organizatori Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Pozdrav ekipa,nedavno sam kupio Golfa 1 i sa najboljim prijatlejima odlucio raditi restauraciju na njemu. Golf je u jako dobrom stanju za svoje godine,naprijed malko bio udaren ostalo je iznenadjujuce zdravo 81. je godiste,motor je 1.8dx 112ps pa ev da vas uvedem u sve to kroz slike ....i radili mi na njemu dok su admini odobrili nama account na vw club croatia hehe mi smo ga kupili raspremljenog jer je prosli vlasnik imao u planu restauraciju ali je odustao na samom pocetku rapremanja....
organizatori Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 (edited) jedna slika ekipe pocelo je guljenje zastite sa poda i ispod zadnjih blatobrana zadnji trap skinut,oslajfan i premazan pronasao sam u garazi neupotrebljene lafete od porshea 944 (identicni kao u golfa) pod oslajfan i bacena prva zastita sponzor projekta moj tata,dijeli savjete mom najboljem prijatelju sta iduce da uradi trebat ce rijesiti desnu stranicu iza vrata,neko je malko udubio i jedini trud mu je bio da zalijepi 1kg gita i prelakira.... odstranjena korozija i nanesena tekucina protiv buduce korozije od straha od skrivene korozije oguljena je zastita sa poda...na svu srecu,nije bilo nista strasno,par packica korozije odstranjeno i zasticeno danas sam u garazi koja nam sluzi kao odlagaliste dijelova pronasao nekoliko stvari za golfa,u odlicnom stanju. spucknapf i par tacho satova od GTI-ja ovaj od 220km/h je na prodaju silber nije..... i kasnije sam pronasao jos jedan ovaj silber tacho ali malko pukla na desnoj strani pa ako nekog interesuje neka se javi u pm. tek sad postaje zanimljivije pronasao sam feluge od Renault 5 Turbo 2...rijec je o Gotti 7j/13 (4 komada) ....5 komada bbs mahle i nazalost samo 2 komada bbs rm 15ke ....druge 2 su mi ukradene nedavno iz skladista... (ako neko prodaje 2 bbs rm za neku razumnu cijenu neka mi se javi) Gotti prodajem,bbs mahle cu ostaviti za zimu da imam, a 2 feluge bbs rm kupujem Edited March 18, 2014 by organizatori
organizatori Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/79301-golf-mk1-cabrio-amerikanac-komentari/
Recommended Posts