Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma ja bi kupio samo zadnje stopove,sportsku ispušnu možda prednje meglenke i takve sitnice..znači koji datum je glavni event gore...

Posted

Glavni event ti je od 28.5-31.5. Ako misliš šta kupit,najbolje ti je otić u petak,ima još robe a možeš se dobro cjenkat :grrr

@Ivan,bolje je 2 vikenda prije ;-):punk

Posted

nadam se sresti opet starog prijatelj, mozda popiti espresso u veldenu...

wsee_8861.jpg

...i dati opet palac gore starom frendu...

wsee_9278.jpg

Posted

Šta ova slika radi tamo, nije ti smetalo jedne davne godine kad si bio najglasniji jadnicima u žutom seatu "gib gummiiiiiiiiiiiiiiiii" :lol2

wsee_8464.jpg

Posted

sad se fakat ne bojim da ce me murija zaustaviti kad vidim ovo, pa moj kec se nebi ni skuzio tamo, ekipa bi rekla da sam dosao gore sa serijskim autom i da uopce nejdem na event!!!

Posted

Šta ova slika radi tamo, nije ti smetalo jedne davne godine kad si bio najglasniji jadnicima u žutom seatu "gib gummiiiiiiiiiiiiiiiii" :lol2

wsee_8464.jpg

zelena je bila :P ...a i lud sam bio mlad

Posted

a jbmu nemogu gledat kao u mojoj zemlji niej dopusteno :(

kad onda prva ekipa krece...jer ja planiram ici kuci u HR ..a htio bih naravno otic vidjet i upoznat ekipu sa foruma..

Znaci stand sa djelovima je tek na sluzbenom djelu..?

Posted

Imat će kontrole posla :grrr

Vani u D, primjer Stuttgart, vikendom oko disco klubova, svako malo provjera legalnosti vozila, nema šanse da prođeš a da te ne zaustave, jer ih ima više odjednom i obrađuju po po par vozila.

Preinaka tamo kolko ti srce želi, i još brdo njih neatestiranih.

Na RTL 2 sad GRIP i prilog Worthersee-a

Posted

Na standu ima nekerman stvari al ima i pravih djelova tako da pero malo si generalizirao preveć.

I tad ima dobrih auta a naravno treba znat gdje ih se.moze naci... Meni osobno... ovi tjedni dva pet prije je tako debilno jer tako se samo daje vise prostora ovim seljacinama koje dolaze bas na dane skupa. Pre duga je tradicija da je se tako svrstava u nekerman lovers meet. Standovi v.a.g. grupacije su isto zanimljivi... neide.bas svak drkat na felge turbine.krom.kteramiku i dan iza opet isti auti i sve u krug. Na dane sluzb.susreta meni osobno ima vise stvari za vise dana da nebude bas.monotono...

Moje osobno.misljenje ;)

Posted

Meni je žao samo šta ne vidim štandove vw-a i audi-a, kvaliteta auta posjetitelja je abnormalno veća a radi tih auta najviše i idem prije samog eventa...mislim da mi je ovo 10 ili 11 wsee i termini prije su mi svakako zanimljiviji

Posted

Za kupovat ima Ebay , a na službenom sam bio 2011. zadnji put i tad sam rekao NIKAD VIŠE.

Jer ono je pravi seoski vašar , od auta , gužve , muzike itd.

Jedino VW / Audi štandovi su ok.

Prošle godine sam išao tri puta gore , tako će vjerojatno biti i ove.

Vinjeta 15€ i 300 km puta u jednom smjeru.

Posted

ibej da al eto za vidit npr sic il neku granu il slicno to virtualno nemozes vidit ki recimo tamo... v.a.g ovi standovi i jesu jedino zanimljivi kao i programi na njima.. guzva se dade pregrmit a pjančine i negledam.. jedino minus sta nema ladne pive/soka u butizi :)

Kako stvari stoje mogao bih ove god doci cet/sub na dan samog susreta... (2god izbivanja mi dopizdilo) :)

Posted

Na glavni event se neide ali vikend prije a možda i 2 vikenda prije obavezno.....

promjena plana. Ide se 2 vikenda prije :)

Posted

Krenuli polako.... 3 tjedna prije sluzbenog susreta!!!!!!!!!!

Posted

Sranje totalno... sad ce svako godinu premjestat vikende i prc :rolleyes:

Smjestaj danas rezerviran jedva jer je sve vec odavno bukirano... sem jos na f.see-u gdje se moze naci povoljno... (u dane glavnog event-a)

E sad imam pitanje... Iako sam bio gore 4 godine za redom (u dede) uvjek bi isao busom unutra i miran. Sad kako imam smjestaj tamo izmedju pumpe i fak.see-a nemam pojma vozi li bus (predpostavljam da ne jer su one kolone ogromne) i onda vec ako ga nema gdje ostavit auto i dali uci dolika na parking iza billa-e i koliko je to penez. Ima nas 4 u autu pa ako je parking povoljniji tako neg svak busom... odlicno... iako sad kad se sjetim kad smo nosili gewinde tamo na parking mislim da je parking cijena za ebe a ulaz dodatno par eura po glavi?

P.s na taj parking se ulazi tamo gdje je onaj kruzni tok?

Posted (edited)

Pretprošle god pitali smo tam u onoj birtiji kod kružnog toka smijemo li parkirat i kolko dugo. Dogovorili 5 eur parking i dok ne odemo ća. Stajao auto tamo cijeli dan...

Preporuka je da ne parkate nigdje gdje za to nije označeno ili će bit 50 eur po đepu odnosno 25 ak platite odmah...

Edited by marin-82
Posted

Također rezerviran smještaj,isto kao i prošle godine( tjedan dana prije) tako da nas 8.ero iz Dubrovnika kreće 22.05 .

I svi jedva čekamo :)

• Create New...