Jump to content
VW Club Croatia

Recommended Posts

Posted

Pozdrav ekipa,nedavno sam kupio Golfa 1 i sa najboljim prijatlejima odlucio raditi restauraciju na njemu.

Golf je u jako dobrom stanju za svoje godine,naprijed malko bio udaren ostalo je iznenadjujuce zdravo :)

81. je godiste,motor je 1.8dx 112ps pa ev da vas uvedem u sve to kroz slike :)

2rdkg13.jpg357oa6h.jpg346b5ec.jpg2l9l0xz.jpg25k3hb5.jpg

....i radili mi na njemu dok su admini odobrili nama account na vw club croatia hehe

2wgvtpc.jpg

mi smo ga kupili raspremljenog jer je prosli vlasnik imao u planu restauraciju ali je odustao na samom pocetku rapremanja....

2q1zdqc.jpg

Posted (edited)

211kqw.jpg2yw7os8.jpg30a9wk7.jpgmv3fjm.jpg34oaph2.jpg2hcopl3.jpg214z9zr.jpgqp5qqh.jpg2rqm3vm.jpg

jedna slika ekipe :P

16c3pg2.jpg

2mcasup.jpg

pocelo je guljenje zastite sa poda i ispod zadnjih blatobrana

snoy2r.jpg

zadnji trap skinut,oslajfan i premazanhwby87.jpg

pronasao sam u garazi neupotrebljene lafete od porshea 944 (identicni kao u golfa)

2q1s9rc.jpg

pod oslajfan i bacena prva zastita

m8mhvm.jpg

sponzor projekta moj tata,dijeli savjete mom najboljem prijatelju sta iduce da uradi :D

11uyl8z.jpg

CAM01327.jpgP1050518.jpgP1050556.jpgP1050557.jpgtrebat ce rijesiti desnu stranicu iza vrata,neko je malko udubio i jedini trud mu je bio da zalijepi 1kg gita i prelakira.... :ne2

odstranjena korozija i nanesena tekucina protiv buduce korozije

2h4eqlk.jpg

35aj9xc.jpg34hcdqh.jpg

od straha od skrivene korozije oguljena je zastita sa poda...na svu srecu,nije bilo nista strasno,par packica korozije odstranjeno i zasticeno

25slapl.jpg

xforvb.jpg

danas sam u garazi koja nam sluzi kao odlagaliste dijelova pronasao nekoliko stvari za golfa,u odlicnom stanju.

14vpuad.jpg

spucknapf :) i par tacho satova od GTI-ja

23hxiir.jpg

ovaj od 220km/h je na prodaju silber nije..... i kasnije sam pronasao jos jedan ovaj silber tacho ali malko pukla na desnoj strani pa ako nekog interesuje neka se javi u pm. :lol2

tek sad postaje zanimljivije :P pronasao sam feluge od Renault 5 Turbo 2...rijec je o Gotti 7j/13 (4 komada) :) ....5 komada bbs mahle i nazalost samo 2 komada bbs rm 15ke ....druge 2 su mi ukradene nedavno iz skladista... :( (ako neko prodaje 2 bbs rm za neku razumnu cijenu neka mi se javi)

vigwsj.jpg

CAM01353.jpg

Gotti prodajem,bbs mahle cu ostaviti za zimu da imam, a 2 feluge bbs rm kupujem :D

Edited by organizatori
  • Create New...