao si mi dan, večer i naredna 2mj do see-a :)...
puks Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 A onda bi mogli opet malo na odmor za srce i dušu vvvvvvvvvvvvrrrrrrrrrrrr
marin-82 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Decki imam pitanje..dal znate mozda kakav je zakon gore za mlade vozace..? Jer ja po godinama nebi smio kod nas vozit jaci od 105 konja...pa me zanima kak je to gore?!? voziš bez problema.. čak i ako t i je vozačka oduzeta, nema veze.... Nisam jednom vozio kolegu preko granice dok je bio bez vozačke, dalje bi nastavio sam...
karlocorrado Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 vozi bez problema.. čak i ako t i je vozačka oduzeta, nema veze.... Nisam jednom vozio kolegu preko granice dok je bio bez vozačke, dalje bi nastavio sam... Hvala
stefanjos Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Ja i moja ekipa idemo vikend prije. Nikada nismo bili i nemamo pojma sta na ocekuje. Smjestaj ce mi kum sredit kod rodice, tako da kampiranje nece biti nuzno. Ali jel to sigurno da vikend prije ce biti ljudi?
mirac Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 od ekipe kaj je vec domaca gore. dali je bolje ici vikend ili 2 prije glavnog eventa???
tihca Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 lani sam bio 2 vikenda prije,i bili su samo TOP auti,čak i neki nisu bili na vikendu prije gledajući slike
Ronaldo 16V Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Lani smo bili vikend prije ali ove godine idemo 2 vikenda prije..
vw bubi Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 i ja sam za dva vikenda prije ...samo ko će mene pratit kad ja putujem sa guštom
Ris Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Imaš novu mašinu,sad možeš i po autobahnu Ja i Sole smo prošle godine išli 80-90,čak su nas i kamioni preticali na jednom djelu
mirac Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Odlicno, hvala vam ... Ajde da jos zagnjavim samo sa jednom sitnicom... put: koliko km, jel se u sloveniji ide po autoputu ili po lokalnim, znam da se u austriji kupuje vinjeta itd :D
R32 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 i ja sam za dva vikenda prije ...samo ko će mene pratit kad ja putujem sa guštom pa ti ideš sa LOVW LIFE ekipom
Ris Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Odlicno, hvala vam ... Ajde da jos zagnjavim samo sa jednom sitnicom... put: koliko km, jel se u sloveniji ide po autoputu ili po lokalnim, znam da se u austriji kupuje vinjeta itd :D Ne treba ti Austrijska vinjeta, samo Slovenska. Ideš od ZG prema Ljubljani, prođeš Ljubljanu i izađeš na Tržiču s autoceste. Dalje ideš sve po lokalnim cestama nekih 50 km. Ne znam koliko je od Zg, ali nama iz je 200km do gore
Sushi Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Iz Zagreba od hotela Antunovic do gore imas 240 km, put je opisao Ris Btw, Ris to imas provjerenu informaciju da ove godine nece dirat nikoga ako se normalno vozis?
Ris Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 A gledaj, mene nisu nikad zaustavili. A što sam vidio prošle godine, nisu nešto maltretirali. Vole samo lokalne i Njemce Inače, do prošle godine u Austriji je bio zakon maksimalna nizina vozila 12cm(ili 11cm) na pragu i 7cm ispod motora. Zrak je bio zabranjen, itd. To je vrijedilo za sve, nije bitno domaći ili stranac. Zato je i bio najavljen bojkot. Od ove godine, ako je auto legalan u državi iz koje dolazi, i gore je. Sad, tko nema atest,opet ide na rizik. Ali ako auto nije extreman,ni ne pogledaju te
vw bubi Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 pa ti ideš sa LOVW LIFE ekipom normalno ... i mi nemamo problema sa brzinom... jedino visina je upitna... al plastika nemamo tako da opet super .... jedva čekam...ooo da..
mirac Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Ne treba ti Austrijska vinjeta, samo Slovenska. Ideš od ZG prema Ljubljani, prođeš Ljubljanu i izađeš na Tržiču s autoceste. Dalje ideš sve po lokalnim cestama nekih 50 km. Ne znam koliko je od Zg, ali nama iz je 200km do gore Cool, hvala ti puno !!! :D
Beli Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 normalno ... i mi nemamo problema sa brzinom... jedino visina je upitna... al plastika nemamo tako da opet super .... jedva čekam...ooo da.. misliš nizina znači ja moram autocestom i na cruise control?
VR6 DRIVER Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Ima ko mjesta da me pokupi išo bi i ja nisam još nikad bio...poz
sever Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 jel smiju uopce tam ova klepetala od 1.6 d/td bas bih volio otic tam i pogledat samo bi auto negdje sakrio da se nevidi XD
Guest O84GT Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Ja bi opet sa bubijem u koloni,nevjerovatno da sam od zadra do rijeke,kroz slo starom cestom i vozao se po see-u i nazad u zadar oko 550-600 kn goriva potrosio,a tek avantura sa kombijem...pivo tu i tamo,marenda uff koja divota
Vec Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Ide vrijeme, mjesec dana ce brzo proc kako zasad stvari stoje ide se 16.og
Recommended Posts