Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Decki imam pitanje..dal znate mozda kakav je zakon gore za mlade vozace..? Jer ja po godinama nebi smio kod nas vozit jaci od 105 konja...pa me zanima kak je to gore?!? :)

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

neznam kako stoji zakon za to vani kad mi dodjemo tamo ko stranci,kako oni gledaju na taj zakon jel,ali ako nemas srece vec ces na granici imat problema ;)

Posted

Što se tiče kazni i murije, 2 vikenda prije je malo policije,vikend prije ih je malo više,ali opet neusporedivo manje nego na službenom. Ove godine će bit malo lakše gore,jer imaju novi zakon. Ako se normalno voziš,ne dira te nitko. ;-)

Posted

Što se tiče kazni i murije, 2 vikenda prije je malo policije,vikend prije ih je malo više,ali opet neusporedivo manje nego na službenom. Ove godine će bit malo lakše gore,jer imaju novi zakon. Ako se normalno voziš,ne dira te nitko. ;-)

woho :hehe uljepšao si mi dan, večer i naredna 2mj do see-a :) :)...

Posted

A onda bi mogli opet malo na odmor za srce i dušu

vvvvvvvvvvvvrrrrrrrrrrrr

Posted

Decki imam pitanje..dal znate mozda kakav je zakon gore za mlade vozace..? Jer ja po godinama nebi smio kod nas vozit jaci od 105 konja...pa me zanima kak je to gore?!? :)

voziš bez problema.. čak i ako t i je vozačka oduzeta, nema veze....

Nisam jednom vozio kolegu preko granice dok je bio bez vozačke, dalje bi nastavio sam...

Posted

vozi bez problema.. čak i ako t i je vozačka oduzeta, nema veze....

Nisam jednom vozio kolegu preko granice dok je bio bez vozačke, dalje bi nastavio sam...

Hvala :)

Posted

Ja i moja ekipa idemo vikend prije. Nikada nismo bili i nemamo pojma sta na ocekuje. Smjestaj ce mi kum sredit kod rodice, tako da kampiranje nece biti nuzno. Ali jel to sigurno da vikend prije ce biti ljudi?

Posted

od ekipe kaj je vec domaca gore. dali je bolje ici vikend ili 2 prije glavnog eventa??? :D

Posted

lani sam bio 2 vikenda prije,i bili su samo TOP auti,čak i neki nisu bili na vikendu prije gledajući slike

Posted

Imaš novu mašinu,sad možeš i po autobahnu :grrr

Ja i Sole smo prošle godine išli 80-90,čak su nas i kamioni preticali na jednom djelu :rotfl

Posted

Odlicno, hvala vam :D ... Ajde da jos zagnjavim samo sa jednom sitnicom...

put: koliko km, jel se u sloveniji ide po autoputu ili po lokalnim, znam da se u austriji kupuje vinjeta itd :D :D

Posted

i ja sam za dva vikenda prije ;) ...samo ko će mene pratit kad ja putujem sa guštom :)

pa ti ideš sa LOVW LIFE ekipom ;)

Posted

Odlicno, hvala vam :D ... Ajde da jos zagnjavim samo sa jednom sitnicom...

put: koliko km, jel se u sloveniji ide po autoputu ili po lokalnim, znam da se u austriji kupuje vinjeta itd :D :D

Ne treba ti Austrijska vinjeta, samo Slovenska. Ideš od ZG prema Ljubljani, prođeš Ljubljanu i izađeš na Tržiču s autoceste. Dalje ideš sve po lokalnim cestama nekih 50 km. Ne znam koliko je od Zg, ali nama iz je 200km do gore
Posted

Iz Zagreba od hotela Antunovic do gore imas 240 km, put je opisao Ris :)

Btw, Ris to imas provjerenu informaciju da ove godine nece dirat nikoga ako se normalno vozis?

Posted

A gledaj, mene nisu nikad zaustavili. A što sam vidio prošle godine, nisu nešto maltretirali. Vole samo lokalne i Njemce :D Inače, do prošle godine u Austriji je bio zakon maksimalna nizina vozila 12cm(ili 11cm) na pragu i 7cm ispod motora. Zrak je bio zabranjen, itd. To je vrijedilo za sve, nije bitno domaći ili stranac. Zato je i bio najavljen bojkot. Od ove godine, ako je auto legalan u državi iz koje dolazi, i gore je. Sad, tko nema atest,opet ide na rizik. Ali ako auto nije extreman,ni ne pogledaju te ;)

Posted

pa ti ideš sa LOVW LIFE ekipom ;)

normalno ... i mi nemamo problema sa brzinom... jedino visina je upitna... al plastika nemamo tako da opet super ;) .... jedva čekam...ooo da.. :vozi

Posted

Ne treba ti Austrijska vinjeta, samo Slovenska. Ideš od ZG prema Ljubljani, prođeš Ljubljanu i izađeš na Tržiču s autoceste. Dalje ideš sve po lokalnim cestama nekih 50 km. Ne znam koliko je od Zg, ali nama iz je 200km do gore

Cool, hvala ti puno !!! :D :D

Posted

normalno ... i mi nemamo problema sa brzinom... jedino visina je upitna... al plastika nemamo tako da opet super ;) .... jedva čekam...ooo da.. :vozi

misliš nizina :lol2

znači ja moram autocestom i na cruise control?

Posted

jel smiju uopce tam ova klepetala od 1.6 d/td

bas bih volio otic tam i pogledat :) samo bi auto negdje sakrio da se nevidi XD

Guest O84GT
Posted

Ja bi opet sa bubijem u koloni,nevjerovatno da sam od zadra do rijeke,kroz slo starom cestom i vozao se po see-u i nazad u zadar oko 550-600 kn goriva potrosio,a tek avantura sa kombijem...pivo tu i tamo,marenda uff koja divota

• 3 weeks later...

• Create New...